Szállítás

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és megrendelésedet mindössze 990 Ft-ért vagy 30 000 Ft felett ingyenesen házhoz szállítjuk.

Bővebben

Pick pack pont Pick Pack
Pont

Megrendelésedet csak 990 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben

GLS  csomagpont GLS Csomagpont

Használja ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsa napi ritmusához ! Magyarország 200 településén már több mint 500 GLS CsomagPont található! Ráadásul a GLS csomagpont szállítási dij csupán 990 Ft, vagy 30 000 Ft felett ingyenes !

Bővebben
Cikkszám: M000MSMS-525

GSM telefonhívó és távirányító, riasztóhoz és önálló távvezérlésre, MobilSwitch-5

GSM telefonhívó és távirányító, riasztóhoz és önálló távvezérlésre, MobilSwitch-5

- Önálló, kártya független GSM telefonhívó modul riasztóhoz, 4 db bemenettel és 4 db távolról vezérelhető relés kimenettel.
- Riasztóközpontok kiegészítőjeként, másodlagos jelzésátvitelre is használható.
- Analóg bemenetei analóg jelek értékeinek átjeleztetését és alsó-felső limit riasztási funkciókkal
- Lakások, üzletek , telephelyek, tanyák, nyaralók autók, lakókocsik felügyeletére és elektromos eszközeinek vezérlésére
- Panel kivitel
Ár
28 990 Ft
Mennyiség
Az árak minden esetben bruttó árak.
Kifutott, már nem vásárolható
Vásároljon
Többet olcsóbban!
Ha még 20 000 Ft értékben helyez terméket a kosárba, ingyenes szállítási módjaink közül is választhat!

Részletes leírás

- Riasztóközpontok kiegészítőjeként, másodlagos jelzésátvitelre is használható.
- Felügyelet nélküli eszközökhöz, gépházakhoz, szivattyútelepekre GSM pager funkciókkal
- Analóg bemenetei analóg jelek értékeinek átjeleztetését és alsó-felső limit riasztási funkciókkal
- Lakások berendezései, fóliaházak, week-end házak, tanyák, nyaralók részleges felügyeletére
- Hűtőrendszerek, hűtőházak számára, ipari és laboratóriumi berendezések távjeleztetésére
- Tűzjelző és tűzrendszerek számára kiegészítő jelzésként, és távműködtetésére is használható
- Szolgáltató független, tetszőleges SIM kártyával üzemeltethető

Az Sms-525 GSM vezérlő, távműködtető és távjelző pager 4 db, kontaktusra aktiválódó digitális bemenettel, 2 db 0-10V közötti analóg bemenettel, valamint 4 db relés kimenettel rendelkezik. Számítógépről letölthető, és SMS segítségével is táv programozható GSM pager, a digitális és az analóg bemenet változásokról a készülékbe az előzőleg letöltött SMS-ben értesít, illetve SMS-ben vagy hívószám felismerésen alapuló ingyenes rácsengetéssel a relés kimenetek állapota változtatható. A GSM pager max. 8 telefonszámra programozható fel. Önálló pagerként, GSM távirányító egységként, különféle ipari alkalmazásokra, otthoni felhasználásra és kiegészítő biztonságtechnikai jelző és távműködtető eszközként egyaránt használható. Tápfeszültsége 8-30V között, és 500mA terhelhetőségű tápról üzemelhet. Felprogramozása ingyenes szoftverünkkel számítógépről, vagy SMS-ek segítségével végezhető. A két analóg és a négy digitális bemenet mindegyike egy-egy max. 16 karakter hosszúságú névvel SMS-ben elnevezhető, és a kimenetek ki- és bekapcsolását végző parancsokat is a felhasználó határozhatja meg. A kimenetek típusa is szabadon változtatható, lehetnek monostabil (kapcsoltatás után egy maghatározott idő elteltével automatikusan kikapcsolnak) vagy bistabil (azaz a bekapcsolást és kikapcsolást is külön paranccsal kell végeztetni). A GSM pager rendelkezik saját névvel és azonosítóval, valamint egy négy karakteres kóddal is, melyel így megakadályozható, hogy illetéktelen a modult letilthassa, átprogramozhassa. A modul belső időzítőkkel is rendelkezik, így a kimenetek monostabil üzemmódban ráhívással indítva max. 3óra időtartamra bekapcsolhatók, majd a megadott időtartam letelte után automatikusan kikapcsolnak, illetve visszaállnak eredeti állapotukba. Az analóg bemenetekhez megadhatók alsó és felső analóg szintek, melyeket átlépve a GSM pager SMS és rácsengetés útján is értesíti a felhasználót. Minden érvényes telefonszámhoz megadható, hogy analóg és digitális bemenetről indított riasztás melyik telefonszámra jelezzen.
Az Sms-525 GSM távkapcsoló minden beállított paramétere, a bemenetek és kimenetek pillanatnyi állapota bármikor lekérdezhető. A programozó SMS-ek mindegyike nyugtázásra kerül. A modul kikapcsolás után sem felejti el a beállított értékeket, áramszünet után zavartalan működése ugyanott folytatódik. Opcióként 1200mAh-s belső Li-polimer akkumulátorral is szerelhető, ekkor a 230V hálózat kimaradásáról és visszaállásáról képes riport küldeni. A modul tetején TESZT nyomógomb található. Ennek megnyomásakor egy teszt üzenet fog elmenni a konfigurációnak megfelelően, mely tartalmazza a legfontosabb paramétereket, a bemenetek és kimenetek állapotát egyaránt. A GSM pager modulunk panel kivitelben kompletten, szolgáltató független ipari GSM modullal, ingyenes letöltő szoftverrel kerül forgalomba. Rendelhető talpas-mágneses, illetve bot antennával is, különböző antenna-kábel hosszúságokban.
A GSM távjelző egyszerű panel kivitele Sms-525 névvel kerül forgalomba. Bedobozolt verziója Sms-525d név alatt, akkumulátorral ellátott nagyobb dobozos verziója pedig Sms-525ad, a inchC inch sínes (DIN, kalap sínes) nagyáramú verziója akkuval együtt Sms-525ac néven kapható. Tápfeszültség igénye 10-30V, a bemenetei 0V feszültség hatására, a bemenetek földre húzásával (kontaktus) kapcsolhatók. Az analóg bemenetek 0-10V közötti feszültséggel terhelhetők. A kimenetek egy áramkörös NO típusú kimenetek, és terhelhetőségük max. 48V feszültség és max. 1A terhelőáram. A relék közös, valamint NO pontjai kerültek kivezetésre. Az ipari GSM modem SMA vagy pedig MMCX antenna csatlakozással rendelkezik, mely a modul felső oldalán található. Csatlakoztatható rá mágneses talpas, és rövid bot antenna is. A készülék szabványos mini USB csatlakozón keresztül programozható, letölthető vagy felolvastatható a számítógépre a modul aktuális beállításai.
Az Sms-525 GSM vezérlő és távkapcsoló letöltő szoftvere gyors, egyszerű módot kínál a készülék felprogramozására. A monitoron megjelenő menüpontok az alapvető funkciók elérését teszik lehetővé, az ablakban pedig megjelenik és szerkeszthetővé válik a készülékbe letöltendő összes adat. Az adatok nemcsak le, hanem a modulból egyúttal feltölthetők is. A felhasználói beállításokat a szoftverben értelemszerűen, a képernyőn található mezők értelmes kitöltésével kell beállítani. A telefonszámnál lévő pipák segítségével bejelölhető, hogy melyik telefon melyik bemenet változásáról kapjon SMS értesítést, illetve ráhívás hatására melyik telefonszám melyik kimenetet működtesse.
Az Sms-525 sms alapú GSM vezérlő minden paramétere Sms-ből is felprogramozható. A panel minden egyes parancsot egy válasz SMS küldésével nyugtáz. A válasz SMS tartalma tükrözi a megváltoztatott paraméter, illetve a kimenetek és bemenetek mindenkori állapotát. Programozáskor legelőször is az SMS központ számát kell megadni, különben a készülék nem válaszol az egyes felprogramozási utasításokra, és nem fog jól működni. Programozáshoz a memória térképet is mellékeljük.

Letölthető használati útmutató

4945_sms-525-gsm-telefonhivo-leiras-hasznalati-utmutato-web.pdf