Szállítás

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és megrendelésedet mindössze 990 Ft-ért vagy 30 000 Ft felett ingyenesen házhoz szállítjuk.

Bővebben

Pick pack pont Pick Pack
Pont

Megrendelésedet csak 990 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben

GLS  csomagpont GLS Csomagpont

Használja ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsa napi ritmusához ! Magyarország 200 településén már több mint 500 GLS CsomagPont található! Ráadásul a GLS csomagpont szállítási dij csupán 990 Ft, vagy 30 000 Ft felett ingyenes !

Bővebben
Cikkszám: M000MMM880Z

Kódos és RFID kártyás elektromos szekrényzár MM880

Kódos és RFID kártyás elektromos szekrényzár MM880

 Nagyobb komplexumok kiszolgálására alkalmas Uszodai, konditermi, munkahelyi kártyával nyitható elektromos szekrényzár. Minden egyes szekrénynek önálló sorszám adható, bármelyik kártyával zárható és mindig csak azzal nyitható, amely kártya bezárta a szekrényt. A felprogramozáshoz a külön megvásárolható MM880THS kézi programozóra van szükség. A rendszer része lehet a külön megvásárolható kártya sorszám olvasó, melyhez érintve egyszerűen megtudható, hogy melyik szekrényt zártuk vele. használható 13,56 MHz-es akár karóra formátumú kártyákkal is!
 

Ár
15 500 Ft
Mennyiség
Az árak minden esetben bruttó árak.
Raktáron!
Vásároljon
Többet olcsóbban!
Ha még 20 000 Ft értékben helyez terméket a kosárba, ingyenes szállítási módjaink közül is választhat!

Részletes leírás

 MM880 nagyobb komplexumok kiszolgálására alkalmas Uszodai, konditermi, munkahelyi kártyával nyitható elektromos szekrényzár

 Így működhet a rendszer pl. uszodákban, edzőtermekben, wellneszekben vagy akár munkahelyeken:

A szekrényekre felszerelt zárakat az MM880THS programozóval felsorszámozhatjuk, így minden szekrény egyedi sorszámmal fog rendelkezni. A vendég vagy dolgozó részére bármelyik kártya kiadható, nem kell azt külön az adott szekrényhez programozni, vagy nyilvántartani.  Miután bepakolt a szekrénybe, a kártyával zárhatja a szekrényt, mely így a következő nyitásig már csak ugyanazzal a kártyával lesz nyitható.
 A dolgozók részére mesterkártya feltanítható, mely bármelyik bezárt szekrény képes nyitni, pl. ha a vendég elhagyta a kártyáját. 
 A rendszert kiegészítve az MM880TLR kártyaolvasóval a vendégnek lehetősége van a kártyáját az olvasóhoz érintve kiolvasni a szekrénye számát, mely rendkívül hasznos lehet, ha azt elfelejtette. 

A nyitáshoz használható bármilyen formátumú 13,56 MHz-es RFID MIFARE típusú kártya, mely kulcstartó és karóra formájú is.

 

A kártyák és az elem nem tartozéka a szettnek, de áruházunkban külön megvásárolhatóak!

Letölthető használati útmutató

M880-uszodai-oltozo-szekreny-kartyas-elektromos-zar-hasznalati-telepitesi-utmutato.pdf