Szállítás

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és raktáron lévő termékek esetén akár 1 munkanapon belül a kezedben foghatod megrendelésedet.

Bővebben

Pick pack pont Pick Pack
Pont

Megrendelésedet csak 890 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben

GLS  csomagpont GLS Csomagpont

Használja ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsa napi ritmusához ! Magyarország 200 településén már több mint 500 GLS CsomagPont található! Ráadásul a GLS csomagpont szállítási dij csupán 590 Ft, vagy 20 000 Ft felett ingyenes !

Bővebben
Cikkszám: M000MMC-08d

GSM hívó és vezérlő modul autóriasztóhoz, Mobilcar-8D

GSM hívó és vezérlő modul autóriasztóhoz, Mobilcar-8D

A MobilCar-08d GSM hívó és távirányító modul ingyenes ráhívással képes az autó központi zárjának nyitására és zárására , valamint a riasztó funkció aktiválására .
 Használható önálló riasztóként vagy autóriasztóhoz is csatlakoztatható !
 Riasztás esetén SMS-ben és rácsengetéssel is értesít bennünket a behatolásról, így komoly védelmet jelenthet olyankor is, amikor a hagyományos riasztók hangjára nem figyel fel senki. A GSM hívó 2 db relés kimenettel és 1 db bemenettel rendelkezik.
 Nyomkövető funkció is ! Lekérdezésre SMS-ben google térkép linket küld, amivel egy okostelefonon vagy számítógépen megnézhetjük autónk helyzetét is.

Ár
17 900 Ft
Mennyiség
Az árak minden esetben bruttó árak.
Raktáron!
Vásároljon
Többet olcsóbban!
Ha még 20 001 Ft értékben helyez terméket a kosárba, ingyenes szállítási módjaink közül is választhat!

Részletes leírás

  A MobilCar-08d autó központi zár-, ablak, és riasztó vezérlő GSM pager , ingyenes ráhívással nyit és zár gépjárművet, valamint ki-, és bekapcsolja a riasztót, és riasztás esetén SMS-ben és rácsengetéssel értesíteni a tulajdonost a riasztásról, és Android vagy iOS operációs rendszerek alatt működő okos telefonokon a google-maps vagy egyéb térkép programok segítségével megjeleníti a gépkocsi pozícióját a GSM cellainformációk segítségével . Okostelefon hiányában hagyományos telefonokra numerikus formában küldi el a gépkocsi helyzetét koordináták formájában.
  Figyelem ! Ez a funkció nem GPS alapú, így nem olyan pontos, általában 100-300 méteren belüli eltérések lehetnek !

  A gépkocsi GSM pager 2 db egyáramkörös relés kimenettel, és 1 db egyszerű bemenettel rendelkezik, mely kontaktus (0V) hatására aktiválható. A felhasználó az előzőleg a SIM kártyára felprogramozott hívószámok, relé működtetési idők, és relé működtetési szekvenciák alapján egy ráhívással tudja a modult működtetni. A GSM távirányító 8 db telefonszámot ismer fel. A hívószám felismerésen alapuló GSM pager csak az előre felprogramozott telefonszámokról érkezett hívásokra kapcsol, és a SIM kártyára felvitt programnak megfelelően működteti a reléket, melyek közül praktikusan egyik a központi zárat, a másik az ablakfelhúzást vezérli. Tápfeszültség igénye 10-30V között van, mely egyaránt alkalmassá teszi személygépkocsik, tehergépkocsik, kamionok, motorkerékpárok, autóbuszok és hajók számára.
 
 A MobilCar-08d ráhívásra a hívószám kijelzés alapján először azonosítja a hívót . Jogosult szám esetén elkezdi végrehajtani a SIM kátyán szereplő programot, azaz működteti a központi zárat, és felhúzza az ablakokat . Jogosulatlan hívószám esetén a hívás ugyan kicsörög, de a modul erre egyáltalán nem reagál.

 Bekötés autóriasztóhoz :A pager bemenetére +10V... +30V feszültséget kapcsolva indítható a riasztás. Az indítás hatására (melyet a pl. a riasztó generál, a sziréna vagy az kürt kimeneten) a SIM kártyán lévő számokhoz rendelt tennivalók alapján kezdi el az SMS küldést és/vagy rácsengetést a kijelölt telefonszámokra a SIM-en lévő sorrendben.

  A telefonszámokat, a relék működtető programjait és az egyéb adatokat a panel a hátulján lévő microSIM kártyán tárolja, melyeket üzembe helyezéskor egy kézi mobiltelefonnal 2-3 perc alatt lehet felprogramozni . A GSM távirányító szolgáltató független ipari GSM modult tartalmaz , és üzemelhet előfizetéses, vagy feltöltő kártyával.

Műszaki adatok :

 

Tápfeszültség:
Nyugalmi áramfelvétel (12V):
Átlagos áramfelv. elengedett relékkel:
Áramfelvétel behúzott relékkel:
Max. (kommunikál) áramfelv.:

Kommunikáció:
Frekvenciasáv:
Üzemi hőmérséklet:

Panelcsatl.:
Antenna
Panel h x sz x m
Doboz ( MobilCar-08d ) méretei:

 

 

10–30 V DC
22 mA alatt
23 mA
38 mA
78 mA

SMS, voice
9 00/1800 MHz
-30 ... +70 C fok

SMA
kétnormás, huzal
40 x 37 x 18 mm

48 x 42 x 22 mm

Letölthető használati útmutató

mobilcar-08d-gsm-riaszto-nyomkoveto-gsm-taviranyito-hasznalati-utmutato-2014-tol-1.pdf
mobilcar-08-gsm-riaszto-gsm-hivo-modul-hasznalati-programozasi-utmutato-2014-tol.pdf