Szállítás

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és raktáron lévő termékek esetén akár 1 munkanapon belül a kezedben foghatod megrendelésedet.

Bővebben

Pick pack pont Pick Pack
Pont

Megrendelésedet csak 890 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben

GLS  csomagpont GLS Csomagpont

Használja ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsa napi ritmusához ! Magyarország 200 településén már több mint 500 GLS CsomagPont található! Ráadásul a GLS csomagpont szállítási dij csupán 590 Ft, vagy 20 000 Ft felett ingyenes !

Bővebben
Cikkszám: M000MGE-ESP-0440

Professzionális besüllyeszthető szenzoros tolatóradar GE-ESP-0440

Professzionális besüllyeszthető szenzoros tolatóradar GE-ESP-0440

Professzionális besüllyeszthető szenzoros tolatóradar , 4 db fekete színű, festhető szenzorral, 8 db adaptergyűrűvel.
 Hang- és fényjelzéssel figyelmeztető professzionális, a lökhárító síkjába beépíthető tolatóradar , amely a beépítést követően úgy fog kinézni, mint a gyári tolatóradarok.

Ár
34 500 Ft
Mennyiség
Az árak minden esetben bruttó árak.
Kifutott, már nem vásárolható
Vásároljon
Többet olcsóbban!
Ha még 20 001 Ft értékben vásárol, megrendelését ingyen szállítjuk!

Részletes leírás

Professzionális besüllyeszthető szenzoros tolatóradar

hangszóróval és 4 db fekete színű festhető szenzorral

 
 
Hang- és fényjelzéssel figyelmeztető professzionális, a lökhárító síkjába beépíthető tolatóradar, amely a beépítést követően úgy fog kinézni, mint a gyári tolatóradarok.
 
 
A 2x8 darab állítógyűrű segítségével tökéletesen be lehet állítani a szenzorok dőlésszögét, minimálisra csökkentve a téves riasztások lehetőségét. Abban az esetben, ha lecserélné hagyományos tolatóradarját, a készlet tartalmaz a nagyobb méretű furataihoz megfelelő adaptergyűrűt is.
 
 
 
A szenzorokat az autó színére lehet fényezni , így szinte teljesen észrevétlenné, gyári hatásúvá tehetőek a tolatóradar szenzorjai.
 

 
Hang- és fényjelzés segítségével figyelmezteti Önt az akadály közeledtéről.
Vonóhoroggal rendelkező autón is alkalmazható, mivel ilyenkor a beépítésnél lehetőségünk van a 15-20 centiméteren belüli érzékelés kikapcsolására. Ezzel a lehetőséggel a vonóhorgot, mint akadályt nem fogja érzékelni, ilyenkor csak a 15-20 centiméter és annál távolabb lévő tárgyakról kapunk előrejelzést.

Letölthető használati útmutató

7015_GE-ESP-0440-tolatoradar-beszerelesi-utmutato.pdf