Szállítás

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és megrendelésedet mindössze 990 Ft-ért vagy 30 000 Ft felett ingyenesen házhoz szállítjuk.

Bővebben

Pick pack pont Pick Pack
Pont

Megrendelésedet csak 990 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben

GLS  csomagpont GLS Csomagpont

Használja ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsa napi ritmusához ! Magyarország 200 településén már több mint 500 GLS CsomagPont található! Ráadásul a GLS csomagpont szállítási dij csupán 990 Ft, vagy 30 000 Ft felett ingyenes !

Bővebben
Cikkszám: M000MLHO-283

Ultrahangos kutyariasztó LHO-283

Ultrahangos kutyariasztó LHO-283

Az LHO-283 ultrahangos kutyariasztót használhatja harapós kutyák elriasztására, illetve kiváló segédeszköz kutyakiképzéshez is! Ultrahang segítségével elriasztja a támadó kutyát, kibocsátott hangfrekvenciának köszönhetően már a működtetés első pillanatától kezdve kifejti a kívánt riasztó hatást. Működési távolság: 3 méteren belül.

Ár
3 850 Ft
Mennyiség
Az árak minden esetben bruttó árak.
Kifutott, már nem vásárolható
Vásároljon
Többet olcsóbban!
Ha még 20 000 Ft értékben helyez terméket a kosárba, ingyenes szállítási módjaink közül is választhat!

Részletes leírás

Ultrahangos kutyariasztó LHO-283

A készüléket kutyariasztásra csak akkor alkalmazza, ha a kutya támadó szándékkal indul Ön felé! A folyamatot megszakítva, szakaszosan kell használni a támadás elhárítására. Szűk és zárt térben lehetőleg ne alkalmazza, hogy legyen menekülési útvonala a kutyának. Süket kutyák ellen hatástalan, mivel azok nem hallják a riasztó frekvenciát.

 

  • Mérete: 11 cm hosszú, 5 cm széles és 3 cm magas.
  • Anyag: Műanyag
  • Szín: fekete
  • Frekvencia: 35-45KHz
  • Működési távolság: 3 méteren belül
  • Működéséhez 9V-os elem szükséges (nem tartozék)