Szállítás

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és raktáron lévő termékek esetén akár 1 munkanapon belül a kezedben foghatod megrendelésedet.

Bővebben

Pick pack pont Pick Pack
Pont

Megrendelésedet csak 950 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben

GLS  csomagpont GLS Csomagpont

Használja ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsa napi ritmusához ! Magyarország 200 településén már több mint 500 GLS CsomagPont található! Ráadásul a GLS csomagpont szállítási dij csupán 590 Ft, vagy 20 000 Ft felett ingyenes !

Bővebben
Cikkszám: M000MHE150H

HE-150H Ózongenerátor lég- és klímatisztító szivargyújtócsatlakozóval

HE-150H Ózongenerátor lég- és klímatisztító szivargyújtócsatlakozóval

Időzítővel ellátott, szivargyújtótöltős, 1 ózonlapos, 3.5 g/óra ózonkibocsátással rendelkező ózongenerátor. Gépjárművek belső terének és klímájának, kisebb szobák  szagtalanítására és fertőtlenítésére ajánlott. Az ózongenerátor bármilyen adalékanyag és kemikália nélkül, ózongáz termelésével, a műszerfal megbontása nélkül tudja fertőtleníteni és szagtalanítani az autók klímarendszerét és belső terét.
A termék opcionálisan szivargyújtós töltőről vagy földelt tápkábelről üzemeltethető.

Akció időtartama: 2019-05-13 — a készlet erejéig.

Eredeti ár
49 900 Ft
Akciós ár
44 990 Ft
Megtakarítás: -10%
4 910 Ft
Mennyiség
Az árak minden esetben bruttó árak.
Raktáron!
Vásároljon
Többet olcsóbban!
Ha még 20 000 Ft értékben helyez terméket a kosárba, ingyenes szállítási módjaink közül is választhat!

Részletes leírás

HE-150H Ózongenerátor lég- és klímatisztító szivargyújtócsatlakozóval

  • Áramellátás:  12V illetve AC 220-240V / 50-60 Hz
  • Áramfogyasztás: 40 W
  • Aktív ózonkibocsátás: 3500 mg/h
  • Ózonlap mérete: 1 lap / 90 x 50 mm
  • Ózonlap élettartama: 1000 munkaóra vagy 1 év
  • Zajszint: 30dB
  • Termék mérete: 175 x 150 x 205 mm
  • Termék súly: 2 kg
  • Garancia: 1 év

 

A gépjármű belső fertőtlenítése alkalmával a tisztítást mindig járó motorral végezzük. 
Az autó belső levegőkeringettetését és klímáját kapcsoljuk be, amennyiben az autó klímarendszerét is hatékonyan szeretnénk fertőtleníteni. A szivargyújtóról történő kezelés alatt érdemes járatni a motort, különben a klíma gyorsan lemerítheti a gépjármű akkumulátorát. 

Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. A kellemetlen szagokat semlegesíti és megszünteti, legyen az cigarettafüst, étel, vegyszer vagy dohos szag. Nincs olyan kórokozó mely ellen tud állni az ózon fertőtlenítő erejének, így a levegőben, felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penész és gombák elleni harcban is hatékony segítség. Az ózongázzal történő kezelés során semmilyen vegyszerre nincs szükség, így a tisztítási folyamat környezetbarát.

 

pollenek_x110      legionella_x110     bacilus-bakterium_x110

Az ózongáz (O3) három oxigén atomot tartalmaz, míg a belélegzett levegő kettőt. Amikor a rendkívül reaktív ózon molekulák baktériumokkal, vírusokkal és egyéb szagokat okozó részecskékkel érintkeznek, bekövetkezik az oxidáció, amely során ezek a káros részecskék teljesen elpusztulnak, míg az ózon molekula oxigénné (O2) alakul át a kémiai folyamat végén. Tehát a kezelés után nem marad más, mint friss O2 dús levegő.

Fontos megemlíteni, hogy az ózongáz mérgező, nagy mennyiségű, hosszú távú belégzése irritáló és káros lehet, ezért a kezelés alatt ne tartózkodjon senki és semmilyen élőlény a kezelt területen. Éppen az erős oxidáló képessége miatt az ózon igen rövid életű. Mivel az ózon molekulák a levegőben mindig találnak maguknak megkötni való port, szennyeződést, kórokozót, így körülbelül 30 perc elteltével nagy részük visszaalakul oxigénné, ezért a kezelés utáni 30 perccel már biztonságosan elfoglalható a kezelt terület.

 

Letölthető használati útmutató

HE150H-ozongenerator-leg-es-klimatisztito-szivargyujtocsatlakozoval-hasznalati-utmutatoja.pdf