Szállítás

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és raktáron lévő termékek esetén akár 1 munkanapon belül a kezedben foghatod megrendelésedet.

Bővebben

Pick pack pont Pick Pack
Pont

Megrendelésedet csak 890 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben

GLS  csomagpont GLS Csomagpont

Használja ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsa napi ritmusához ! Magyarország 200 településén már több mint 500 GLS CsomagPont található! Ráadásul a GLS csomagpont szállítási dij csupán 590 Ft, vagy 20 000 Ft felett ingyenes !

Bővebben
Cikkszám: M000MPK-F16-1101

F16 Pulse King benzines fogyasztáscsökkentő

F16 Pulse King benzines fogyasztáscsökkentő

F16 Pulse King benzines fogyasztáscsökkentő (minden 350 ccm-nél nagyobb benzines járműhöz) és akkumulátor felújító elektronika.

Ár
9 900 Ft
Mennyiség
Az árak minden esetben bruttó árak.
Kifutott, már nem vásárolható
Vásároljon
Többet olcsóbban!
Ha még 20 001 Ft értékben vásárol, megrendelését ingyen szállítjuk!

Részletes leírás


F16 Pulse King benzines fogyasztáscsökkentő (minden 350 ccm-nél nagyobb benzines járműhöz) és akkumulátor felújító elektronika.
Amikor a gépjármű motorját beindítjuk, a generátor kb. 14 V (DC) feszültséget termel, ami a gyújtótekercsen és gyújtáselosztón keresztül eljut a gyújtógyertyákig, ahol a gyertya által létrehozott szikra gyújtja be az üzemagyag-levegő keveréket. Az F-16 Pulse King egy úgynevezett VCO-t tartalmaz (Voltage Controlled Oscillator), amely eszköz másodpercenként közel egymillió feszültség impulzust hoz létre. E nagyfrekvenciás jel következtében, ami mintegy inchráül inch az akkumulátor egyenfeszültségére, a gyújtótekercsre 1,5 V AC többletfeszültség kerül. Az effektív feszültség növekedés abból fakad, hogy a nagyfrekvenciás (négyszögjelhez közeli) jel kitöltési tényezője nagyobb, mint a kisebb frekvenciájú szinuszos jelé. Ezt a többlet feszültséget, nagyfrekvenciás mivolta miatt csak oszcilloszkóppal lehet kimutatni. E többlet feszültség miatt tökéletesebb lesz az égés a hengerekben.
A nagyobb hatékonyságú égés következményei:
- Fogyasztáscsökkenés (akár 5-10%)
- Teljesítménynövekedés (minimális)
- Kibocsátott káros anyagok mennyiségének csökkenése
A létrehozott plusz feszültség segítségével az akkumulátor gyorsabban feltöltődik, és nagyobb teljesítményre lesz képes a megnövelt feszültség következtében. A pulzálás révén az akkumulátor folyamatosan regenerálódik, így élettartama jelentősen megnő!
Egy új benzin-üzemű motor az üzemanyag 98%-át használja fel hasznosan. Ez a szám egy három évnél idősebb autónál, az amortizáció illetve a gyújtásban résztvevő alkatrészek kopása, öregedése miatt, 88%-ra csökken. Ennek a számnak a csökkenése a fogyasztás növekedéséhez vezet.

A termék beszerelése roppant egyszerű. Csupán a piros vezetéket az akkumulátor (+) pozitív sarujára, a fekete vezetéket pedig az akkumulátor (-) nevatív sarujára kell csatlakoztatni, a kis elektronikát pedig a mellékelt kétoldalú ragasztóval egyszerűen fel kell ragasztani az akkumulátorra.

F16 Pulse King Benzines fogyasztáscsökkentő

Letölthető használati útmutató

3122_F16 Pulse King fogyasztascsokkento magyar nyelvu hasznalati utmutato.pdf