Vásárlási információk

 Rövidített vásárlási információk, a teljes ÁSZF megtekintéséhez kérem kattintson ide.

    Termékeink Online és személyesen, üzletünkben is megvásárolhatóak. Az áruházban feltüntetett árak kiskereskedelmi bruttó árak. Vásárolhat regisztráció nélkül is, ebben az esetben a vásárlás befejezésekor kell megadnia a legfontosabb adatokat, melyek szükségesek a kiszállításhoz és a számlázáshoz.

       Áruházunkban raktárkészlet információ működik, mely tájékoztató jellegű. Amennyiben egy termékből kevesebb van raktáron, mint a bejövő rendelések, azokat a beérkezések sorrendjében tudjuk teljesíteni. Amennyiben rendelését a megadott időpontig nem tudjuk kiszállítani, erről és a várható kiszállításról telefonon, vagy ha nem elérhető, Email-ben értesítjük
       Raktáron nem lévő termékek esetén a rendelési idő munkanapra értendő és tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek. A feltüntetett rendelési időket abban az esetben tudjuk tartani, ha a termék a beszállítónál raktárkészleten van.

        Árainkat naponta frissítjük, de a raktáron nem lévő termékek esetén az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Árváltozás  esetén természetesen a csomag feladása előtt értesítjük, hogy eldönthesse, igényt tart e a megváltozott áron a termékre. Szállítási feltételeinkről és költségeinkről ezen az oldalon tájékozódhat.

Garanciális tudnivalók

      A webáruházban szereplő minden termékünkre a jogszabályban rögzített garanciát és szavatossági időt vállalunk. A Vásárló a jótállási igényét a szabályosan kitöltött Jótállási jeggyel érvényesítheti. Kérjük, hogy a vásárláskor kapott jótállási jegyet őrizze meg, és minden szerviz esemény alkalmával hozza magával! Jótállási jegy hiányában csak fizető javítás keretei között tudunk szolgáltatásokat nyújtani.Ha a termék a vásárlás napjától számított 3 napon belül hibásodik meg, a termék cseréjét lehet kérni.   Garanciális meghibásodás esetén a hibás terméket mindig a jótállási jegyen feltüntetett címre kérjük postán v. személyesen eljuttatni. A Metroman KFT címére kérjük, csak akkor küldjön garanciális készüléket, ha a garanciális felvevőhelyként az lett feltüntetve. Amennyiben nem a Metroman KFT a megjelölt garanciális felvevőhely és a hibás eszköz mégis hozzánk érkezik vissza, természetesen mi is továbbítjuk a szervizbe, de a garanciális javítás ideje jelentősen megnőhet.

      A meghibásodott termék visszaküldése 10 kg alatt a vevő feladata, mely történhet személyesen vagy Amennyiben a meghibásodott eszköz 10 kg feletti, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a garanciajegyen feltüntetett szervizzel vagy ügyfélszolgálatunkkal. Azoknál a termékeknél, melyen a Metroman Hungária KFT van feltüntetve garanciális felvevőhelyként, a javított árut a vevőhöz 10 kg alatt is térítésmentesen szállítjuk vissza. Amennyiben azonban az átvizsgálás során bebizonyosodik, hogya termék valójában nem hibás, jogosultak vagyunk a szállítás költségét a vevőre terhelni.

Garanciális terméket, visszárut az alábbi címen tudunk átvenni: Ügyfélszolgálat, panaszkezelés helye:
Metroman Hungária KFT
8800 Nagykanizsa
Hevesi u. 8

       Figyelem! Utánvétes és portós csomagokat nem veszünk át! Amennyiben visszárut küld, kérjük, azt normál postai csomagként v. levélként adja fel!

       A jótállás érvényét veszti, ha a meghibásodás rendeltetésellenes használatból, átalakítás, szakszerűtlen kezelés, helytelen tárolás, elemi kár, vagy egyéb a vásárlás után fellépett ok miatt következik be. Ugyancsak a garancia elvesztésével jár, ha a termék azonosítására szolgáló gyári számot, garancia címkét eltávolítják, átírják, vagy megrongálják. A kizáró okok miatt bekövetkezett meghibásodások javítási költségei jótállási időn belül is a vevőt terhelik.

      Autó Hifi, autó elektronikai termékek, riasztórendszerek esetében a garancia feltétele a szakember által történő beszerelés igazolása (a garanciajegyen a szerelői rovat kitöltése vagy számla).

      Garanciális viták esetében a Zala Megyei Békéltető testület véleményét kérjük ki és a szerint járunk el. Vitás ügyekben fordulhat az Ön lakhelyéhez legközelebbi Békéltető testülethez is. Cégünk a Békéltető Testületekkel igyekszik együttműködni és annak határozatát magára nézve kötelező érvényűnek tekinti.
A tájékoztatás nem teljes körű, további információkért kérjük olvassa el az Általános Szerződési feltételeket.

14 napos elállási jog :

     A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet, az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

      A termék visszaküldésének költségét a fogyasztónak kell viselnie, a vállalkozás nem vállalta e költség viselését. Az elállási jog gyakorlása esetén a Felhasználót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, Szolgáltató azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.
Elállási jog gyakorlása esetén, amennyiben Felhasználó kéri, a visszaszállítást cégünk szerződött partnere végzi az alábbi díjakon (bruttó) :

     - 0-2 Kg-ig: 1 500 Ft

     - 2,1-15 Kg-ig: 2 100 Ft

     - 15,1- 30 Kg-ig: 2 800 Ft

     - 30 kg felett: 2 800 Ft + 60 Ft/ Kg

     Az elállási jog nem illeti meg a vállalkozást, azaz az olyan személyt, aki a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében jár el.

     A tájékoztatás nem teljes körű, további információkért kérjük olvassa el az Általános Szerződési feltételeket.. Általános Szerződési Feltételek ÁSZF. teljes változata PDF formátumban innen tölthető le