Szállítás

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és megrendelésedet mindössze 990 Ft-ért vagy 30 000 Ft felett ingyenesen házhoz szállítjuk.

Bővebben

Pick pack pont Pick Pack
Pont

Megrendelésedet csak 990 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben

GLS  csomagpont GLS Csomagpont

Használja ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsa napi ritmusához ! Magyarország 200 településén már több mint 500 GLS CsomagPont található! Ráadásul a GLS csomagpont szállítási dij csupán 990 Ft, vagy 30 000 Ft felett ingyenes !

Bővebben
Cikkszám: M000M1006047

Utólagos fényszóró mosó készlet

Utólagos fényszóró mosó készlet

Az utólagos fényszórómosó célja, hogy esős, poros, havas időben is teljes fényerővel tudjanak világítani járművünk fényszórói. Ehhez időközönként szükség van a fényszórók nagy nyomású mosófolyadékkal való tisztítására. A termék használatával Ön biztonságosabban érezheti magát vezetés közben, és jobban láthat rossz időben is!
Ár
7 990 Ft
Mennyiség
Az árak minden esetben bruttó árak.
Kifutott, már nem vásárolható
Vásároljon
Többet olcsóbban!
Ha még 20 000 Ft értékben helyez terméket a kosárba, ingyenes szállítási módjaink közül is választhat!

Részletes leírás

Utólagos fényszórómosó készlet

Az utólagos fényszórómosó célja, hogy esős, poros, havas időben is teljes fényerővel tudjanak világítani járművünk fényszórói. Ehhez időközönként szükség van a fényszórók nagy nyomású mosófolyadékkal való tisztítására. A termék használatával Ön biztonságosabban érezheti magát vezetés közben, és jobban láthat rossz időben is!

Xenon fényszórók használatakor szinte elengedhetetlen a fényszórómosó használata, amely segítségével rossz időben, saras, poros fényszórónk a megnövelt fényerejű xenon izzók fényét nem szórják szét, nem tompítják el, így csökkenthető a szembejövő autósok vakítása és természetesen a látási távolság sem romlik az időjárási körülmények ellenére.

Az utólagos fényszórómosó univerzális, szinte minden autóba beszerelhető, valamint lehetőséget biztosít arra, hogy különbözőképpen építsük be a terméket, akár a gyári ablakmosó-kapcsolók alkalmazásával, gyári tartályból, akár teljesen külön vezérelhető módon, külön tartály és nyomógomb segítségével:

1. Külön nyomógombról működtetve, külön tartály használatával:

A rendszer egy külön tartályból (a csomag tartalmazza), az autó műszerfalához bevezetékezett külön nyomógomb (a csomag tartalmazza) segítségével juttatja el nagy nyomással a mosófolyadékot a jármű fényszóróihoz. Ebben az esetben keresni kell egy megfelelő helyet a tartály részére a motortérben, valamint be kell vezetékezni az utasfülkébe a nyomógombot (a csomag tartalmazza) és elhelyezni azt a műszerfalon.

2. Külön nyomógombról működtetve, az autó gyári szélvédőmosó tartályának használatával:

Lehetőség van arra, hogy a rendszer a jármű saját szélvédőmosó-folyadék tartályából egy külön nyomógomb (a csomag tartalmazza) működtetésével juttassa az szélvédőmosó folyadékot a jármű fényszóróihoz. Ebben az esetben a gyári szélvédőmosó-folyadék tartályt meg kell fúrni és hozzászerelni az univerzális fényszórómosó szivattyúját. (a csomag tartalmazza), valamint be kell vezetékezni az utasfülkébe a nyomógombot (a csomag tartalmazza).

3. Gyári szélvédőmosó kapcsolóról működtetve, külön tartály használatával:

A szett beszerelhető úgy, hogy a szélvédőmosó kapcsoló működtetésekor automatikusan a fényszórók is tisztuljanak. A mosófolyadék ebben az esetben a külön tartályból (a csomag tartalmazza) fog nagy nyomással a fényszórókra kerülni. Kiegészítő relé alkalmazásával akár úgy is használható, hogy csak akkor legyen a fényszóró mosva, amikor a világítás fel van kapcsolva és működtetjük a szélvédőmosó-kapcsolót (a gyári rendszerek is így működnek). Ebben az esetben keresni kell egy megfelelő helyet a tartály részére és egy kiegészítő relét is fel kell használni beszereléskor, viszont nincs szükség az utasfülkébe vezetékezni a kiegészítő nyomógombot.

4. Gyári szélvédőmosó-kapcsolóról, az autó gyári szélvédőmosó-tartályának használatával:

Arra is van lehetőség, hogy az autó gyári szélvédőmosó kapcsolójának működtetésével, az autó gyári szélvédőmosó-folyadék tartályából kerüljön a fényszórókra a nagynyomású mosófolyadék. Kiegészítő relé alkalmazásával akár úgy is használható, hogy csak akkor legyen a fényszóró mosva, amikor a világítás fel van kapcsolva és működtetjük a szélvédőmosó kapcsolóját (a gyári rendszerek is így működnek). Ebben az esetben a gyári szélvédőmosó-folyadék tartályt meg kell fúrni és belehelyezni az univerzális fényszórómosó szivattyúját (a csomag tartalmazza), viszont nincs szükség az utasfülkébe vezetékezni a kiegészítő nyomógombot.FIGYELEM! Ellenőrizze megfelelő időközönként a fényszórómosó folyadék szintjét! SOHA ne kapcsolja be a fényszórómosót, ha a tartály üres, mert ez a készülék meghibásodásához vezethet, és garanciavesztést vonhat maga után! A fényszórómosó tartályába ugyanolyan mosófolyadékot kell tölteni, mint a szélvédőmosó tartályába! Figyeljen arra is, hogy a hideg idő közeledtével cserélje le a fényszórómosó és a szélvédőmosó folyadékot is télire!

FIGYELEM !
Az eszköz kizárólag közforgalom elől elzárt magánúton közlekedő gépjárműre, mezőgazdasági vontatóra és lassú járműre szerelhető fel. A készülék semmilyen jelöléssel, tanúsítvánnyal nem rendelkezik. A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából, vagy szakszerűtlen beszerelésből adódó bármilyen jellegű, termékben vagy járműben keletkezett kárért, vagy egyéb hátrányért, büntetésért. A készülék nem helyettesíti a gyári szélvédőmosót és a jogszabály szerint nem használható fényszórómosóként !