Szállítás

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és megrendelésedet mindössze 990 Ft-ért vagy 30 000 Ft felett ingyenesen házhoz szállítjuk.

Bővebben

Pick pack pont Pick Pack
Pont

Megrendelésedet csak 990 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben

GLS csomagpont GLS Csomagpont

Használja ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsa napi ritmusához ! Magyarország 200 településén már több mint 500 GLS CsomagPont található! Ráadásul a GLS csomagpont szállítási dij csupán 990 Ft, vagy 30 000 Ft felett ingyenes !

Bővebben
Cikkszám: M000MM229

Nagyfeszültségű és ultrahangos professzionális nyestriasztó szett, KEMO M229

Nagyfeszültségű és ultrahangos professzionális nyestriasztó szett,  KEMO M229

Ez a profi autós nyest riasztó szett 2-300 V-os nagyfeszültség impulzusokkal és egyben agresszíven pulzáló ultrahanggal űzi el autónkból a nem kívánt nyesteket. A tápellátást 4 db AA elem biztosítja, így nem kell félnünk az autó akkumulátorának lemerülésétől és nemcsak autóban, hanem akár teraszokon, hétvégi házakban vagy padlásokon is használhatjuk.
 A beépített rezgésérzékelő kizárólag az autó álló helyzetében működteti. 
 

Ár
48 500 Ft
Mennyiség
Az árak minden esetben bruttó árak.
Rendelhető
Várható szállítási idő: 3-15 munkanap
Vásároljon
Többet olcsóbban!
Ha még 20 000 Ft értékben helyez terméket a kosárba, ingyenes szállítási módjaink közül is választhat!

Részletes leírás

 A nyestet egy kb. 200 - 300 V-ra elektronikusan feltöltött nagyfeszültségű lapocskákkal, elektrosokkal űzi el a jármű motorházból ( csak gyenge áramütés, ami a nyestet elriasztja, de nem öli meg ), valamint erős, agresszíven pulzáló ultrahanggal. Az M186 riasztóval ellentétben a kétpólusú lemezekkel akkor is hatásos, ha a nyest nem ér az autó fém alkatrészeihez.
A tápellátást 4 db AA elem biztosítja, így nem kell félnünk az autó akkumulátorának lemerülésétől és nemcsak autóban, hanem akár teraszokon, hétvégi házakban vagy padlásokon is használhatjuk. Jó minőségű alkáli elemekkel az üzemidő kb. 8-12 hónap.
 A beépített rezgésérzékelő biztosítja, hogy autóba szerelve csak álló helyzetben működjön, ezzel is meghosszabbítva az elemek élettartamát.

 

 

 

KEMO M229 Nagyfeszültségű és ultrahangos professzionális nyestriasztó szett tulajdonságai

 • Elemek: 4 x AA alkáli-mangán vagy hasonló magas minőségű)
 • Áramfelvétel : kb. 0,25 mA
 • Az akkumulátor tartóssága :1 év az akkumulátorok minőségétől függően.
 • Biztosíték : A készülék oldalán megszakító van.
 • Hangszóró : nagy teljesítményű piezoelektromos hangszóró  alumínium membránnal a széles hangsugárzás érdekében.
 • Hangnyomás :kb. 105 dB ± 20%
 • Ultrahang : szinuszos, véletlenszerűen megszakítva és változó frekvenciával a megszokottság elkerülése érdekében (egy impulzus kb. 9-30 másodpercenként, kb. 21 - 24,5 kHz).
 • Magasfeszültség : 220 - 260 V / DC
 • Rezgéskapcsoló : beépített rezgéskapcsoló, amely a járó motornál kikapcsolja, és parkolási helyzetben bekapcsolja (amikor a motor nem működik).
 • Hőmérséklet tartomány : -20 - + 80 ° C (a beépített elemektől függően is, amelyek gyakran korlátozott hőmérsékleti tartományt tartalmaznak).
 • Jóváhagyási jel : igen, a Federal Motor Transport Authority által kiadott e1 védjegy
 • Méretek : 140 x 100 x 43 mm (kapcsoló nélkül)
 • Méretek kétpólusú nagyfeszültségű lemezek : 60 x 60 x 12 mm. Pozitív + negatív kapcsolat 2 szinten.