You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
 • Cikkszám:MHMMH-1

Autós GSM állófűtés távirányító és GSM hőmérő MobilHeat-1

Kifutott, a továbbiakban nem rendelhető.
18 990 Ft

Autós GSM állófűtés távirányító és GSM hőmérő MobilHeat-1

- Autó, kamion, munkagép, hajó állófűtések ki és bekapcsolása ingyenes ráhívással vagy SMS -el
- Folyamatos , vagy időzített idejű bekapcsolási mód
- Beállítható alacsony és magas hőfok riasztás
- Utastér hőmérséklet SMS-ben lekérdezhető
- Alacsony akkufesz riasztás
- Autóriasztóhoz kötve GSM hívóként vagy akár önálló riasztóként is használható
- 12/24 Voltról is használható

Helyettesítő újabb típus :

GSM hőmérő, hőmérséklet riasztó és fűtés távirányító MobilTherm-2S

 

 


A termék jelenleg nem rendelhető!

   A MobilHeat-1 gépkocsik állófűtéséhez illeszthető GSM thermosztát, mely alkalmas a beépített állófűtés távvezérlésére, alacsony és magas hőmérséklet szintek, illetve az alacsony akkumulátor feszültség SMS-ben és hívással történő riasztására. A MobilHeat-1 gépkocsi thermosztát 1 digitális bemenettel, 1 db beépített, vagy 1m-es kábeleen lévő +/- 50 fokos hőmérő szondával, 1 relés kimenettel rendelkezik, max 4 telefonszámra elmenő SMS küldésére és hanghívásra alkalmas. A felhasználó által a SIM kártyára előre felprogramozott konfigurációval és hívószámokkal működik. A GSM hívó max. 4 telefonszámra küld üzenenet és/vagy hívja azokat a SIM kártyára felvitt program szerint. A GSM modul szolgáltató független , a foglalatba tett mikroSIM kártya feltőltős vagy előfizetéses lehet. Lehetséges vele az állófűtés ki- és bekapcsolására, a gépkocsi belterében lévő hőmérséklet lekérdezésére, illetve a modulhoz illesztett autóriasztó riasztásjelzésének SMS és hívás alapú átvitelére. A modul aktív és passzív üzemmódba kapcsolható. Aktív üzemmódban küld riasztásokat, passzív üzemmódban nem indít sem riasztó SMS-t sem hanghívást.

     Autóriasztóhoz illeszthető bemenete +12V vagy +24V rákapcsolása hatására lesz aktív. Akkumulátor feszültségmérő bemenete 25,5V-ig mér, SMS alapú lekérdezésekor, vagy riasztáskor az utolsó 1 perc mért átlaga értéket küldi el a felhasználó felé SMS -ben kb. 0.1V pontosság gal. Az állófűtés vezérlés relés kimenete ráhívásra monostabil üzemmódban, SMS hatására bistabil módon vezérli a relét. Ráhívás esetén az időzítés max. 9999 mp (kb. 2.5 óra) lehet. Az alacsony hőfok hőmérsékleti riasztás értéke -49 fok, a magas hőmérséklet riasztás értéke max. +49 fok lehet. Az alacsony akkumulátor feszültség riasztási szintje 10-25V között állítható be, de praktikusan a gépjármű 12V vagy 24 V- os rendszerétől függően a javasolt beállítás 11V vagy 22V lehet. A MobilHeat-1 GSM hívó rögzítő fülekkel ellátott doboza előlapján kétszínű LED dióda található kettős funkcióval a GSM modul állapot és térerő kijelzésére .

  Bekapcsolása után a MobilHeat-1 beolvassa a SIM kártya tartalmát, és a felírt konfigurációnak megfelelő alapállapotba áll be. A 003 -as számú parancs, azaz a riasztás engedélyezésének hatására a modul a beállított értékek túllépése esetén riasztani fog.

  Ha a modul bemenete +12...24V hatására a SIM-en beállított telefonszámokra és a SIM-en az erre az esetre beállított tartalmú SMS-t fogja elküldeni, és/vagy rácsengetni , szintén a SIM-en lévő beállításoknak megfelelően. A SIM-en beállítható a visszaállás riasztás jelzés is, ekkor a bemeneten lévő jel megszünte esetén ismét riasztani fog az arra vonatkozó üzenettel.

   Ha a hőmérséklet felfelé átlépi a SIM-en beállított felső szint et, vagy lecsökken a beállított minimum alá, a SIM-en az erre az esetre lementett SMS-t fogja elküldeni, és/vagy rácsengetni, a SIM beállításai szerint. Ha a visszaállás be van állítva, a normális hőmérsékleti értékek visszaáltakor is jelezni fog az erre az esetre vonatkozó üzenet(ek)kel.

   Ha az akkufesz értéke a SIM-en a BAT bejegyzés alatt beállított érték alá csökken, a modul a SIM-en lementett tartalmú SMS-t fogja elküldeni (és rácsengetni) az akkumulátor feszültségének 1 perc alatt mért és számolt átlagértékével együtt. Ha a visszaállás be van állítva, az akku feszültség normál értékének visszaállta esetén ismét jelezni fog.

  A modul előlapján kétszínű LED dióda található. Bekapcsoláskor a modulon a LED dióda pirosan világít mindaddig, amig a modul a hálózatra fel nem jelentkezik. Feljelentkezés után a villogás átvált zöld színre, ami egyben térerő kijelzés is. A villogások száma arányos a térerővel.

   Riasztáskor a modulon a LED dióda az SMS küldés és a hanghívások időtartamára fixen sárgára vált , mindaddig amíg a riasztáskor esedékes tennivalókat el nem végzi. Abban az esetben, ha a riasztás nyugtázást igényel, a LED dióda mindaddig sárga , amig a nyugtázás be nem következik .

   Ha a MobilHeat-1 modul valamiért nem tud feljelentkezni a hálózatra ( hibás SIM kártya, le nem vett PIN kód, térerő hiánya, stb. ) akkor a LED egy idő után gyors ütemben pirosan villog.

  Üzembehelyezéskor először a SIM kártyáról a PIN kódot feltétlenül le kell venni, majd egy kézi mobiltelefonba behelyezve a programozást a fentiek szerint elvégezni. Az újonnan vásárolt feltöltős kártyák esetén ellenőrizni kell, hogy a SIM-en engedélyezett-e SMS küldés funkció. (Egyes feltöltőkártyák tartalmazta keret csak lebeszélhető, sms küldés csak újabb összeg rátöltése után engedélyezett). Ha az SMS küldés a feltöltőkártyán nem engedélyezett, akkor kisebb összeg feltöltése lehetővé teszi az SMS küldést. Feltöltő kártyák esetén mindenképp szükséges a szolgáltatók önkiszolgáló ügyfélszolgálatán a hívószám kijelzést beállítani, a hívásátirányítást, a hangpostát és nemfogadott hívást jelző értesítő SMS-t letiltani vagy letiltatni. Előfizetéses kártyák esetében ezeket a beállításokat a szolgáltató ügyfélszogálatánál célszerű beállíttatni.
 

MobilHeat-1 Autós GSM állófűtés távirányító és GSM hőmérő műszaki adatok :

 • Tápfeszültség: 10–30 Vdc
 • Nyugalmi áramfelvétel (12V): 21 mA alatt
 • Átlagos áramfelvétel 24 mA
 • Bemenetek száma: 1 db
 • Hőmérők száma: 1 db
 • Max. (kommunikál) áramfelv.: 76 mA
 • Frekvenciasáv: 900/1800 MHz
 • Kommunikáció: SMS és hívás
 • Modul mérete fülek nélkül: 80 x 48 x 23 mm
 • Digitális hőmérő: -50 C fok ... +50C fok
 • Időzítés: 1 ... 9999 mp
 • Akkumulátor max.fesz.mérés: 25.5V

Önálló riasztóként használva, csak záró kontakttal működő érzékelők használhatóak, pl. autónál az ajtó zárásra.

A rendszer nem autós felhasználás esetén az alábbi érzékelőkkel is tud működni :

Infra mozgásérzékelő, kisállatvédelemmel, PA-4510PT

Nyitás érzékelő riasztókhoz, NO/NC FF03

Infrasorompó, két sugaras, kültéri-beltéri, 100/200 méter, Mlogic ABT-100

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és megrendelésedet mindössze 800-1200 Ft-ért vagy 60 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
Pick Pack Pont

Megrendelésedet csak 990 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a Hozzád legközelebb található GLS CsomagPontra-ot, ahol kényelmesen, otthonodhoz közel, az általad választott időpontban veheted át megrendelt termékeidet.

Bővebben

Hasonló termékek

Autó motor előmelegítő, 600 Watt
Autó motor előmelegítő, 600 Watt

  Diesel motor előmelegítő fűtőkészülék. Beépítésével elkerülhetjük az autó hidegindítását , ezáltal jelentősen nőhet a motor élettartama . Használatával elősegíthetjük az indítás utáni gyors utastér fűtést. A fűtés 230 Voltos hálózatról üzemel, használatához időkapcsoló vagy távirányítós vezérlő ajánlott.
- Szakszerű beépítés esetén -20Co -on is garantáltan előfűti motorját.
- TUV MEEI által bevizsgált !

Megnézem
23 500 Ft
Raktáron
Autó motor melegítő, Fűtés gyorsító, 12 Volt
Autó motor melegítő, Fűtés gyorsító, 12 Volt

Motor melegítést elősegítő 12 Voltos, fűtésgyorsító. A motor indítása után az autó akkumulátoráról képes a hűtővizet fűteni, ezzel jelentősen rövidül a motor hideg üzeme és felgyorsítja az utastér melegedését .
  Beépíthető bármilyen 12 Voltos autóba.
 

Megnézem
26 500 Ft
Raktáron
Autó motor előmelegítő, 800 Watt
Autó motor előmelegítő, 800 Watt

  Diesel motor előmelegítő fűtőkészülék. Beépítésével elkerülhetjük az autó hidegindítását , ezáltal jelentősen nőhet a motor élettartama . Használatával elősegíthetjük az indítás utáni gyors utastér fűtést. A fűtés 230 Voltos hálózatról üzemel, használatához időkapcsoló vagy távirányítós vezérlő ajánlott.
- Szakszerű beépítés esetén -20Co -on is garantáltan előfűti motorját.
- TUV MEEI által bevizsgált !

Megnézem
25 500 Ft
Raktáron