Szállítás

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és raktáron lévő termékek esetén akár 1 munkanapon belül a kezedben foghatod megrendelésedet.

Bővebben

Pick pack pont Pick Pack
Pont

Megrendelésedet csak 890 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben

GLS csomagpont GLS Csomagpont

Használja ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsa napi ritmusához ! Magyarország 200 településén már több mint 500 GLS CsomagPont található! Ráadásul a GLS csomagpont szállítási dij csupán 590 Ft, vagy 20 000 Ft felett ingyenes !

Bővebben
Cikkszám: M000MMG-08

Rácsengetéssel vezérelhető GSM kapunyitó és távirányító, MobilGate MG-8

Rácsengetéssel vezérelhető GSM kapunyitó és távirányító, MobilGate MG-8

GSM telefonról, egyszerűen, ráhívással vezérelhető GSM kapunyitó modul. Nagy előnye, hogy nem kell plusz távirányítót vásárolnunk, saját mobiltelefonunkról nyithatunk-zárhatunk vele bármilyen motoros kaput bárhonnan, hívás költség és távolsági korlátok nélkül . Remekül használható családi házak, társasházi bejáratok, garázsok, parkoló-, sorompó, garázs- és kapunyitásra és általános célú távirányításra, vezérlésre.
- 8 telefonszám tárolható
- 1 db relés riasztás bemenettel, mely használható önálló riasztóként vagy riasztóra kötve.
 

Ár
16 900 Ft
Mennyiség
Az árak minden esetben bruttó árak.
Rendelhető
Várható szállítási idő: 2-5 munkanap
Vásároljon
Többet olcsóbban!
Ha még 20 001 Ft értékben vásárol, megrendelését ingyen szállítjuk!

Részletes leírás

MobilGate MG-8 GSM kapunyitó és távirányító

 • Ingyenes kapunyitás mobiltelefon ráhívással
 • A hagyományos rádiós távirányítók helyett kényelmesebb és olcsóbb megoldáskéntCsaládi házak, társasházi bejáratok, garázsok, parkoló-, sorompó, garázs- és kapunyitásraGyors, ingyenes és egyszerű távkapcsolásra, távműködtetésre, nyitás-zárásra
 • Általánosságban olyan helyekre, ahol kényelmes és költségmentes távkapcsolásra van szükség
 • Szolgáltató-független feltöltős és előfizetéses SIM kártyával üzemeltethető

MobilGate-08 távjelzésre és távműködtetésre kifejlesztett ipari GSM kapunyitó, amely 1 db bemenet tel, és 1 db relés kimenet tel rendelkezik. A felhasználó a relés kimenetet rácsengetéssel, hívással tudja aktiválni. A hívószám felismerés en alapuló kapunyitó az előre beállított idő re a relét behúzva tartja. A családi GSM kapunyitó 8 db telefonszám ot tud felismerni. A relé bontó és záró érintkezői is kivezetésre kerültek. A GSM relé működhet monostabil állapotban (rácsengetés –> behúzás adott időre) vagy bistabil üzemmódban (ekkor rácsenget –> és behúzva marad egészen a következő rácsengetésig). A felhasználó a GSM kapunyitó bemenet változásairól egy általa előre beállított tartalmú SMS -ben értesül. A felismerendő telefonszámokat, az Sms szövegét, egyéb adatokat a GSM kapunyitó a SIM kártyán tárolja, melye üzembehelyezéskor pl. saját mobiltelefonnal 1-2 perc alatt felprogramozható. Az időzítés 1-9999 mp (max 2.5 óra) időtartamra lehetséges, vagy bistabil üzemmódjában tetszőleges idő re behúzatva tartható. Monostabil üzemmódban rácsengetés hatására a relé azonnal meghúz, és bontja a vonalat, melyet a hívó fél a hívás "kinyomásaként" fog hallani. Bistabil üzemmódban a rácsengetés hatására a relé harmadik kicsengésre bekapcsol, és a modul is ekkor bontja a vonalat. Az újabb rácsengetés hatására a relé már az első kicsengés után kikapcsol, és a modul bontja a vonalat, azaz 1 csengés után "kinyomja". A relé kimenetei egyáramkörösek nyitó- (NC) és záró- (NO) érintkezőkkel

  A MobilGate-08 GSM kapunyitó csavaros antenna csatlakozással rendelkezik. A panel tetején található csavaros SMA aljzatra kétnormás botantenna került. A panelen a sorkapcsokon 2 pont a 10-30V közti egyen tápfeszültség, 2 pont a bemenet, a 3-as sorkapocs az NO/NC relé kimenet bekötésére szolgál.

  A kapunyitó szolgáltató független ipari GSM modul t tartalmaz, így bármely szolgáltató által is kiadott, bármely SIM kártyával üzemelhet, mind előfizetéses, mind pedig feltöltő kártyával egyaránt. A SIM kártyán tárolt adatok a kapunyitó modul kikapcsolása és visszakapcsolása után is megmaradnak, de az újraindítás után a kimeneti relé alapállapotba (elengedett) kerül vissza.  A MobilGate-08 kapunyitó modul tápfeszültsége polaritás függő, a jobb oldali pontjára kerül a 10-30V, és a sorkapocs bal oldala a föld. A bemenet egyszerű kontaktusra kapcsol, a két pontja közül a baloldali a föld, és a jobboldali pontját kell az sms indításkor földre kötni. Kivezetésre került a relé nyitó (NC) és a záró (NO) kontaktusa is, a relé közös pontja a panelen ( C ) betűvel került jelölésre. Terhelhetőségük max 48V és 1A lehet. A modul csavaros SMA antenna csatlakozójára a tartozékként adott bot antenna helyett 0.6 m hosszú kivezetéssel ellátott mágneses antenna is rászerelhető, így zárt fémbobozban kivezetett antenna mellett is alkalmazható. A GSM kapunyitó egy szolgáltató független ipari GSM modult tartalmaz, így bármely szolgáltató által kiadott, bármilyen SIM kártyával üzemelhet, mind előfizetéses, mind pedig feltöltő kártyával egyaránt. A SIM kártyán tárolt adatok a kapunyitó modul kikapcsolása és visszakapcsolása után is megmaradnak, az újraindítás után a kimeneti relé alapállapotba (elengedett) kerül vissza.

 

MobilGate MG-8 GSM kapunyitó és távirányító műszaki adatok :

 • Tápfeszültség: 10–30  Vdc ( tápegység nem tartozék )
 • Nyugalmi áramfelvétel (12V):       20  mA alatt
 • Áramfelvétel elengedett relével:       20  mA
 • Áramfelvétel behúzott relével:       31  mA
 • Max. (kommunikál) áramfelv.:          180  mA
 • Frekvenciasáv:               900/1800 MHz
 • Kommunikáció: SMS, voice
 • Antenna csatl.:   SMA bot, kétnormás vagy mágneses
 • Panel hossza:      80 mm
 • Panel szélességa:     48 mm
 • Panel magasság:     23 mm
 • Üzemi hőmérsékl:           -30 ... +70 C fok

Önálló riasztóként használva, csak záró kontakttal működő érzékelők használhatóak. A rendszer az alábbi érzékelőkkel tud működni :

Infra mozgásérzékelő, kisállatvédelemmel, PA-4510PT

Nyitás érzékelő riasztókhoz, NO/NC FF03

Infrasorompó, két sugaras, kültéri-beltéri, 100/200 méter, Mlogic ABT-100

Letölthető használati útmutató

5093_mobilgate-8-gsm-kapunyito-taviranyito-hasznalati-utmutato.pdf