Szállítás

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és raktáron lévő termékek esetén akár 1 munkanapon belül a kezedben foghatod megrendelésedet.

Bővebben

Pick pack pont Pick Pack
Pont

Megrendelésedet csak 890 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben

GLS  csomagpont GLS Csomagpont

Használja ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsa napi ritmusához ! Magyarország 200 településén már több mint 500 GLS CsomagPont található! Ráadásul a GLS csomagpont szállítási dij csupán 590 Ft, vagy 20 000 Ft felett ingyenes !

Bővebben
Cikkszám: M000ME-265Plus

KIYO E-265PLUS radar- és lézerdetektor szélvédőre

KIYO E-265PLUS radar- és lézerdetektor szélvédőre

 A KIYO E-265PLUS radar- és lézerdetektor képes érzékelni a legújabb , 2014. év végén bevezetett lézeres mérőeszközöket. A termék kifejezetten az európai piacra készült, és az Európában használatos radaros és lézeres mérések (pl.: Fáma II, Fáma III, SCS-102, SCS-103 , ARH CAM-S1 stb.) jelzésére szolgál. A készülék 360°-os lézer- és radarérzékelést tesz lehetővé.

Ár
19 900 Ft
Mennyiség
Az árak minden esetben bruttó árak.
Kifutott, már nem vásárolható
Vásároljon
Többet olcsóbban!
Ha még 20 001 Ft értékben helyez terméket a kosárba, ingyenes szállítási módjaink közül is választhat!

Részletes leírás

Figyelem ! Ezt a készüléket elsősorban a telepített, radaros sebességmérők jelzésére ajánljuk ! A szélvédőre helyezhető lézerdetektorok közeli mérés esetén általában nem alkalmasak jelzésre, mert a lézersugár nem jut el a szélvédőig ! A lézeres sebességmérők jelzésére ezért kiegészítésként a Kiyo D típusok ajánlottak :

Lézerdetektor, sebességmérő jelző és parkoló segéd, Kiyo D Lite2
Lézerdetektor, sebességmérő jelző és parkoló segéd, Kiyo D Lite4

KIYO E-265PLUS radar- és lézerdetektor szélvédőre

 A KIYO E-265PLUS radar- és lézerdetektor képes érzékelni a legújabb, 2014. év végén bevezetett lézeres mérőeszközöket. A termék kifejezetten az európai piacra készült, és az Európában használatos radaros (Euro-X-, X-, K-, Ka-, Ku-sávok) és lézeres mérések (pl.: Fáma II, Fáma III, SCS-102, SCS-103, ARH CAM-S1 stb.) jelzésére szolgál. A készülék 360°-os lézer- és radarérzékelést tesz lehetővé.
 

 Az új mérőeszköz rajzával és "READY" jelzéssel ellátott készülékeink már képesek érzékelni a legújabb magyar mérőeszközt, amelyet KKEP - Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pont, vagy ARH CAM-S1 néven ismerhetünk.
 

 
 A készülék képes érzékelni a lézeres sebességmérést, de semmi esetre sem blokkolja azt, így a lézeres mérőeszközök ellen hatásosan csak lézerblokkolóval lehet védekezni.     Közelről történő, alacsony lézeres mérések esetén elképzelhető, hogy a szélvédőre helyezett detektor nem képes a lézeres mérőeszközök jelét érzékelni , ezért kiegészítő lézerszenzorok felszerelését javasoljuk!
A készülék működése: érzékeli és jelzi a bejövő radarhullámokat, illetve infravörös fényeket, amelyek sebességmérés közeledtére utalnak.
 
 A készülék kijelzőjének fényereje állítható, így különböző fényviszonyok között is jól olvasható marad. Első és hátsó lézerérzékelő lencsével, valamint érzékeny radarantennával érzékeli a sebességmérő eszközöket.  

 Lehetőség van CITY üzemmód használatára. Ilyenkor a készülék csökkenti a téves riasztások számát, melyek a városi közlekedés során előfordulhatnak (pl.: fotocellás ajtók). Ha nem a városban közlekedünk, mindenképp ki kell kapcsolni a CITY módot. A készülék lehetőséget ad az EURO-X- és X-sáv, illetve a Ku-sáv ki- és bekapcsolására (a K- és Ka-sáv mindig bekapcsolt állapotú). A MUTE gomb megnyomásával bekapcsoljuk az automata némítás funkciót, mely a riasztást 5 másodpercig engedi, valamint a főkapcsoló tekerésével állíthatjuk a riasztás hangerejét is.
A termék a VG-2 rendőrségi radardetektor-érzékelő előtt láthatatlan. 
 
 A készülék áramellátását a csomagban található szivargyújtóaljzatba helyezhető tápkábel biztosítja. A termék rendelkezik memóriával, így a tápkábel eltávolítása után is megjegyzi a felhasználó által beállított paramétereket.
  
Specifikáció:

Radar- és lézer sávkiosztások
Euro-X-Sáv: 9.875 - 9.925 GHz
X-Sáv: 10.500 - 10.550 GHz
Ku-Sáv: 13.425 - 13.475 GHz
K-sáv: 24.050 - 24.250 GHz
Szuperszéles Ka-sáv: 33.400 - 36.000 GHz
Lézerérzékelés (Fáma II-III, SCS-102, SCS-103, ARH CAM-S1 stb.)
 
 

Letölthető használati útmutató

7886_KIYO-E-265PLUS-radar-lezerdetektor-hasznalati-utmutato.pdf