Szállítás

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és megrendelésedet mindössze 990 Ft-ért vagy 30 000 Ft felett ingyenesen házhoz szállítjuk.

Bővebben

Pick pack pont Pick Pack
Pont

Megrendelésedet csak 990 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben

GLS  csomagpont GLS Csomagpont

Használja ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsa napi ritmusához ! Magyarország 200 településén már több mint 500 GLS CsomagPont található! Ráadásul a GLS csomagpont szállítási dij csupán 990 Ft, vagy 30 000 Ft felett ingyenes !

Bővebben
Cikkszám: M000MMG-128d

Rácsengetéssel vezérelhető GSM kapunyitó és távirányító, MobilGate MG-128d

Rácsengetéssel vezérelhető GSM kapunyitó és távirányító, MobilGate MG-128d

GSM telefonról, egyszerűen, ráhívással vezérelhető GSM kapunyitó modul. Nagy előnye, hogy nem kell plusz távirányítót vásárolnunk, saját mobiltelefonunkról nyithatunk-zárhatunk vele bármilyen motoros kaput bárhonnan, hívás költség és távolsági korlátok nélkül. Remekül használható családi házak, társasházi bejáratok, garázsok, parkoló-, sorompó, garázs- és kapunyitásra és általános célú távirányításra, vezérlésre.
- 128 telefonszám tárolható
Dobozolt kivitel. - Panel kivitel

Ár
39 500 Ft
Mennyiség
Az árak minden esetben bruttó árak.
Kifutott, már nem vásárolható
Vásároljon
Többet olcsóbban!
Ha még 20 000 Ft értékben helyez terméket a kosárba, ingyenes szállítási módjaink közül is választhat!

Részletes leírás

A MobilGate-128 ajtók, kapuk, garázskapuk és sorompók távkapcsolásra és távműködtetésére kifejlesztett ipari GSM alapú modul, mely 2 db záró kontaktusra aktiválódó bemenettel, valamint 4 db egyáramkörös relés kimenettel rendelkezik. 2 db relés kimenete a programozásnak megfelelően maximum 128 felhasználó számára ad jogosultságot egy-egy ráhívással, rácsengetéssel ingyenes távműködtetésre a hívószám felismerésen alapulva. A másik 2 db relés kimenet tetszőleges mobiltelefonról előre felprogramozott SMS-ekkel kapcsoltatható bárki számára, aki ismeri a felhasználó által felprogramozott működtető parancsokat. A ráhívással működtetett relék meghatározott időre kapcsolhatók, az SMS-el működtetett relék fixen kapcsoltathatók ki- és be. A max. 128 telefonszám felismerése 128 jogosultságot jelent, kizárólag a felprogramozott 128 felhasználó telefonszáma által. A tetszőleges célú általános bemenetek felhasználhatók pl. kapu hibajel, riasztóközpont riasztási jelzés vagy pl. pánikjel SMS-ben történő továbbításra. A bemenetek változásairól az arra kijelölt felhasználók a programozásnak megfelelő tartalmú SMS-ben értesülnek. A SMS-sel működő relés kimenetekkel különféle elektromos berendezések, pl. fűtés, klíma, világítás, stb is kapcsoltatható, így kapunyitó funkciója sokféle kiegészítéssel
bővülhet. Tápfeszültség 10-30V dc egyenfeszültség, melyet akár egy dugasztáp is biztosíthat. Programozása ingyenes letöltő szoftverünkkel számítógépről USB porton keresztül, vagy a letöltött beállítások távoli változtatása a modulra küldött néhány SMS segítségével történik. A két bemenet és a négy relé egy-egy max. 16 karakter hosszú névvel elnevezhető, illetve meghatározható a két-két SMS-es kimeneti relé parancsa is, melyeket a modulra küldve a relék (bekapcsol vagy kikapcsol) végrehajtanak. A modul rendelkezik egy négy karakteres kóddal is, mellyel megakadályozható, hogy illetéktelen a modult letilthassa, és átprogramozhassa. A GSM kapunyitó belső időzítőkkel rendelkezik, így a ráhívások hatására a kimeneti relék adott időre kapcsolnak, maximum 9999 mp-re (közel 3 órá-nyi időtartamra), majd a megadott időtartam letelte után a relék automatikusan kikapcsolnak, illetve visszaállnak eredeti állapotukba.
A MobilGate-128d működése:

Alapesetben a GSM kapunyitó egy szolgáltató független ipari GSM modullal, PIN-kód nélküli előfizetéses vagy feltöltős SIM kártyával a kiválasztott GSM hálózatra feljelentkezve SMS alapú kommunikációra kész állapotban áll. A működéshez szükséges adatok, pl. a szolgáltató SMS központ száma, a felhasználók telefonszámai, a kimenetek és bemenetek neve, stb. letöltéssel, vagy meghatározott tartalmú SMS-sel programozható fel, hasonlóan a modul PIN kódjához, illetve be- és kimenetek maximum 16 karakter hosszú nevéhez. A bemenetek változásakor a modul neve, a modul száma, a megváltozott bemenet neve, és annak új állapota is elküldésre kerül, több modul alkalmazása esetén megkönnyítve azok beazonosíthatóságát. A bemenetek és kimenetek státusza SMS-sel lekérdezhető a modul minden beállított paraméterével együtt. A felprogramozó SMS-ek elküldésük után nyugtázásra kerülnek, a hibás programozó SMS-re a válasz egy hiba-üzenet lesz. A modul kikapcsolás után sem felejti el a beállított konfigurációt, így pl. a bemenetek nevét, a kimenetek állapotát, a telefonszámokat, stb. és a tápfeszültség megjelenése után az időzítők tartalma ugyan törlődik, de a modul működése ugyanott folytatódik. A modul az ipari GSM modemet rendszeresen lekérdezi, hálózati vagy térerő probléma esetén kikapcsolja, visszakapcsolja és újra feljelentkezteti a hálózatra, ezzel azt üzemképes állapotba hozva. A modul kompletten, letöltő szoftverrel és antennával kapható