Szállítás

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és megrendelésedet mindössze 990 Ft-ért vagy 30 000 Ft felett ingyenesen házhoz szállítjuk.

Bővebben

Pick pack pont Pick Pack
Pont

Megrendelésedet csak 990 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben

GLS  csomagpont GLS Csomagpont

Használja ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsa napi ritmusához ! Magyarország 200 településén már több mint 500 GLS CsomagPont található! Ráadásul a GLS csomagpont szállítási dij csupán 990 Ft, vagy 30 000 Ft felett ingyenes !

Bővebben
Cikkszám: M000MHP-905-QUAD

Blinder HP-905 IQ QUAD multi funkciós professzionális lézerblokkoló

Blinder HP-905 IQ QUAD multi funkciós professzionális lézerblokkoló

 Forradalmian új technológiát képviselő lézerblokkoló a BLINDER-től : egyesíti a lézerdióda és a LED előnyös tulajdonságait. Kis méretű, ellenálló, anodizált alumínium szenzorokkal.
Rendkívüli hatékonysággal képes érzékelni és blokkolni a jelenleg használt lézeres sebességmérő eszközöket, akár 2 kilométeres távolságból. Az extra kis méretű szenzorokat pedig könnyű elhelyezni a gépjárműveken, akár rejtve is.
- Érzékeli a legújabb SC-103 és ARH CAM-S1 sebességmérőket is
- Frissíthető szoftver
 

Ár
262 500 Ft
Mennyiség
Az árak minden esetben bruttó árak.
Kifutott, már nem vásárolható
Vásároljon
Többet olcsóbban!
Ha még 20 000 Ft értékben helyez terméket a kosárba, ingyenes szállítási módjaink közül is választhat!

Részletes leírás

HP-905 COMPACT professzionális multifunkciós lézeres eszköz 4 szenzorral, tolatósegéd funkcióval

arhikon120x120

 Az új mérőeszköz rajzával és "READY" jelzéssel ellátott készülékeink már képesek érzékelni a legújabb magyar mérőeszközt, amelyet KKEP - Komplex Közlekedési Ellenőrzési Pont, vagy ARH CAM-S1 néven ismerhetünk.


A LÉZERBLOKKOLÓK ÚJ GENERÁCIÓJA
Forradalmian új technológiát képviselő lézerblokkoló a BLINDER-től: egyesíti a lézerdióda és a LED előnyös tulajdonságait. Kis méretű, ellenálló, anodizált alumínium szenzorokkal.
Rendkívüli hatékonysággal képes érzékelni és blokkolni a jelenleg használt lézeres sebességmérő eszközöket, akár 2 kilométeres távolságból. Az extra kis méretű szenzorokat pedig könnyű elhelyezni a gépjárműveken, akár rejtve is.
A lézerblokkolók fejlesztésében élen járó BLINDER forradalmian új technológiát vezetett be az új HP-905 COMPACT lézerblokkoló esetében: a transzponderekben található lézerdióda melletti extra erős infra LED segíti a maximális blokkolási teljesítmény elérését minden mérési szituáció esetén. Minimalizálja a lézerdiódás rendszerek esetében előforduló esetleges, gyenge lefedettségű területek nagyságát, amely különösképpen a nappal szembeni túlérzékenység formájában tapasztalható.
Tesztjeink alapján jelenleg a BLINDER HP-905 COMPACT lézerblokkoló a legkevésbé érzékeny a napfény interferenciára a jelenleg forgalmazott lézerblokkolók között.
Specifikációk:
- Parkolósegéd / Lézerdetektor / Lézerblokkoló funkciókkal
- Kis méretű szenzorok (51x34x12,7 mm)
- High Power lézer dióda és LED
- Anodizált alumíniumból készült, vízálló szenzor
- Könnyű beszerelhetőség (akár rejtve is)
- Akár 4 szenzort is kezelő központi egység
- Központi egységbe épített hangszóró (92 Db hangerővel)
- Hangjelzéses figyelmeztetések (angol nyelven)
- Rádió némítási lehetőség
- Központi egységen elhelyezett visszajelzők és kezelőgombok (hangerő állítási lehetőséggel)
- Külön elhelyezhető forgókapcsolóval is vezérelhető
- Csúcstechnológiát képviselő (szabadalmaztatott) blokkolási technológia
A BLINDER HP-905 COMPACT MŰKÖDÉSE
a készülék egy megújult forgókapcsolóval vezérelhető az alábbiak szerint:
A kapcsoló állásához tartozó funkció :

- 0 állás : Kikapcsolt állapot: a termék nem érzékeli a lézeres méréseket és nem történik blokkolás.
- 1 állás : Parkolósegéd funkció: a készülék az autó környezetében lévő akadályokról visszajutó infra fény alapján ad jelzést az akadály távolságáról. A lézeres méréseket nem érzékeli, és nem történik blokkolás.
- 2 állás : Lézerdetektor funkció: a készülék érzékeli a lézeres mérőeszközökből kibocsátott infra jelet, melyről jelzést ad. Blokkolás nem történik.
- 3 állás : Lézerblokkoló funkció: a készülék érzékeli a lézeres mérőeszközökből kibocsátott infra jelet, melyről jelzést ad. A jelzéssel egy időben a készülék egy infra jelet bocsát ki a mérőeszköz felé, így az autó sebessége nem lesz megállapítható.

Letölthető használati útmutató

5064_blinder-hp-905-lezerblokkolo-magyar-nyelvu-hasznalati-utmutato.pdf