Szállítás

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és megrendelésedet mindössze 990 Ft-ért vagy 30 000 Ft felett ingyenesen házhoz szállítjuk.

Bővebben

Pick pack pont Pick Pack
Pont

Megrendelésedet csak 990 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben

GLS  csomagpont GLS Csomagpont

Használja ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsa napi ritmusához ! Magyarország 200 településén már több mint 500 GLS CsomagPont található! Ráadásul a GLS csomagpont szállítási dij csupán 990 Ft, vagy 30 000 Ft felett ingyenes !

Bővebben
Cikkszám: M000M903W

Vezeték nélküli Wifi Kamera, Tolatókamera jeltovábbító mobiltelefonhoz, Mlogic MM903W

Vezeték nélküli Wifi Kamera, Tolatókamera jeltovábbító mobiltelefonhoz, Mlogic MM903W

 Ennek a praktikus WIFI videó jeltovábbítónak segítségével megfigyelő kameránk, vagy autós tolatókameránk képét nézhetjük Android, Iphone okos telefonunkon. Az ingyenesen letölthető APP segítségével kamera képe egyetlen gombnyomásra telefonunkra rögzíthető is. 

Jack bemenettel.

Ár
28 500 Ft
Mennyiség
Az árak minden esetben bruttó árak.
Kifutott, már nem vásárolható
Vásároljon
Többet olcsóbban!
Ha még 20 000 Ft értékben helyez terméket a kosárba, ingyenes szállítási módjaink közül is választhat!

Részletes leírás

Vezeték nélküli Wifi Kamera, Tolatókamera jeltovábbító mobiltelefonhoz, Mlogic MM903W

 Az MM903W Wifi videó jeltovábbító használható 10-30 Voltig bármilyen feszültségről. Használható bármilyen analóg kamerához, tolatókamerához vezeték nélküli átvitelre Wifis eszközökre, mint Adndroid és Iphone mobiltelefonok, Tabletek, Stb.

 A Play áruházból vagy App Store-ból ingyenesen letölthető a WIFIAV nevű program, mely használatával telefonunkon nem csak a kamera képe lesz látható, hanem a telefonra pillanatkép vagy videó is rögzíthető lesz.

- Wifi : IEEE 802.11b/g/n
- Tápfeszültség : 10-30 Volt DC
- Hatótáv nyílt terepen : kb. 40-60 méter *
- Hatótáv épületek közt : kb. 10-15 méter *
- Video bemenet : 2,5 Jack / 3,5 Jack dugó

 

Az MM903W Wifi kamera átjátszó csomag tartalma :

- 1 db 903W Wifi video átjátszó
- 1 db antenna
- 1 db 2,5/3,5 Jack átalakító
- 1 db magyar nyelvű használati útmutató

Fontos információk !

A Wifi átjátszó 2,5 / 3,5 Jack dugó video csatlakozóval kerül szállításra. Amennyiben más csatlakozású, Pl. RCA kamerához szeretne csatlakozni, az eredeti csatlakozó levágható és átszerelhető. Szakszerű szerelés esetén ez a garanciális ügyintézést nem érinti, de az eredeti csatlakozók átalakítása esetén a 14 napos elállási joggal már nem lehet élni ! Ugyanez vonatkozik a táp csatlakozóra is. Ezt a csatlakozó levágása esetén kérjük vegyék figyelemebe ! A szakszerűtlen szerelés vagy beépítés a készülék tönkremenetelét okozhatja, ezért az a garancia elvesztését okozhatja !

* A megadott hatótávolság tesztek alapján került megadásra, de a környezeti hatások és a tereptárgyak, főleg fém épületek, autók esetén csökkenthet.