Szállítás

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és megrendelésedet mindössze 990 Ft-ért vagy 30 000 Ft felett ingyenesen házhoz szállítjuk.

Bővebben

Pick pack pont Pick Pack
Pont

Megrendelésedet csak 990 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben

GLS  csomagpont GLS Csomagpont

Használja ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsa napi ritmusához ! Magyarország 200 településén már több mint 500 GLS CsomagPont található! Ráadásul a GLS csomagpont szállítási dij csupán 990 Ft, vagy 30 000 Ft felett ingyenes !

Bővebben
Cikkszám: M000MURCJUMP

Univerzális tanuló távirányító fix és ugrókódos kapunyitókhoz, riasztókhoz Multi frekvenciás, URC JUMP

Univerzális tanuló távirányító fix és ugrókódos kapunyitókhoz, riasztókhoz Multi frekvenciás, URC JUMP

 Univerzális kapunyitó, riasztó és központizár távirányító mely alkalmas szinte bármilyen nem csak fix. hanem ugrókódos távirányító pótlására is.
ugrókódos rendszerekhez
fix kódos rendszerekhez
- külön tanítható nyomógombok
- frekvencia tartomány: 280-350/380-450/867-868 MHz
Kérjük olvassa el figyelmesen a részleteket!

Ár
4 450 Ft
Mennyiség
Az árak minden esetben bruttó árak.
Raktáron!
Vásároljon
Többet olcsóbban!
Ha még 20 000 Ft értékben helyez terméket a kosárba, ingyenes szállítási módjaink közül is választhat!

Részletes leírás

Univerzális tanuló multifrekvenciás kapunyitó, riasztó, központizár távirányító

 A távirányító programozásához minden esetben szükség van egy eredeti távirányítóra!

 Ugrókódos távirányító tanítása esetén: Szükség van az eredeti  távirányító vevőegységének programozási útmutatójára (pl.: kapunyitó elektronika, központi egység) mert a távirányítót a leírás alapján a vevőegységgel is meg kell tanítani!

Az univerzális tanítható távirányító használata és tanítása:

Fix kód tanítása:

Figyelem! Egyszerre csak egy gomb tanítható, további gombok tanításához ismételje meg az alábbi lépéseket gombonként!

1 lépés: rakja egymáshoz közel az URC JUMP terméket (tanítandó távirányító) és a másolni kívánt távirányítót.

2 lépés: tartsa nyomva az (1) gombot, majd nyomja meg négyszer a (2) gombot, és engedje fel az (1) gombot. Siker esetén a távirányító ekkor kb 30 mp-en át lassan vörösen villog, és készen áll a tanulásra.

3 lépés: A vörös villogás ideje alatt nyomja le hosszan a másolni kívánt táv- irányító megtanulandó gombját, amíg URC JUMP zöld villogásra vált. Ekkor a jelvétel sikeres volt.

4 lépés: A zöld villogás alatt nyomja meg és rövid ideig tartsa nyomva az URC JUMP-on azt a gombot, amelyikhez hozzá szeretné tanítani a másolni kívánt táv- irányító gombját. A sikeres tanítást az URC JUMP folyamatos zöld fénnyel jelzi.

A hozzátanított gomb ezzel üzemkész.

Ugrókód tanítása:

Figyelem! Egyszerre csak egy gomb tanítható, további gombok tanításához ismételje meg az alábbi lépéseket gombonként! A távirányító egyszerre csak egy rendszerrel kompatibilis!

1. lépés: rakja egymáshoz közel az URC JUMP terméket (tanítandó távirányító) és a másolni kívánt távirányítót.

2 lépés: tartsa nyomva az (1) gombot, majd nyomja meg négyszer a (2) gombot, és engedje fel az (1) gombot. Siker esetén a távirányító ekkor kb 30 mp-en át lassan vörösen villog, és készen áll a tanulásra.

3. lépés: A vörös villogás ideje alatt nyomja le hosszan a másolni kívánt távirányító megtanulandó gombját. Siker esetén az URC JUMP zölden villog.

4. lépés: A zöld villogás alatt nyomja meg és rövid ideig tartsa nyomva az URC JUMP-on azt a gombot, amelyikhez hozzá szeretné tanítani a másolni kívánt távirányító gombját. A sikeres tanítást az URC JUMP folyamatos zöld fénnyel jelzi.

5. lépés: FONTOS! Miután hozzátanította a gombot az URC JUMP-hoz, az még nem üzemkész! A terméket hozzá kell tanítani tanítandó távirányító vevőegységéhez (pl.: kapunyitó elektronika, központi egység), akárcsak az eredeti távirányítókat. Ez a folyamat vevőegységenként eltérő, és az adott vevőegység használati utasításában van részletezve. Kérjük, kövesse az ott leírtakat! A hozzátanulási folyamat után a gomb üzemkész! További gombok tanításához ismételje meg a folyamatot az 1. lépéstől

Műszaki adatok:

• ugrókódos rendszerekhez
• fix kódos rendszerekhez
• külön tanítható nyomógombok
• frekvencia tartomány: 280-350/380-450/867-868 MHz
• anyaga: ABS
• tápellátás: 1 x 3 V (CR2032)

 

Letölthető használati útmutató

16487_03_01.pdf