Szállítás

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és megrendelésedet mindössze 990 Ft-ért vagy 30 000 Ft felett ingyenesen házhoz szállítjuk.

Bővebben

Pick pack pont Pick Pack
Pont

Megrendelésedet csak 990 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben

GLS csomagpont GLS Csomagpont

Használja ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsa napi ritmusához ! Magyarország 200 településén már több mint 500 GLS CsomagPont található! Ráadásul a GLS csomagpont szállítási dij csupán 990 Ft, vagy 30 000 Ft felett ingyenes !

Bővebben
Cikkszám: M000MMG-08

Rácsengetéssel vezérelhető GSM kapunyitó és távirányító, MobilGate MG-8

Rácsengetéssel vezérelhető GSM kapunyitó és távirányító, MobilGate MG-8

GSM telefonról, egyszerűen, ráhívással vezérelhető GSM kapunyitó modul. Nagy előnye, hogy nem kell plusz távirányítót vásárolnunk, saját mobiltelefonunkról nyithatunk-zárhatunk vele bármilyen motoros kaput bárhonnan, hívás költség és távolsági korlátok nélkül . Remekül használható családi házak, társasházi bejáratok, garázsok, parkoló-, sorompó, garázs- és kapunyitásra és általános célú távirányításra, vezérlésre.
- 8 telefonszám tárolható
- 1 db relés riasztás bemenettel, mely használható önálló riasztóként vagy riasztóra kötve.
 

Ár
16 900 Ft
Mennyiség
Az árak minden esetben bruttó árak.
Kifutott, már nem vásárolható
Vásároljon
Többet olcsóbban!
Ha még 20 000 Ft értékben helyez terméket a kosárba, ingyenes szállítási módjaink közül is választhat!

Részletes leírás

MobilGate MG-8 GSM kapunyitó és távirányító

 • Ingyenes kapunyitás mobiltelefon ráhívással
 • A hagyományos rádiós távirányítók helyett kényelmesebb és olcsóbb megoldáskéntCsaládi házak, társasházi bejáratok, garázsok, parkoló-, sorompó, garázs- és kapunyitásraGyors, ingyenes és egyszerű távkapcsolásra, távműködtetésre, nyitás-zárásra
 • Általánosságban olyan helyekre, ahol kényelmes és költségmentes távkapcsolásra van szükség
 • Szolgáltató-független feltöltős és előfizetéses SIM kártyával üzemeltethető

MobilGate-08 távjelzésre és távműködtetésre kifejlesztett ipari GSM kapunyitó, amely 1 db bemenet tel, és 1 db relés kimenet tel rendelkezik. A felhasználó a relés kimenetet rácsengetéssel, hívással tudja aktiválni. A hívószám felismerés en alapuló kapunyitó az előre beállított idő re a relét behúzva tartja. A családi GSM kapunyitó 8 db telefonszám ot tud felismerni. A relé bontó és záró érintkezői is kivezetésre kerültek. A GSM relé működhet monostabil állapotban (rácsengetés –> behúzás adott időre) vagy bistabil üzemmódban (ekkor rácsenget –> és behúzva marad egészen a következő rácsengetésig). A felhasználó a GSM kapunyitó bemenet változásairól egy általa előre beállított tartalmú SMS -ben értesül. A felismerendő telefonszámokat, az Sms szövegét, egyéb adatokat a GSM kapunyitó a SIM kártyán tárolja, melye üzembehelyezéskor pl. saját mobiltelefonnal 1-2 perc alatt felprogramozható. Az időzítés 1-9999 mp (max 2.5 óra) időtartamra lehetséges, vagy bistabil üzemmódjában tetszőleges idő re behúzatva tartható. Monostabil üzemmódban rácsengetés hatására a relé azonnal meghúz, és bontja a vonalat, melyet a hívó fél a hívás "kinyomásaként" fog hallani. Bistabil üzemmódban a rácsengetés hatására a relé harmadik kicsengésre bekapcsol, és a modul is ekkor bontja a vonalat. Az újabb rácsengetés hatására a relé már az első kicsengés után kikapcsol, és a modul bontja a vonalat, azaz 1 csengés után "kinyomja". A relé kimenetei egyáramkörösek nyitó- (NC) és záró- (NO) érintkezőkkel

  A MobilGate-08 GSM kapunyitó csavaros antenna csatlakozással rendelkezik. A panel tetején található csavaros SMA aljzatra kétnormás botantenna került. A panelen a sorkapcsokon 2 pont a 10-30V közti egyen tápfeszültség, 2 pont a bemenet, a 3-as sorkapocs az NO/NC relé kimenet bekötésére szolgál.

  A kapunyitó szolgáltató független ipari GSM modul t tartalmaz, így bármely szolgáltató által is kiadott, bármely SIM kártyával üzemelhet, mind előfizetéses, mind pedig feltöltő kártyával egyaránt. A SIM kártyán tárolt adatok a kapunyitó modul kikapcsolása és visszakapcsolása után is megmaradnak, de az újraindítás után a kimeneti relé alapállapotba (elengedett) kerül vissza.  A MobilGate-08 kapunyitó modul tápfeszültsége polaritás függő, a jobb oldali pontjára kerül a 10-30V, és a sorkapocs bal oldala a föld. A bemenet egyszerű kontaktusra kapcsol, a két pontja közül a baloldali a föld, és a jobboldali pontját kell az sms indításkor földre kötni. Kivezetésre került a relé nyitó (NC) és a záró (NO) kontaktusa is, a relé közös pontja a panelen ( C ) betűvel került jelölésre. Terhelhetőségük max 48V és 1A lehet. A modul csavaros SMA antenna csatlakozójára a tartozékként adott bot antenna helyett 0.6 m hosszú kivezetéssel ellátott mágneses antenna is rászerelhető, így zárt fémbobozban kivezetett antenna mellett is alkalmazható. A GSM kapunyitó egy szolgáltató független ipari GSM modult tartalmaz, így bármely szolgáltató által kiadott, bármilyen SIM kártyával üzemelhet, mind előfizetéses, mind pedig feltöltő kártyával egyaránt. A SIM kártyán tárolt adatok a kapunyitó modul kikapcsolása és visszakapcsolása után is megmaradnak, az újraindítás után a kimeneti relé alapállapotba (elengedett) kerül vissza.

 

MobilGate MG-8 GSM kapunyitó és távirányító műszaki adatok :

 • Tápfeszültség: 10–30  Vdc ( tápegység nem tartozék )
 • Nyugalmi áramfelvétel (12V):       20  mA alatt
 • Áramfelvétel elengedett relével:       20  mA
 • Áramfelvétel behúzott relével:       31  mA
 • Max. (kommunikál) áramfelv.:          180  mA
 • Frekvenciasáv:               900/1800 MHz
 • Kommunikáció: SMS, voice
 • Antenna csatl.:   SMA bot, kétnormás vagy mágneses
 • Panel hossza:      80 mm
 • Panel szélességa:     48 mm
 • Panel magasság:     23 mm
 • Üzemi hőmérsékl:           -30 ... +70 C fok

Önálló riasztóként használva, csak záró kontakttal működő érzékelők használhatóak. A rendszer az alábbi érzékelőkkel tud működni :

Infra mozgásérzékelő, kisállatvédelemmel, PA-4510PT

Nyitás érzékelő riasztókhoz, NO/NC FF03

Infrasorompó, két sugaras, kültéri-beltéri, 100/200 méter, Mlogic ABT-100

Letölthető használati útmutató

5093_mobilgate-8-gsm-kapunyito-taviranyito-hasznalati-utmutato.pdf