Szállítás

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és raktáron lévő termékek esetén akár 1 munkanapon belül a kezedben foghatod megrendelésedet.

Bővebben

Pick pack pont Pick Pack
Pont

Megrendelésedet csak 890 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben

GLS  csomagpont GLS Csomagpont

Használja ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsa napi ritmusához ! Magyarország 200 településén már több mint 500 GLS CsomagPont található! Ráadásul a GLS csomagpont szállítási dij csupán 590 Ft, vagy 20 000 Ft felett ingyenes !

Bővebben
Cikkszám: M000MINR-K3

INFORAD K3 GPS, radar detektor, traffipax jelző, frissíthető GPS adatbázissal

INFORAD K3 GPS, radar detektor, traffipax jelző, frissíthető GPS adatbázissal

 Az INFORAD K2 a világ legkisebb GPS detektora . Beépített akkumulátorral rendelkezik ezzel biztosítja a vezeték nélküli működést. Az USB csatlakozóról közvetlenül tölthető, mint egy pendrive, így teljesen mobil használatot tesz lehetővé . Ingyenesen, online frissíthető adatbázissal rendelkezik, ahol Európa több országának az adatbázisa is elérhető a magyarországi adatbázis mellett.

Ár
16 990 Ft
Mennyiség
Az árak minden esetben bruttó árak.
Kifutott, már nem vásárolható
Vásároljon
Többet olcsóbban!
Ha még 20 001 Ft értékben vásárol, megrendelését ingyen szállítjuk!

Részletes leírás

 INFORAD K3 GPS, radar detektor, traffipax jelző, frissíthető GPS adatbázissal


 Az INFORAD K3 a világ legkisebb GPS detektora. Beépített akkumulátorral rendelkezik ezzel biztosítja a vezeték nélküli működést. Az USB csatlakozóról közvetlenül tölthető, mint egy pendrive, így teljesen mobil használatot tesz lehetővé. Ingyenesen, online frissíthető adatbázissal rendelkezik, ahol Európa több országának az adatbázisa is elérhető a magyarországi adatbázis mellett.
   A csomag tartalmaz egy autós töltőt, amely segítségével az autó szivar gyújtójáról is tölthető az eszköz, valamint egy szélvédőre helyezhető tartót.
 

Hogyan működik a GPS alapú jelzőrendszer?

  A készülék a veszélyes pontok előtt akár már 1 kilométerrel hang, illetve visszajelző LED-eksegítségével figyelmeztet. Figyelmeztetés után lehetőségünk van felkészülni az adott szituációra, pl. ellenőrizhetjük a sebességünket és módosíthatjuk azt.

Figyelmeztető rendszerben saját riasztási pont megadható?

 Az INFORAD MANAGER program segítségével saját „veszélyes” pontok is megadhatók, ha egyedi riasztásokat szeretnénk pl. egy új traffipax esetén.
  A program segítségével a riasztások előjelzéseinek a távolsága az idő függvényében beállítható, így a saját vezetési stílusra szabható.

A detektor honnan tudja hol vannak telepített traffipaxok?
 

  A GPS DETECTOR előre telepített adatbázist nem tartalmaz. Az ingyenesen frissíthető adatbázis feltölthető az eszközre, amelynek részét képezik a telepített traffipaxok helyei is. A nagy érzékenységű GPS vevő folyamatosan figyeli az aktuális pozíciónkat, és összehasonlítja az adatbázissal. Ha veszélyzóna közelébe érünk (pl. telepített traffipax), a készülék jelez.
  A készülékhez több európai ország telepített traffipax adatbázisa is elérhető

Ingyenes Adatbázis frissítés


  A honlapunkról ingyenesen letölthető INFORAD MANAGER program segítségével frissíthető a legújabb adatbázis, így mindig naprakész tud lenni! Az adatbázis számítógépen keresztül frissíthető USB kábel segítségével, mely a csomag része.  A frissítéshez internet kapcsolatra van szükség. Amennyiben az Ön számítógépén újabb operációs rendszer található, mint pl.: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, akkor az INFORAD MANAGER telepítése előtt egy driver-t kell feltelepítenie, amelyet az alábbi linken keresztöl tölthet le: INFORAD Driver Win7 és Win8-hoz.

 Figyelem ! Nem tartalmaz radar érzékelőt. A fixen telepített radaros mérőeszközök helyét GPS koordináták alapján jelzi. Nagy előnye a radaros érzékelőkkel szemben, hogy elkerülhetjük a sok tévriasztást.  Lézeres sebességmérők jelzésére nem alkalmas, ezért bővítése lézer előrejelző vagy lézer blokkolóval javasolt.
 

Letölthető használati útmutató

8852_inforoad-K3GPS-radar-jelzo-radar-detektor-hasznalati-utmutato.pdf