Szállítás

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és megrendelésedet mindössze 990 Ft-ért vagy 30 000 Ft felett ingyenesen házhoz szállítjuk.

Bővebben

Pick pack pont Pick Pack
Pont

Megrendelésedet csak 990 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben

GLS  csomagpont GLS Csomagpont

Használja ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsa napi ritmusához ! Magyarország 200 településén már több mint 500 GLS CsomagPont található! Ráadásul a GLS csomagpont szállítási dij csupán 990 Ft, vagy 30 000 Ft felett ingyenes !

Bővebben
Cikkszám: M000MPK-F16-1101

F16 Pulse King benzines fogyasztáscsökkentő

F16 Pulse King benzines fogyasztáscsökkentő

F16 Pulse King benzines fogyasztáscsökkentő (minden 350 ccm-nél nagyobb benzines járműhöz) és akkumulátor felújító elektronika.

Ár
9 900 Ft
Mennyiség
Az árak minden esetben bruttó árak.
Kifutott, már nem vásárolható
Vásároljon
Többet olcsóbban!
Ha még 20 000 Ft értékben helyez terméket a kosárba, ingyenes szállítási módjaink közül is választhat!

Részletes leírás


F16 Pulse King benzines fogyasztáscsökkentő (minden 350 ccm-nél nagyobb benzines járműhöz) és akkumulátor felújító elektronika.
Amikor a gépjármű motorját beindítjuk, a generátor kb. 14 V (DC) feszültséget termel, ami a gyújtótekercsen és gyújtáselosztón keresztül eljut a gyújtógyertyákig, ahol a gyertya által létrehozott szikra gyújtja be az üzemagyag-levegő keveréket. Az F-16 Pulse King egy úgynevezett VCO-t tartalmaz (Voltage Controlled Oscillator), amely eszköz másodpercenként közel egymillió feszültség impulzust hoz létre. E nagyfrekvenciás jel következtében, ami mintegy inchráül inch az akkumulátor egyenfeszültségére, a gyújtótekercsre 1,5 V AC többletfeszültség kerül. Az effektív feszültség növekedés abból fakad, hogy a nagyfrekvenciás (négyszögjelhez közeli) jel kitöltési tényezője nagyobb, mint a kisebb frekvenciájú szinuszos jelé. Ezt a többlet feszültséget, nagyfrekvenciás mivolta miatt csak oszcilloszkóppal lehet kimutatni. E többlet feszültség miatt tökéletesebb lesz az égés a hengerekben.
A nagyobb hatékonyságú égés következményei:
- Fogyasztáscsökkenés (akár 5-10%)
- Teljesítménynövekedés (minimális)
- Kibocsátott káros anyagok mennyiségének csökkenése
A létrehozott plusz feszültség segítségével az akkumulátor gyorsabban feltöltődik, és nagyobb teljesítményre lesz képes a megnövelt feszültség következtében. A pulzálás révén az akkumulátor folyamatosan regenerálódik, így élettartama jelentősen megnő!
Egy új benzin-üzemű motor az üzemanyag 98%-át használja fel hasznosan. Ez a szám egy három évnél idősebb autónál, az amortizáció illetve a gyújtásban résztvevő alkatrészek kopása, öregedése miatt, 88%-ra csökken. Ennek a számnak a csökkenése a fogyasztás növekedéséhez vezet.

A termék beszerelése roppant egyszerű. Csupán a piros vezetéket az akkumulátor (+) pozitív sarujára, a fekete vezetéket pedig az akkumulátor (-) nevatív sarujára kell csatlakoztatni, a kis elektronikát pedig a mellékelt kétoldalú ragasztóval egyszerűen fel kell ragasztani az akkumulátorra.

F16 Pulse King Benzines fogyasztáscsökkentő

Letölthető használati útmutató

3122_F16 Pulse King fogyasztascsokkento magyar nyelvu hasznalati utmutato.pdf