Szállítás

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és raktáron lévő termékek esetén akár 1 munkanapon belül a kezedben foghatod megrendelésedet.

Bővebben

Pick pack pont Pick Pack
Pont

Megrendelésedet csak 890 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben

GLS csomagpont GLS Csomagpont

Használja ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsa napi ritmusához ! Magyarország 200 településén már több mint 500 GLS CsomagPont található! Ráadásul a GLS csomagpont szállítási dij csupán 590 Ft, vagy 20 000 Ft felett ingyenes !

Bővebben
Cikkszám: M000MMG-07

Rácsengetéssel vezérelhető GSM kapunyitó és távirányító, MobilGate-7

Rácsengetéssel vezérelhető GSM kapunyitó és távirányító, MobilGate-7

GSM telefonról , egyszerűen, ingyenes ráhívással vezérelhető GSM kapunyitó modul. Nagy előnye, hogy nem kell plusz távirányítót vásárolnunk, saját mobiltelefonunkról nyithatunk-zárhatunk vele bármilyen motoros kaput bárhonnan, hívás költség és távolsági korlátok nélkül . Remekül használható családi házak, társasházi bejáratok, garázsok, parkoló-, sorompó , garázs- és kapunyitásra és általános célú távirányításra, vezérlésre.
- 8 telefonszámról vezérelhető
- Üzemi feszültség : 12-24 Volt AC váltóáram
Ár
16 900 Ft
Mennyiség
Az árak minden esetben bruttó árak.
Raktáron!
Vásároljon
Többet olcsóbban!
Ha még 20 001 Ft értékben vásárol, megrendelését ingyen szállítjuk!

Részletes leírás

MobilGate-7 GSM kapunyitó és távirányító

 • A MobilGate-7 GSM kapunyitó tápfeszültsége 12...24V közötti váltófeszültség lehet.
 • A MobilGate-7 kapuvezérlő kommunikációja alatt felvett átlagos áramfelvétele 200mA , így a biztonságos működéséhez legalább egy 12V és 300mA -es transzformátor, vagy egy 24V és legalább 150mA -es transzformátor szükséges. A kisebb transzformátorokról a modul nem- vagy nem üzemel megbízhatóan..
 • A MobilGate-7 kapunyitót antenna nélkül bekapcsolni tilos. Az antenna hiánya a GSM modul meghibásodását okozhatja
 • A modul a szolgáltatótól vagy máshonnan érkező SMS-eket továbbítja az 1-es telefonszámra, így a feltöltő kártya esetén a szolgáltató által küldött egyenleget is. Azonban a SIM kártya teljes leürülése utána készülék (látszólag) működőképes, de SMS-t küldeni már nem tud, így a kártya egyenlegét célszerű rendszeresen figyelemmel kísérni !
 • A MobilGate-7 kapunyitóra a szolgáltató SMS-t küldhet, mely feltöltő kártya esetében tájékoztat a kártya egyenlegről. A modul minden bejövő idegen SMS-t továbbít a konfigurációban megadott 1-es telefonszámra.
 • A bekapcsolást- illetve újraindítást követő kb. 30-40 mp -re, az ipari GSM modul hálózatra történő feljelentkezést követően lesz ismét üzemképes.
 • A Mobilgate-7 kapuvezérlő csak PIN kód nélküli SIM kártyával képes működni.
 • A mikro SIM kártyáról a PIN kódot (bekapcsoláskor a PIN kód kérést) le kell venni.
 • Feltöltő kártya esetében a szolgáltató önkiszolgáló ügyfélszolgálatán engedélyezni kell a SIM kártya hívószám elküldését
 • Feltöltő és előfizetéses kártya esetén is a hívásátirányítást, illetve az SMS küldést a szám foglaltság és a nem elérhető esetére egyaránt le kell tiltani!
     A MobilGate-7 GSM kapunyitó távjelzésre és távműködtetésre kifejlesztett olcsó GSM kapunyitó modul, amely 1 db kisáramú relés kimenettel rendelkezik. A felhasználó a relés kimenetet rácsengetéssel, hívással tudja aktiválni. A hívószám felismerés en alapuló kapunyitó az előre beállított időre a relét behúzva tartja. A GSM kapuvezérlő 8 mobilszámot ismerhet fel.. A relé záró érintkezői kerültek kivezetésre. A GSM távnyitó működhet mono stabil állapotban (rácsengetés –> behúzás adott időre) vagy bistabil üzemmódban (ekkor rácsenget –> és behúzva marad egészen a következő rácsengetésig). A felismerendő telefonszámokat, egyéb adatokat a GSM kapunyitó a SIM kártyán tárolja, mely üzembe helyezéskor pl. saját mobiltelefonnal 1-2 perc alatt felprogramozható. A felprogramozása lehetséges helyben a SIM kártyára történő közvetlen felprogramozással, de távolról is programozható SMS-ben vagy egy mobiltelefon billentyűzetéről egy-egy hangkapcsolat alatt.
     A MobilGate-7 kapunyitó időzítése 1-9999 mp (max 2.5 óra) időtartamra lehetséges, vagy bistabil üzemmódjában tetszőleges időre behúzatva tartható. Monostabil üzemmódban rácsengetés hatására a relé azonnal meghúz, és bontja a vonalat, melyet a hívó fél a hívás "kinyomásaként" fog hallani. Bistabil üzemmódban a rácsengetés hatására a relé harmadik kicsengésre bekapcsol, és a modul is ekkor bontja a vonalat. Az újabb rácsengetés hatására a relé már az első kicsengés után kikapcsol, és a modul bontja a vonalat, azaz 1 csengés után "kinyomja". A relé kimenetei egy áramkörösek nyitó- (NC) és záró- (NO) érintkezőkkel.
     A kapunyitó tetején egy nyomógomb található, mely egyszeri, rövid megnyomása egy ráhívással egyenértékű, így a felprogramozásnak megfelelően kinyitja a kaput . A nyomógomb 10 mp- nél hosszabb megnyomása esetén a modul az 1-es (mester) telefonszámra SMS-ben elküldi a SIM kártyára elmentett telefonszámokat .
     A MobilGate-7 GSM kapunyitó kétféle dobozolt kivitelben készül. A MobilGate-7 beépített bot antennával, a MobilGate-7a csavaros antenna csatlakozással és külső mágnes talpas antennával rendelkezik, de nagyobb nyereségű antenna is csatlakoztatható hozzá. A panelen a piros sorkapcsokra a 12-24V közötti váltakozó feszültség (transzformátorról) kötendő, a sárga sorkapocs a kisáramú relé NO/COM pontja, melyek a kapunyitó elektronikát (rendszerint a belső nyitó nyomógombbal párhuzamosan kötve) vezérli. A váltófeszültségű táplálhatóság miatt a GSM távirányító szinte bármely kapunyitó elektronikához külön tápegység nélkül is illeszthető.
      A kapunyitó szolgáltató független ipari GSM modult tartalmaz, így bármely szolgáltató bármely SIM kártyájával üzemelhet. A kártya lehet előfizetéses vagy feltöltő kártyával egyaránt. A SIM kártyán tárolt adatok a kapunyitó modul kikapcsolása és visszakapcsolása után is megmaradnak, de az újraindítás után a kimeneti relé alapállapotba (elengedett) kerül vissza. A MobilGate-7 GSM kapunyitó tápfeszültsége 12-24Vac váltakozó feszültség lehet, ezzel szinte minden kapuvezérlő elektronikához illeszthető külön tápegység nélkül is. Kivezetésre került a relé záró (NO) kontaktusa és a relé közös pontja (Com) . Terhelhetősége max 48V és 1A lehet. A modul csavaros SMA antenna csatlakozójára a tartozékként adott bot antenna helyett 0.6 m hosszú kivezetéssel ellátott mágneses antenna is rászerelhető, így zárt fémdobozban kivezetett antenna mellett is alkalmazható.
      A Mobilgate-7 kapunyitó egy szolgáltató független ipari GSM modult tartalmaz, így bármely szolgáltató által kiadott, bármilyen SIM kártyával üzemelhet, mind előfizetéses, mind pedig feltöltő kártyával egyaránt. A SIM kártyán tárolt adatok a kapunyitó modul kikapcsolása és visszakapcsolása után is megmaradnak, az újraindítás után a kimeneti relé alapállapotba (elengedett) kerül vissza.
      A Mobilgate-7 GSM kapunyitó felprogramozható helyben egy kézi mobiltelefonnal, közvetlenül a SIM kártyára felírással . De programozható távolról, illetve egyes beállí1tások és telefonszámok módosíthatók távolról is az 1-es (azaz mester) telefonszámról meghatározott tartalmú SMS küldéssel a modulra, vagy szintén csak az 1-es (mester) telefonszámról indított élő hangkapcsolat alatt a kézi telefon nyomógombos távprogramozása segítségével.


MobilGate-7 GSM kapunyitó műszaki adatok :

 • Tápfeszültség:    12–24 Vac
 • Nyugalmi áramfelvétel (12Vac):    20 mA
 • Áramfelvétel elengedett relékkel:    20 mA
 • Áramfelvétel behúzott relékkel:    31 mA
 • Max. áramfelvétel:    140 mA
 • Frekvenciasáv:    900/1800 MHz
 • Kommunikáció:    SMS, voice
 • Antenna csatl.:    SMA bot, kétnormás
 • Üzemi hőmérséklet:    -30 ... +70 C fok
 • Doboz hosszúság:    48 mm
 • Doboz szélesség:    42 mm
 • Doboz magasság:    22 mm
 
 

Letölthető használati útmutató

8841_mobilgate-7-gsm-mobiltelefonos-kapunyito-taviranyito-telepitesi-utmutato.pdf
8841_mobilgate-7-gsm-mobiltelefonos-kapunyito-taviranyito-hasznalati-utmutato.pdf