Szállítás

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és raktáron lévő termékek esetén akár 1 munkanapon belül a kezedben foghatod megrendelésedet.

Bővebben

Pick pack pont Pick Pack
Pont

Megrendelésedet csak 890 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben

GLS  csomagpont GLS Csomagpont

Használja ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsa napi ritmusához ! Magyarország 200 településén már több mint 500 GLS CsomagPont található! Ráadásul a GLS csomagpont szállítási dij csupán 590 Ft, vagy 20 000 Ft felett ingyenes !

Bővebben
Cikkszám: M000MINR-K3

INFORAD K3 GPS, radar detektor, traffipax jelző, frissíthető GPS adatbázissal

INFORAD K3 GPS, radar detektor, traffipax jelző, frissíthető GPS adatbázissal

 Az INFORAD K2 a világ legkisebb GPS detektora . Beépített akkumulátorral rendelkezik ezzel biztosítja a vezeték nélküli működést. Az USB csatlakozóról közvetlenül tölthető, mint egy pendrive, így teljesen mobil használatot tesz lehetővé . Ingyenesen, online frissíthető adatbázissal rendelkezik, ahol Európa több országának az adatbázisa is elérhető a magyarországi adatbázis mellett.

Ár
16 990 Ft
Mennyiség
Az árak minden esetben bruttó árak.
Kifutott, már nem vásárolható
Vásároljon
Többet olcsóbban!
Ha még 20 001 Ft értékben helyez terméket a kosárba, ingyenes szállítási módjaink közül is választhat!

Részletes leírás

 INFORAD K3 GPS, radar detektor, traffipax jelző, frissíthető GPS adatbázissal


 Az INFORAD K3 a világ legkisebb GPS detektora. Beépített akkumulátorral rendelkezik ezzel biztosítja a vezeték nélküli működést. Az USB csatlakozóról közvetlenül tölthető, mint egy pendrive, így teljesen mobil használatot tesz lehetővé. Ingyenesen, online frissíthető adatbázissal rendelkezik, ahol Európa több országának az adatbázisa is elérhető a magyarországi adatbázis mellett.
   A csomag tartalmaz egy autós töltőt, amely segítségével az autó szivar gyújtójáról is tölthető az eszköz, valamint egy szélvédőre helyezhető tartót.
 

Hogyan működik a GPS alapú jelzőrendszer?

  A készülék a veszélyes pontok előtt akár már 1 kilométerrel hang, illetve visszajelző LED-eksegítségével figyelmeztet. Figyelmeztetés után lehetőségünk van felkészülni az adott szituációra, pl. ellenőrizhetjük a sebességünket és módosíthatjuk azt.

Figyelmeztető rendszerben saját riasztási pont megadható?

 Az INFORAD MANAGER program segítségével saját „veszélyes” pontok is megadhatók, ha egyedi riasztásokat szeretnénk pl. egy új traffipax esetén.
  A program segítségével a riasztások előjelzéseinek a távolsága az idő függvényében beállítható, így a saját vezetési stílusra szabható.

A detektor honnan tudja hol vannak telepített traffipaxok?
 

  A GPS DETECTOR előre telepített adatbázist nem tartalmaz. Az ingyenesen frissíthető adatbázis feltölthető az eszközre, amelynek részét képezik a telepített traffipaxok helyei is. A nagy érzékenységű GPS vevő folyamatosan figyeli az aktuális pozíciónkat, és összehasonlítja az adatbázissal. Ha veszélyzóna közelébe érünk (pl. telepített traffipax), a készülék jelez.
  A készülékhez több európai ország telepített traffipax adatbázisa is elérhető

Ingyenes Adatbázis frissítés


  A honlapunkról ingyenesen letölthető INFORAD MANAGER program segítségével frissíthető a legújabb adatbázis, így mindig naprakész tud lenni! Az adatbázis számítógépen keresztül frissíthető USB kábel segítségével, mely a csomag része.  A frissítéshez internet kapcsolatra van szükség. Amennyiben az Ön számítógépén újabb operációs rendszer található, mint pl.: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, akkor az INFORAD MANAGER telepítése előtt egy driver-t kell feltelepítenie, amelyet az alábbi linken keresztöl tölthet le: INFORAD Driver Win7 és Win8-hoz.

 Figyelem ! Nem tartalmaz radar érzékelőt. A fixen telepített radaros mérőeszközök helyét GPS koordináták alapján jelzi. Nagy előnye a radaros érzékelőkkel szemben, hogy elkerülhetjük a sok tévriasztást.  Lézeres sebességmérők jelzésére nem alkalmas, ezért bővítése lézer előrejelző vagy lézer blokkolóval javasolt.
 

Letölthető használati útmutató

8852_inforoad-K3GPS-radar-jelzo-radar-detektor-hasznalati-utmutato.pdf