Szállítás

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és raktáron lévő termékek esetén akár 1 munkanapon belül a kezedben foghatod megrendelésedet.

Bővebben

Pick pack pont Pick Pack
Pont

Megrendelésedet csak 890 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben

GLS  csomagpont GLS Csomagpont

Használja ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsa napi ritmusához ! Magyarország 200 településén már több mint 500 GLS CsomagPont található! Ráadásul a GLS csomagpont szállítási dij csupán 590 Ft, vagy 20 000 Ft felett ingyenes !

Bővebben
Cikkszám: M000MPT-E85-E4C

PT-E85 de Luxe etanol-átalakító 3/4 hengeres autókhoz, BOSCH EV6 E csatlakozóval

PT-E85 de Luxe etanol-átalakító 3/4 hengeres autókhoz, BOSCH EV6 E csatlakozóval

3/4 hengeres injektoros, hengerenkénti befecskendezésű benzines járműveket etanol E85 üzemre átalakító digitális egység, BOSCH EV6 E csatlakozóval.
Az etanol-átalakító rendelkezik hidegindító funkcióval !
Kiárusítás ! Utolsó darab !

Eredeti ár
40 129 Ft
Akciós ár
9 990 Ft
Megtakarítás: -75%
30 140 Ft
Mennyiség
Az árak minden esetben bruttó árak.
Kifutott, már nem vásárolható
Vásároljon
Többet olcsóbban!
Ha még 20 001 Ft értékben vásárol, megrendelését ingyen szállítjuk!

Részletes leírás

Beépíthető hengerenkénti befecskendezésű injektoros autókba és egyéb gépjárművekbe. A beszerelés nagyon egyszerű, a terméket bármikor, szinte nyom nélkül lehet eltávolítani az autóból.
Karburátoros autókba az átalakító nem használható.
A Bio Etanol átalakító megrendeléséhez szükséges az autó injektor vezérlő csatlakozójának beazonosítása a mellékelt képek alapján. Amennyiben nem sikerül egyértelműen beazonosítani, kérem küldje el a csatlakozó fényképét a rendelésével együtt és mi segítünk a beazonosításában.
Az etanol-átalakító lényege, hogy a jármű üzemanyag-levegő keverékének arányát úgy módosítja, hogy az megfelelően tudjon működni 100% E85 üzemben is.
A készülék úgy módosítja a keveréket, hogy a jármű vezérlőegysége által az injektorok felé küldött üzemanyag-befecskendezési mennyiségét optimalizálja, megnöveli.
A készülék képes 100% benzin, 100% E85 és ezek tetszőleges keverékével is tökéletesen működni.
Előnyök:
1. Olcsóbb, mint a benzin
2. Magasabb oktánszámú, mint a legjobb benzin
3. Környezetbarát
4. Tisztítja az üzemanyagrendszert (motor élettartamának növekedése)

Hátrányok:
1. Az E85 fajlagos energiája alacsonyabb, mint a benziné, ezért 10-20% fogyasztásnövekedés
2. Etanol-átalakító használata szükséges a tökéletes üzemhez
Felhasználása, beszerelése:

A PT-E85 etanol-átalakító készülékek kaphatók 7 különböző gyári csatlakozóval, illetve univerzális, forrasztható változatban, valamint központi injektoros autókhoz is, 2-8 hengeres változatokig. A készülék nem alkalmazható karburátoros, illetve diesel autókhoz.
Az etanol-átalakító rendelkezik hidegindító funkcióval, amely segítségével megszűnnek a hidegindítási problémák. Az átalakító hidegindító szenzora figyeli a motor hőmérsékletét, így képes többlet dúsításra, amelynek hatására könnyen indul az autó.

Időnként szükséges az etanol-átalakító ráhangolása, finombeállítása az adott autótípusra, hogy 100% etanol üzemben is jól működjön és induljon hideg időben is a jármű. Az erre szolgáló finomhangoló potméterek a készülék hátlapja mögött találhatóak.

A Bio Etanolról, annak előnyeiről és hátrányairól itt olvashat. KATT IDE !

Letölthető használati útmutató

3169_bioetanol atalakito beszerelesi leirasa.pdf