Szállítás

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és raktáron lévő termékek esetén akár 1 munkanapon belül a kezedben foghatod megrendelésedet.

Bővebben

Pick pack pont Pick Pack
Pont

Megrendelésedet csak 890 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben

GLS  csomagpont GLS Csomagpont

Használja ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsa napi ritmusához ! Magyarország 200 településén már több mint 500 GLS CsomagPont található! Ráadásul a GLS csomagpont szállítási dij csupán 590 Ft, vagy 20 000 Ft felett ingyenes !

Bővebben
Cikkszám: M000MKMMGSMR101-SZETTA

Kültéri, méhészeti kaptár védelmi GSM riasztó szett, Mlogic KMM-GSMR-101-SZETTA

Kültéri, méhészeti kaptár védelmi GSM riasztó szett, Mlogic KMM-GSMR-101-SZETTA

  Minőségi , kimondottan kültérre kialakított kártya független méhészeti kaptár védelmi rendszer,  GSM riasztó és GSM távirányító, mely a kaptárok elmozdítása vagy felnyitása esetén telefonhívással és SMS-el jelez.
- Hálózat független Akkumulátoros működés napelemes töltéssel
- 1 db belső 12V/7Ah akkumulátorral  és opcionálisan bővíthető külső akku
- Alacsony akku fesz riasztással
- 60 db kaptár elmozdítás vagy felnyitásának védelmére, mely tovább bővíthető.
- 4 db, mobiltelefonról vezérelhető nagyáramú relés kimenettel, mellyel világítást, fűtést, szivattyút vagy egyéb elektromos készülékeket vezérelhetünk.
-
Napelem és érzékelőkhöz szükséges vezetékekkel

 

Ár
109 500 Ft
Mennyiség
Az árak minden esetben bruttó árak.
Rendelhető
Várható szállítási idő: 2-5 munkanap
Vásároljon
Többet olcsóbban!
Ha még 20 001 Ft értékben helyez terméket a kosárba, ingyenes szállítási módjaink közül is választhat!

Részletes leírás

Mire jó a KMM-GSMR-101-SZETTA kaptárriasztó rendszer ?

 Gyakorlatilag egy komplett védelmi rendszer, mely teljesen hálózati feszültségmentesen tud működni a csomagban található 12V/7Ah-ás akkumulátorral és a tartozék 20 Wattos napelemmel (40Ah-s savas akkumulátor nem tartozéka a  csomagnak, azt a rendszer működtetéséhez külön be kell szerezni). Amennyiben bármilyen okból kifolyólag az akku feszültség leesik , a rendszer SMS-ben vagy telefonhívással küld értesítést a megadott max. 8 db telefonszámra.
  A tartozék nyitás érzékelők alkalmasak a kaptár elmozdulásának figyelésére azáltal, hogy a kis jól elrejthető, barna színű mágneses érzékelő egyik felét a kaptárra, a másikat pedig a talapzatra kell rögzíteni. Ugyanilyen módon védhető a kaptár fedelének nyitása is , hisz az utóbbi időben megszaporodtak nem csak a kaptárok, hanem a keretek lopásai is.
A 60 db érzékelő csak az elmozdulás vagy csak a nyitás figyelése esetén 60 kaptár, mindkét lopási kísérlet figyelése esetén 30 kaptár védelmére elegendő. A GSM kaptárriasztó rendszer szinte korlátlan számú érzékelővel bővíthető, a kis érzékelők minden további nélkül sorba köthetőek. A riasztó SMS-ekben 4 külön riasztási kört tudunk megkülönböztetni. A szabotázs védett bemeneteknek köszönhetően mind a vezeték elvágására mind az összezárására elindul a riasztás .
  A rendszer bővíthető további egyéb érzékelőkkel is, lásd a leírás alján a javasolt kiegészítőket.

Mlogic KMM-GSMR-101 GSM riasztó központ tulajdonságai.

- Beépített kártya független ipari GSM modul
- Riasztás esetén értesítés SMS -ben vagy telefonhívással max. 8 telefonszámra
- 4 db riasztás bemenet
- Alacsony akkufeszültség riasztás
- 4 db nagyáramú távirányítható kimenet ( max. 8 Amper/kimenet )
- 12 Voltos akkumulátoros működés
- Belső és külső akkumulátor csatlakoztatási lehetőség
- Napelemes töltés bemenet ( max. 20 Watt napelemhez )
- 18-30 Voltos töltés bemenet ( pl. 230/24 V tápegységről )
- PC-vel házilag felprogramozható

   A napelemes és akkumulátoros GSM riasztó és távirányító és biztonságtechnikai rendszer, mely célja a kihelyezett és felügyelet nélküli kaptárak, mezőgazdasági eszközök, gépek lopás elleni védelme . A rendszer legfontosabb része a központi egység , mely egy belső 12V/7Ah és egy külső 12V 40 Ah akkumulátorral működik mely a szintén tartozék 20 Wattos napelemmel tölthető. Amennyiben a töltés megszűnik folyamatos üzemben a belső akkuval kb. 2-3 napig működőképes , külső 40Ah-s savas akkumulátorral (mely nem tartozéka a csomagnak) pedig kb. 10-12 napig tud működni . Analóg bemenete 0-15V között folyamatosan méri az akku feszültségét, és alacsony akkumulátor feszültség esetén riasztást fog adni.

  A központi egység 4 zónát tartalmaz, melyekre a szakadószálakat és a nyitásérzékelőket kell felfűzni. Egy bemenetre több, akár 50-100 nyitás érzékelő is köthető, ilyenkor az 1-1 körbe felfűzött érzékelők közös riasztást fognak adni, a mobiltelefonra érkező riasztás neve és típusa csak  az  adott  kört  fogja  megjelölni.  A modulnak   4  db  egyáramkörös  nagyáramú,  hálózati  feszültség kapcsolására alkalmas relés kimenete van .
  Saját szoftverével laptopról, számítógépről programozható . A modul a felhasználót bemenetei változásáról az általa tetszőleges tartalomra programozott SMS-ben értesíti. Ezenkívül egy-egy (felhasználó által programozott) SMS-sel, vagy a hívószám felismerésen alapuló ingyenes hívással a relés kimenet állapota változtatható.
 A modul 8 db telefonszámra programozható fel, így SMS is 8 számra küldhető .   Minden bemenete  egy-egy max. 16 karakter hosszú névvel nevez- hető el . A kimenetek ki- és bekapcsolását végző parancsokat is a felhasználó határozhatja meg. Relés kimenetei típusa lehet  monostabil  (kapcsoltatás után egy meghatározott idő  elteltével automatiku- san kikapcsol) és bistabil (amikor a be- és a kikapcsolást  is külön-külön paranccsal kell végezni) . A modul rendelkezik saját névvel és azonosítóval, a nagyobb számú modul egyidejű felügyeletére. A modul belső időzítői a kimeneteket monostabil módban ráhívással indítva max. 9999 mp (kb. 3 óra) időtartamra kapcsolhatják. A relék a programozott időtartam leteltekor automatikusan kikapcsolnak, és vissza- állnak eredeti állapotukba.
 Minden telefonszámhoz megadható, hogy adott bemenetéről indított riasztás esetén melyik telefonra jelezzen SMS-sel és/vagy telefonhívással. A modulban beépített antenna található, mely általában kellő térerőt biztosít.
 

  A GSM riasztó modul szolgáltató független ipari GSM modullal , PIN-kód nélküli előfizetéses vagy feltöltős mikroSIM kártyával működik.  A GSM hálózatra feljelentkezés után  a modul a letöltő szoftverrel a memóriájába betöltött konfigurációnak megfelelő   állapotba kerül. A modul kikapcsolás után is megtartja a beállított  értékeket ,  pl.  a  bemenetek  nevét,  kimenet  állapotát,  stb.  és  a  tápfeszültség  megjelenése  után
működését az eredeti beállítással folytatja. A központi panelen a készülék státusának és esetleges hibajelzések kijelzésére színes LED diódák szolgálnak. Az energiatakarékosság jegyében  ezek egy kék színű jumperrel be- vagy kikapcsolhatók. Célszerű a készülék üzembe helyezése után kikapcsolni azokat a kék jumper levételével. Az alsó Hbit jelzésű LED 3 színben az alábbi funkciókkal, üzenetekkel rendelkezik, a felső SMS jelzésű sárga LED-en az SMS küldése és a rácsengetés figyelhető meg

KMM-GSMR-101-SZETTA kültéri GSM riasztó és kaptár védelmi rendszer  csomag tartalma :

- 1 db riasztó központ vízvédett műanyag dobozban beépített GSM hívómodullal
- 60 db barna színű nyitás vagy elmozdulás érzékelő
- 200 méter jól rejthető barna színű vezeték
- 1 db 7Ah akkumulátor
- 1 pár akkusaru
- 5 méter 2x1 mm2-es tápkábelek a napelemhez és külső akkuhoz
- 1 db 20 Wattos napelem

Ami nem tartozék, de ajánlott, külön megvásárolható :

- Nyitás érzékelő és elmozdítás érzékelő (60 db tartozék, de tovább bővíthető) mellyel ajtók, ablakok, egyéb nyílászárok, pl. kaptárak nyitásának védelme valamint annak talapzatára szerelve elmozdításuk is védhető: Használható bármilyen egyéb tárgy elmozdítás elleni védelmére is, amennyiben a nyitásérzékelő egyik felét a fix aljzatra, a másik felét pedig a figyelni kívánt tárgyra rögzítjük. 1 bemenetre több, akár 50-100 érzékelő is sorba köthető. Megfelelő szerelés mellett gyakorlatilag a téves riasztás kizárható , ezért legbiztonságosabban ez az érzékelő használható  : Cikkszámok : M000MTANEFM102 , M000MTANEFM102B
- Infra sorompó . Kültéren is használható, de számolnunk kell a rendszeres tévriasztások lehetőségével, ezért kevésbé ajánlott. Használata megnöveli az áramfelvételt, ezért csak belső akkuval használata nem ajánlott. Cikkszámok :  M000MMDC0317
- DSC kültéri mozgásérzékelő . Kisállat védett ugyan, de csak a földön mászkáló kisebb állatokat tudja biztonsággal kiszűrni. Az előtte közvetlenül elrepülő madarak, a rárepülő rovarok akár gyakori téves riasztást is okozhatnak, ezért használata csak ezek figyelembe vételével ajánlott. Cikkszám : M000MLC151
- ATSUMI SIR10S intelligens 3 lencsés kültéri profi kisállat védett mozgásérzékelő . A legkomolyabban védett a téves riasztások ellen, de kültéren az előtte elrepülő nagyobb madarak, vagy pl. méhészetekben a nagyobb mennyiségű rászálló méhek esetén a téves riasztások nem kizárhatóak, ezért használata csak ezek figyelembe vételével ajánlott. Cikkszám : M000MSIR10S
- És használható még egy egyszerű, kissé naivnak tűnő, de sok esetben praktikus hétköznapi módszer is, melynek a lényege, hogy egyik bemenetre egy vékony vezetéket körbe fűzünk, mely ha elszakad, szintén riasztás jelzést kapunk a megadott telefonszámokra.

A GSM kaptár védelmi rendszertől függetlenűl működő, de biztonsági szintjének növeléséhez ajánlott megfigyelő kamerák

- Mobil rejtett SD kártyás DVR felvevős megfigyelőkamera . Elemmel vagy elem méretű akkuval használható akár hónapokig. Az felvételt mozgás esetén SD kártyára rögzíti mely számítógépen visszanézhető. Cikkszámok : M000MSASDVRODR10 , M000MSASDVRODR20
- Mobil rejtett SD kártyás DVR felvevős GSM megfigyelőkamera , mely hasonló a fenti kamerákhoz, de mozgás esén nem csak a felvételt indítja, hanem MMS-ben vagy Emailben képes képet küldeni. Cikkszámok :M000MHC300M , M000MSASDVRODR30
- Wifi IP kamerák, melyek képe mobiltelefonon élőben nézhetőek . Hátrányuk, hogy csak olyan helyre telepíthetőek, ahol van WIFI lefedettség. Cikkszámok : M000MCAMSPOT4.1FM000MSAS-IPCAM115

A rendszer telepítése magas fokú szakértelmet nem igényel, de jó műszaki érzéket, a telepítési útmutató részletes áttanulmányozását és alapfokú elektronikai ismereteket igen.

Letölthető használati útmutató

8839_Meheszeti-mezogazdasagi-kulteri-gsm-riaszto-hasznalati-utmutato.pdf
Cikkszám: M000MKMMGSMR101
Raktáron
1 x 59 990 Ft
Cikkszám: M000MMF20W
Raktáron
1 x 14 990 Ft
Cikkszám: M000MMKH1X05BA
Raktáron
1 x 5 000 Ft
Cikkszám: M000MUL7AH
Raktáron
1 x 4 350 Ft
Cikkszám: M000M2133
Raktáron
1 x 950 Ft
Cikkszám: M000MKAB0821
Raktáron
5 x 160 Ft
Cikkszám: M000MTANEFM102B
Raktáron
60 x 850 Ft