Szállítás

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és megrendelésedet mindössze 990 Ft-ért vagy 30 000 Ft felett ingyenesen házhoz szállítjuk.

Bővebben

Pick pack pont Pick Pack
Pont

Megrendelésedet csak 990 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben

GLS  csomagpont GLS Csomagpont

Használja ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsa napi ritmusához ! Magyarország 200 településén már több mint 500 GLS CsomagPont található! Ráadásul a GLS csomagpont szállítási dij csupán 990 Ft, vagy 30 000 Ft felett ingyenes !

Bővebben
Cikkszám: M000MPT-E85-E4C

PT-E85 de Luxe etanol-átalakító 3/4 hengeres autókhoz, BOSCH EV6 E csatlakozóval

PT-E85 de Luxe etanol-átalakító 3/4 hengeres autókhoz, BOSCH EV6 E csatlakozóval

3/4 hengeres injektoros, hengerenkénti befecskendezésű benzines járműveket etanol E85 üzemre átalakító digitális egység, BOSCH EV6 E csatlakozóval.
Az etanol-átalakító rendelkezik hidegindító funkcióval !
Kiárusítás ! Utolsó darab !

Eredeti ár
40 129 Ft
Akciós ár
9 990 Ft
Megtakarítás: -75%
30 140 Ft
Mennyiség
Az árak minden esetben bruttó árak.
Kifutott, már nem vásárolható
Vásároljon
Többet olcsóbban!
Ha még 20 000 Ft értékben helyez terméket a kosárba, ingyenes szállítási módjaink közül is választhat!

Részletes leírás

Beépíthető hengerenkénti befecskendezésű injektoros autókba és egyéb gépjárművekbe. A beszerelés nagyon egyszerű, a terméket bármikor, szinte nyom nélkül lehet eltávolítani az autóból.
Karburátoros autókba az átalakító nem használható.
A Bio Etanol átalakító megrendeléséhez szükséges az autó injektor vezérlő csatlakozójának beazonosítása a mellékelt képek alapján. Amennyiben nem sikerül egyértelműen beazonosítani, kérem küldje el a csatlakozó fényképét a rendelésével együtt és mi segítünk a beazonosításában.
Az etanol-átalakító lényege, hogy a jármű üzemanyag-levegő keverékének arányát úgy módosítja, hogy az megfelelően tudjon működni 100% E85 üzemben is.
A készülék úgy módosítja a keveréket, hogy a jármű vezérlőegysége által az injektorok felé küldött üzemanyag-befecskendezési mennyiségét optimalizálja, megnöveli.
A készülék képes 100% benzin, 100% E85 és ezek tetszőleges keverékével is tökéletesen működni.
Előnyök:
1. Olcsóbb, mint a benzin
2. Magasabb oktánszámú, mint a legjobb benzin
3. Környezetbarát
4. Tisztítja az üzemanyagrendszert (motor élettartamának növekedése)

Hátrányok:
1. Az E85 fajlagos energiája alacsonyabb, mint a benziné, ezért 10-20% fogyasztásnövekedés
2. Etanol-átalakító használata szükséges a tökéletes üzemhez
Felhasználása, beszerelése:

A PT-E85 etanol-átalakító készülékek kaphatók 7 különböző gyári csatlakozóval, illetve univerzális, forrasztható változatban, valamint központi injektoros autókhoz is, 2-8 hengeres változatokig. A készülék nem alkalmazható karburátoros, illetve diesel autókhoz.
Az etanol-átalakító rendelkezik hidegindító funkcióval, amely segítségével megszűnnek a hidegindítási problémák. Az átalakító hidegindító szenzora figyeli a motor hőmérsékletét, így képes többlet dúsításra, amelynek hatására könnyen indul az autó.

Időnként szükséges az etanol-átalakító ráhangolása, finombeállítása az adott autótípusra, hogy 100% etanol üzemben is jól működjön és induljon hideg időben is a jármű. Az erre szolgáló finomhangoló potméterek a készülék hátlapja mögött találhatóak.

A Bio Etanolról, annak előnyeiről és hátrányairól itt olvashat. KATT IDE !

Letölthető használati útmutató

3169_bioetanol atalakito beszerelesi leirasa.pdf