Szállítás

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és raktáron lévő termékek esetén akár 1 munkanapon belül a kezedben foghatod megrendelésedet.

Bővebben

Pick pack pont Pick Pack
Pont

Megrendelésedet csak 890 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben

GLS  csomagpont GLS Csomagpont

Használja ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsa napi ritmusához ! Magyarország 200 településén már több mint 500 GLS CsomagPont található! Ráadásul a GLS csomagpont szállítási dij csupán 590 Ft, vagy 20 000 Ft felett ingyenes !

Bővebben
Cikkszám: M000MGE-ESP-0440

Professzionális besüllyeszthető szenzoros tolatóradar GE-ESP-0440

Professzionális besüllyeszthető szenzoros tolatóradar GE-ESP-0440

Professzionális besüllyeszthető szenzoros tolatóradar , 4 db fekete színű, festhető szenzorral, 8 db adaptergyűrűvel.
 Hang- és fényjelzéssel figyelmeztető professzionális, a lökhárító síkjába beépíthető tolatóradar , amely a beépítést követően úgy fog kinézni, mint a gyári tolatóradarok.

Ár
34 500 Ft
Mennyiség
Az árak minden esetben bruttó árak.
Kifutott, már nem vásárolható
Vásároljon
Többet olcsóbban!
Ha még 20 001 Ft értékben helyez terméket a kosárba, ingyenes szállítási módjaink közül is választhat!

Részletes leírás

Professzionális besüllyeszthető szenzoros tolatóradar

hangszóróval és 4 db fekete színű festhető szenzorral

 
 
Hang- és fényjelzéssel figyelmeztető professzionális, a lökhárító síkjába beépíthető tolatóradar, amely a beépítést követően úgy fog kinézni, mint a gyári tolatóradarok.
 
 
A 2x8 darab állítógyűrű segítségével tökéletesen be lehet állítani a szenzorok dőlésszögét, minimálisra csökkentve a téves riasztások lehetőségét. Abban az esetben, ha lecserélné hagyományos tolatóradarját, a készlet tartalmaz a nagyobb méretű furataihoz megfelelő adaptergyűrűt is.
 
 
 
A szenzorokat az autó színére lehet fényezni , így szinte teljesen észrevétlenné, gyári hatásúvá tehetőek a tolatóradar szenzorjai.
 

 
Hang- és fényjelzés segítségével figyelmezteti Önt az akadály közeledtéről.
Vonóhoroggal rendelkező autón is alkalmazható, mivel ilyenkor a beépítésnél lehetőségünk van a 15-20 centiméteren belüli érzékelés kikapcsolására. Ezzel a lehetőséggel a vonóhorgot, mint akadályt nem fogja érzékelni, ilyenkor csak a 15-20 centiméter és annál távolabb lévő tárgyakról kapunk előrejelzést.

Letölthető használati útmutató

7015_GE-ESP-0440-tolatoradar-beszerelesi-utmutato.pdf