Szállítás

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és megrendelésedet mindössze 990 Ft-ért vagy 30 000 Ft felett ingyenesen házhoz szállítjuk.

Bővebben

Pick pack pont Pick Pack
Pont

Megrendelésedet csak 990 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben

GLS  csomagpont GLS Csomagpont

Használja ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsa napi ritmusához ! Magyarország 200 településén már több mint 500 GLS CsomagPont található! Ráadásul a GLS csomagpont szállítási dij csupán 990 Ft, vagy 30 000 Ft felett ingyenes !

Bővebben
Cikkszám: M000MMG-32

Rácsengetéssel vezérelhető GSM kapunyitó és távirányító, MobilGate MG-32

Rácsengetéssel vezérelhető GSM kapunyitó és távirányító, MobilGate MG-32

GSM telefonról, egyszerűen, ráhívással vezérelhető GSM kapunyitó modul. Nagy előnye, hogy nem kell plusz távirányítót vásárolnunk, saját mobiltelefonunkról nyithatunk-zárhatunk vele bármilyen motoros kaput bárhonnan, hívás költség és távolsági korlátok nélkül. Remekül használható családi házak, társasházi bejáratok, garázsok, parkoló-, sorompó, garázs- és kapunyitásra és általános célú távirányításra, vezérlésre.
- 32 telefonszám tárolható
- Panel kivitel

Ár
32 901 Ft
Mennyiség
Az árak minden esetben bruttó árak.
Kifutott, már nem vásárolható
Vásároljon
Többet olcsóbban!
Ha még 20 000 Ft értékben helyez terméket a kosárba, ingyenes szállítási módjaink közül is választhat!

Részletes leírás

A MobilGate-32 ajtók, kapuk, garázskapuk és sorompók távműködtetésére szolgáló GSM modul, 2 bemenettel, 4 db relés kimenettel. 2 relés kimenete max. 32 felhasználó számára ad jogosultságot ingyenes távműködtetésre ráhívással, rácsengetéssel a hívószáma felismerése alapján. 2 másik relés kimenete tetszőleges mobiltelefonról előre felprogramozott SMS-ekkel kapcsoltatható bárki számára, aki ismeri a készülék hívószámát, és felhasználó által felprogramozott működtető parancsokat. A ráhívással működtetett relék meghatározott időre kapcsolhatók, az SMS-el működtetett relék fixen kapcsoltathatók ki- és be. A max. 32 telefonszám 32 jogosultságot jelent, kizárólag a felprogramozott 32 felhasználó telefonszáma által.

Ajánlott:
- kisebb cégek kulcs nélküli kapunyitására
- zárt parkolók sorompók működtetésére
- fűtés-, légkondicionálás távjelzés-, és beállításra
- általános célú szelektív kapunyitási feladatokra
- általános resetelési, újraindítási feladatokra
- általános célú távjelzési, vészjelzési célokra
- lakásokokban, családi házakban
- kisebb cégek sorompó és kapunyitására
- ipari objektumokban, építkezéseken
- kihelyezett objektumokban, raktárakban
- víz-, vízmű-, szennyvíz-, stb. telepeken
- fóliaházakban, mezőgazdasági telepeken
A tetszőleges célú általános bemenetei felhasználhatók pl. kapu hibajel, riasztóközpont riasztási jelzés vagy pl. pánikjel SMS-ben történő továbbítására. A bemenetek változásairól a felhasználók a programozott tartalmú SMS-ben értesülnek. A SMS-sel működő relés kimenetekkel fűtés, klíma, világítás, stb. is kapcsoltatható, így kapunyitó funkciója sokféle kiegészítéssel bővülhet. Tápfeszültsége 10-30V dc egyenfeszültség, melyet akár egy kis dugasztáp is biztosíthat. Programozása ingyenes letöltő szoftverrel számítógép USB porton, vagy kisebb változtatásoknál modulra küldött néhány SMS-sel történik. Bemenetek és kimenetek egy-egy max. 16 karakter hosszú névvel elnevezhetők. Programozható a SMS-sel működtethető relék parancsa is, mely SMS-eket a modulra küldve a relék végrehajtanak. A modul rendelkezik négy karakteres kóddal, mely megakadályozza, hogy illetéktelen a modulhoz hozzáférjen. A kapunyitó belső időzítői segítségével híváskor a kimeneteket adott időre kapcsolja (max. 9999 mp, kb. 3 órányi időtartam) majd a megadott idő letelte után a relék automatikusan kikapcsolnak, és visszaállnak eredeti állapotukba. A MobilGate kapunyitó szolgáltató-független ipari GSM modullal, PIN-kód nélküli előfizetéses vagy feltöltős SIM kártyával működik. A kapunyitón annak működése és státusza, esetleges hibajelzések a néhány LED dióda segítségével követhető. Az MobilGate-32 GSM modul bemenetei kontaktus hatására, a bemenetek 0-ra vagy földre (Gnd) húzásával kapcsolhatók. Az NO típusú relék terhelhetősége 48V, és 1A lehet. SMA csatlakozóra kisméretű bot antenna, vagy koax kábellel szerelt antenna köthető. A panelen a narancssárga a 2 monostabil és 2 bistabil kimenete, a szürke pontok a 2 bemenet, a piros a táp pontjai. A MobilGate-32 egyszerű panel kivitelű, a MobilGate-32d a bedobozolt verziója. A MobilGate-32c az alapkészülék nagyáramú relékkel szerelt inchC inch vagy DIN sines verziója. A verziók felépítése és funkciója mindenben megegyezik, és bekötésük is. A MobilGate készülék család minden tagja létezik 32 és 128 telefonszámos verziókban is
A MobilGate-32 ingyenes letöltő szoftverünk gyors és egyszerű módot kínál a készülék felprogramozására. Az USB portra csatlakoztatott modult az operációs rendszer felismeri, a Windows XP vagy újabb oprendszer a modult regisztrálja, és a letöltő szoftver a színes kezelőszervei aktiválásával jelzi, hogy belépett program üzemmódba. A monitoron megjelenő menüpontok az alapvető funkciók elérését teszik lehetővé, az ablakban pedig megjelenik és szerkeszthetővé válik a készülékbe letöltendő összes adat. Az adataink szabadon le-, és feltölthetők. Ha az utolsó letöltés óta SMS-ekkel az adatokat távolról módosították, akkor feltöltés után az a szoftverben megjeleníthető és ellenőrizhető. A különféle beállítások laptopra, számítógépre elmenthetők, később szerkeszthetők és visszatölthetők. A szoftverből a modul a bemenetek és kimenetek állapota, a feljelentkezett GSM térerő is lekérdezhető, és ellenőrzésképpen a kimeneti relék is külön-külön ki-, és bekapcsolhatók. A MobilGate-32 panelt sokoldalú programozhatóságára való tekintettel mindenképp letöltő szoftverrel javasolt felprogramozni, de a kisebb módosítások (egy-egy telefonszám felvétele vagy törlése) praktikusan akár távolról is, SMS-ben elvégezhető. Ezért részletes memória térkép segíti a felhasználót a készülék programozásában. A MobilGate család fejlesztése folytatódik, mely bővülő szolgáltatást és kényelmesebb kezelést nyújt vásárlóinknak.
Műszaki adatok :
- Tápfeszültség: 12-30V DC
- Nyugalmi áramfelvétel: 30-140 mA között
- Áramfelvétel elengedett relékkel: 36 mA
- Áramfelvétel behúzott relékkel: 105 mA
- Max. (kommunikál) áramfelv.: 170 mA
- Panel hosszúsága: 85 mm
- Panel szélessége: 67 mm
- Frekvenciasáv: 900/1800MHz
- Kommunikáció: SMS, voice
- Antenna csatl.: SMA bot / külső mágneses
- Üzemi hőmérséklet -30 és +70 C