Szállítás

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és raktáron lévő termékek esetén akár 1 munkanapon belül a kezedben foghatod megrendelésedet.

Bővebben

Pick pack pont Pick Pack
Pont

Megrendelésedet csak 890 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben

GLS  csomagpont GLS Csomagpont

Használja ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsa napi ritmusához ! Magyarország 200 településén már több mint 500 GLS CsomagPont található! Ráadásul a GLS csomagpont szállítási dij csupán 590 Ft, vagy 20 000 Ft felett ingyenes !

Bővebben
Cikkszám: M000ME-265Plus

KIYO E-265PLUS radar- és lézerdetektor szélvédőre

KIYO E-265PLUS radar- és lézerdetektor szélvédőre

 A KIYO E-265PLUS radar- és lézerdetektor képes érzékelni a legújabb , 2014. év végén bevezetett lézeres mérőeszközöket. A termék kifejezetten az európai piacra készült, és az Európában használatos radaros és lézeres mérések (pl.: Fáma II, Fáma III, SCS-102, SCS-103 , ARH CAM-S1 stb.) jelzésére szolgál. A készülék 360°-os lézer- és radarérzékelést tesz lehetővé.

Ár
19 900 Ft
Mennyiség
Az árak minden esetben bruttó árak.
Kifutott, már nem vásárolható
Vásároljon
Többet olcsóbban!
Ha még 20 001 Ft értékben vásárol, megrendelését ingyen szállítjuk!

Részletes leírás

Figyelem ! Ezt a készüléket elsősorban a telepített, radaros sebességmérők jelzésére ajánljuk ! A szélvédőre helyezhető lézerdetektorok közeli mérés esetén általában nem alkalmasak jelzésre, mert a lézersugár nem jut el a szélvédőig ! A lézeres sebességmérők jelzésére ezért kiegészítésként a Kiyo D típusok ajánlottak :

Lézerdetektor, sebességmérő jelző és parkoló segéd, Kiyo D Lite2
Lézerdetektor, sebességmérő jelző és parkoló segéd, Kiyo D Lite4

KIYO E-265PLUS radar- és lézerdetektor szélvédőre

 A KIYO E-265PLUS radar- és lézerdetektor képes érzékelni a legújabb, 2014. év végén bevezetett lézeres mérőeszközöket. A termék kifejezetten az európai piacra készült, és az Európában használatos radaros (Euro-X-, X-, K-, Ka-, Ku-sávok) és lézeres mérések (pl.: Fáma II, Fáma III, SCS-102, SCS-103, ARH CAM-S1 stb.) jelzésére szolgál. A készülék 360°-os lézer- és radarérzékelést tesz lehetővé.
 

 Az új mérőeszköz rajzával és "READY" jelzéssel ellátott készülékeink már képesek érzékelni a legújabb magyar mérőeszközt, amelyet KKEP - Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pont, vagy ARH CAM-S1 néven ismerhetünk.
 

 
 A készülék képes érzékelni a lézeres sebességmérést, de semmi esetre sem blokkolja azt, így a lézeres mérőeszközök ellen hatásosan csak lézerblokkolóval lehet védekezni.     Közelről történő, alacsony lézeres mérések esetén elképzelhető, hogy a szélvédőre helyezett detektor nem képes a lézeres mérőeszközök jelét érzékelni , ezért kiegészítő lézerszenzorok felszerelését javasoljuk!
A készülék működése: érzékeli és jelzi a bejövő radarhullámokat, illetve infravörös fényeket, amelyek sebességmérés közeledtére utalnak.
 
 A készülék kijelzőjének fényereje állítható, így különböző fényviszonyok között is jól olvasható marad. Első és hátsó lézerérzékelő lencsével, valamint érzékeny radarantennával érzékeli a sebességmérő eszközöket.  

 Lehetőség van CITY üzemmód használatára. Ilyenkor a készülék csökkenti a téves riasztások számát, melyek a városi közlekedés során előfordulhatnak (pl.: fotocellás ajtók). Ha nem a városban közlekedünk, mindenképp ki kell kapcsolni a CITY módot. A készülék lehetőséget ad az EURO-X- és X-sáv, illetve a Ku-sáv ki- és bekapcsolására (a K- és Ka-sáv mindig bekapcsolt állapotú). A MUTE gomb megnyomásával bekapcsoljuk az automata némítás funkciót, mely a riasztást 5 másodpercig engedi, valamint a főkapcsoló tekerésével állíthatjuk a riasztás hangerejét is.
A termék a VG-2 rendőrségi radardetektor-érzékelő előtt láthatatlan. 
 
 A készülék áramellátását a csomagban található szivargyújtóaljzatba helyezhető tápkábel biztosítja. A termék rendelkezik memóriával, így a tápkábel eltávolítása után is megjegyzi a felhasználó által beállított paramétereket.
  
Specifikáció:

Radar- és lézer sávkiosztások
Euro-X-Sáv: 9.875 - 9.925 GHz
X-Sáv: 10.500 - 10.550 GHz
Ku-Sáv: 13.425 - 13.475 GHz
K-sáv: 24.050 - 24.250 GHz
Szuperszéles Ka-sáv: 33.400 - 36.000 GHz
Lézerérzékelés (Fáma II-III, SCS-102, SCS-103, ARH CAM-S1 stb.)
 
 

Letölthető használati útmutató

7886_KIYO-E-265PLUS-radar-lezerdetektor-hasznalati-utmutato.pdf