You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
 • Cikkszám:MHMACAGM10

Intelligens automata univerzális Savas AGM Lithium akkumulátor töltő GreenCell MACAGM10 12V 6A

 Intelligens, teljesen automata impulzus üzemű, gondozásmentes savas autó akkumulátor és Lithium akku töltő, regeneráló, csepptöltő
Savas, AGM és LiFePO4 akkumulátorokhoz is használható
- 12 Volt 6 Amper
- 7 fázisú töltési mód
- Szikra, fordított polaritás elleni védelem
- SAE csatlakozó adapterrel

 


12 850 Ft
Kifutott, a továbbiakban nem rendelhető.
Megnézem a hasonlókat

GreenCell MACAGM10 12V 6Amper Intelligens automata univerzális Savas AGM Li-Po Akkumulátor töltő

 • 12V-os ólom-sav akkumulátor töltési mód (standard, GEL, SLA, VRLA)
 • 12V AGM akkumulátor töltési mód
 • 14.4 LiFePO4 akkumulátor töltési mód
 • 12 V DC adapter üzemmód
 • Alacsony hőmérsékletű töltési mód 12 V-os ólom-sav akkumulátorokhoz
 • Max. Töltőáram: 6 Amper
 • Ajánlott 5-120 Ah akkumulátorokhoz.

Töltőfeszültség: 

 • 13,8 V 6 A ólom-sav akkumulátorok esetében
 • 14,4 V 4,5 A LiFePO4 akkumulátorok esetében
 • 12 V 6 A egyenáramú adapterhez
 • 14,9 V 6 A AGM akkumulátorok esetén

Maximális töltési feszültség:

 • 14,5 V ólom-sav akkumulátorok esetében
 • 14,4 V LiFePO4 akkumulátorok esetében
 • 14,9 V AGM akkumulátorok esetén

ÓLOM-SAV akkumulátor  töltési fázisok:

1. Minősítési szakasz: Kezdetben biztosítja, hogy az akkumulátor jó állapotban legyen a normál töltési folyamatok megkezdése előtt. Biztonsági intézkedésként a töltési folyamatok nem indulnak el, ha az akkumulátor feszültsége 2 V alá csökken.

2. Lágy indítási fázis: A lágy indítás akkor kerül alkalmazásra, amikor a töltő nagyon alacsony kezdeti töltöttségi állapotban lévő akkumulátort érzékel. A feszültséget és az áramot meghatározott sebességgel adja le, hogy segítse az akkumulátort a helyreállásban, mielőtt belépne a tömeges töltési üzemmódba.

3. Helyreállítási szakasz: A helyreállítási folyamatok akkor indulnak el, ha a töltő töltéselfogadási problémákat észlel, hogy a mélyen lemerült akkumulátor visszanyerje normál állapotát.

4. Tömeges töltési fázis: Miután az akkumulátor átment a minősítési és helyreállítási fázison (ha szükséges), a Tömeges töltési fázis állandó áramot ad az akkumulátornak, és az akkumulátort a teljes kapacitásának 80%-ára emeli.

5. Adaptív fázis: A töltő képes az akkumulátor kapacitásának kiszámított becslésére. Automatikusan beállíthatja a töltőáramot, hogy elkerülje az akkumulátor túltöltését, miközben ezt a töltőt kis kapacitású akkumulátorhoz használja.

6. Abszorpciós fázis: Az abszorpciós fázisban az akkumulátor állandó feszültséget kap, miközben az áram a folyamatos akkumulátor-felügyeletből származó intézkedések alapján csökken, amíg az akkumulátor 100%-os töltöttséget nem ér el.

7. Karbantartási fázis: Az akkumulátor biztonságosan a töltőhöz csatlakoztatva maradhat korlátlan ideig. A töltő folyamatosan figyeli az akkumulátort, és szükség szerint újra bekapcsol, hogy az akkumulátort teljes készenléti állapotban tartsa.

LIFEPO4 Akkumulátor töltési fázisok:

1. Lágy indítási fázis: A lágy indítás akkor lép életbe, amikor a töltő nagyon alacsony kezdeti töltöttségi állapotban lévő akkumulátort érzékel. A feszültséget és az áramot meghatározott sebességgel adja le, hogy segítse az akkumulátort a helyreállásban, mielőtt belépne a tömeges töltési üzemmódba.

2. Tömeges töltési fázis: Miután az akkumulátor átment a minősítési és helyreállítási fázison (ha szükséges), a Tömeges töltési fázis állandó áramot ad az akkumulátornak, és az akkumulátort a teljes kapacitásának 80%-ára emeli.

3. Abszorpciós fázis: Az abszorpciós fázisban az akkumulátor állandó feszültséget kap, miközben az áram a folyamatos akkumulátor-felügyeletből származó intézkedések alapján csökken, amíg az akkumulátor 100%-os töltöttséget nem ér el.

4. Teljes töltés: A töltés befejeződött, és az akkumulátor szükség esetén visszavihető szervizbe, vagy biztonságosan a töltőhöz csatlakoztatva maradhat ­korlátlan ideig.

Csatolt dokumentumok

A használati útmutatók letöltése csak saját használatra megengedett. Kereskedelmi célú felhasználása, nyilvános közzététele interneten vagy nyomtatott formában tilos!

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1390 Ft-ért, vagy 100 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
GLS csomagautomata - 24 órás kényelmes átvétel

Élvezd a csomagautomaták adta szabadságot, vedd át megrendelésed napközben vagy akár éjszaka! A csomagautomatába szállítás díja csupán 990 Ft, 60 ezer Ft felett pedig ingyenes.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a hozzád legközelebb található GLS csomagpontot 1190 ft-ért. Kényelmesen, az otthonodhoz közel, az üzlet nyitva tartási idejében tudod átvenni megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Hasonló termékek

  Intelligens, teljesen automata PWM impulzus üzemű, gondozásmentes autó akkumulátor töltő, regeneráló. Mikroprocesszoros vezérlőrendszerrel PWM technológiával rendelkezik, 6-24 V akkumulátorok töltésének lehetőségével és nem szabványos akkumulátorfeszültség-típusok kiválasztásával. A paraméterek intelligens beállításának köszönhetően lehetővé teszi a lemerült akkumulátor regenerálását is
- Használható 6V 12V és 24Voltos akkumulátorokhoz
- Automata és manuális töltési mód
- Magas szintű védelmi funkciókkal Elfogyott! Átmenetileg nem rendelhető!

Megnézem
19 500 Ft
Nem rendelhető

- Automata akkutöltő 6-120 Ah Ólom-sav akkumulátorokhoz
- Analóg töltéserősség kijelzés
- Potméteres töltési áram beállítás  (0-10 A)
- 6 / 12 V üzemmód
- Túlterhelés, túlmelegedés, póluscsere és rövidzárlat elleni védelem
- Töltővezeték póluscsipeszekkel (piros / fekete)

Megnézem
24 680 Ft
Raktáron

Praktikus, kismeretű autó akkumulátor töltő 12 Voltos akkukhoz.
- Töltő feszültség 12 Volt
- Max. töltőáram 4 Amper
- LED töltés kijelzés
- Lengyel gyártmány

Megnézem
7 490 Ft
Raktáron

Ellenőrizze egyszerűen autója állapotát ezzel az akkumulátor, generátor teszterrel. A készülék több üzemmóddal rendelkezik, felmérhető vele az akkumulátor töltöttségi szintje, indítási képessége és a generátor töltése. A készülék pontos értékek kijelzése helyett, könnyen leolvasható és értelmezhető színes LED-del (zöld, sárga, piros) jelzi az egyes állapotokat.

Megnézem
2 790 Ft
Raktáron

Teljesen automata , mikroprocesszor vezérelt intelligens akkumulátor töltő és csepptöltő . Max. 4 Amper töltőáram, mely az akku feltöltésekor lecsökkent, majd lekapcsol, ezért a töltő folyamatosan az akkumulátoron tartható.
- 9 fázisú töltés , 12 Volt / 4 Amper
- állítható akku méret : 20 Ah alatt vagy 20-80 Ah
- 5 Cfok alatti töltés mód
- Szulfátlanító funkció
- ajánlott : 4-80 Ah akkukhoz
- rövidzár, túláram és fordított polaritás védelemmel
- Tartozék 3 különböző csatlakozóval : Csipeszes, Szivargyújtós és fix bekötésű


 

Megnézem
15 500 Ft
Raktáron