You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
 • Cikkszám:MHMMH-1

Autós GSM állófűtés távirányító és GSM hőmérő MobilHeat-1

Autós GSM állófűtés távirányító és GSM hőmérő MobilHeat-1

- Autó, kamion, munkagép, hajó állófűtések ki és bekapcsolása ingyenes ráhívással vagy SMS -el
- Folyamatos , vagy időzített idejű bekapcsolási mód
- Beállítható alacsony és magas hőfok riasztás
- Utastér hőmérséklet SMS-ben lekérdezhető
- Alacsony akkufesz riasztás
- Autóriasztóhoz kötve GSM hívóként vagy akár önálló riasztóként is használható
- 12/24 Voltról is használható

 

 


18 990 Ft
Kifutott, a továbbiakban nem rendelhető.
Megnézem a hasonlókat

   A MobilHeat-1 gépkocsik állófűtéséhez illeszthető GSM thermosztát, mely alkalmas a beépített állófűtés távvezérlésére, alacsony és magas hőmérséklet szintek, illetve az alacsony akkumulátor feszültség SMS-ben és hívással történő riasztására. A MobilHeat-1 gépkocsi thermosztát 1 digitális bemenettel, 1 db beépített, vagy 1m-es kábeleen lévő +/- 50 fokos hőmérő szondával, 1 relés kimenettel rendelkezik, max 4 telefonszámra elmenő SMS küldésére és hanghívásra alkalmas. A felhasználó által a SIM kártyára előre felprogramozott konfigurációval és hívószámokkal működik. A GSM hívó max. 4 telefonszámra küld üzenenet és/vagy hívja azokat a SIM kártyára felvitt program szerint. A GSM modul szolgáltató független , a foglalatba tett mikroSIM kártya feltőltős vagy előfizetéses lehet. Lehetséges vele az állófűtés ki- és bekapcsolására, a gépkocsi belterében lévő hőmérséklet lekérdezésére, illetve a modulhoz illesztett autóriasztó riasztásjelzésének SMS és hívás alapú átvitelére. A modul aktív és passzív üzemmódba kapcsolható. Aktív üzemmódban küld riasztásokat, passzív üzemmódban nem indít sem riasztó SMS-t sem hanghívást.

     Autóriasztóhoz illeszthető bemenete +12V vagy +24V rákapcsolása hatására lesz aktív. Akkumulátor feszültségmérő bemenete 25,5V-ig mér, SMS alapú lekérdezésekor, vagy riasztáskor az utolsó 1 perc mért átlaga értéket küldi el a felhasználó felé SMS -ben kb. 0.1V pontosság gal. Az állófűtés vezérlés relés kimenete ráhívásra monostabil üzemmódban, SMS hatására bistabil módon vezérli a relét. Ráhívás esetén az időzítés max. 9999 mp (kb. 2.5 óra) lehet. Az alacsony hőfok hőmérsékleti riasztás értéke -49 fok, a magas hőmérséklet riasztás értéke max. +49 fok lehet. Az alacsony akkumulátor feszültség riasztási szintje 10-25V között állítható be, de praktikusan a gépjármű 12V vagy 24 V- os rendszerétől függően a javasolt beállítás 11V vagy 22V lehet. A MobilHeat-1 GSM hívó rögzítő fülekkel ellátott doboza előlapján kétszínű LED dióda található kettős funkcióval a GSM modul állapot és térerő kijelzésére .

  Bekapcsolása után a MobilHeat-1 beolvassa a SIM kártya tartalmát, és a felírt konfigurációnak megfelelő alapállapotba áll be. A 003 -as számú parancs, azaz a riasztás engedélyezésének hatására a modul a beállított értékek túllépése esetén riasztani fog.

  Ha a modul bemenete +12...24V hatására a SIM-en beállított telefonszámokra és a SIM-en az erre az esetre beállított tartalmú SMS-t fogja elküldeni, és/vagy rácsengetni , szintén a SIM-en lévő beállításoknak megfelelően. A SIM-en beállítható a visszaállás riasztás jelzés is, ekkor a bemeneten lévő jel megszünte esetén ismét riasztani fog az arra vonatkozó üzenettel.

   Ha a hőmérséklet felfelé átlépi a SIM-en beállított felső szint et, vagy lecsökken a beállított minimum alá, a SIM-en az erre az esetre lementett SMS-t fogja elküldeni, és/vagy rácsengetni, a SIM beállításai szerint. Ha a visszaállás be van állítva, a normális hőmérsékleti értékek visszaáltakor is jelezni fog az erre az esetre vonatkozó üzenet(ek)kel.

   Ha az akkufesz értéke a SIM-en a BAT bejegyzés alatt beállított érték alá csökken, a modul a SIM-en lementett tartalmú SMS-t fogja elküldeni (és rácsengetni) az akkumulátor feszültségének 1 perc alatt mért és számolt átlagértékével együtt. Ha a visszaállás be van állítva, az akku feszültség normál értékének visszaállta esetén ismét jelezni fog.

  A modul előlapján kétszínű LED dióda található. Bekapcsoláskor a modulon a LED dióda pirosan világít mindaddig, amig a modul a hálózatra fel nem jelentkezik. Feljelentkezés után a villogás átvált zöld színre, ami egyben térerő kijelzés is. A villogások száma arányos a térerővel.

   Riasztáskor a modulon a LED dióda az SMS küldés és a hanghívások időtartamára fixen sárgára vált , mindaddig amíg a riasztáskor esedékes tennivalókat el nem végzi. Abban az esetben, ha a riasztás nyugtázást igényel, a LED dióda mindaddig sárga , amig a nyugtázás be nem következik .

   Ha a MobilHeat-1 modul valamiért nem tud feljelentkezni a hálózatra ( hibás SIM kártya, le nem vett PIN kód, térerő hiánya, stb. ) akkor a LED egy idő után gyors ütemben pirosan villog.

  Üzembehelyezéskor először a SIM kártyáról a PIN kódot feltétlenül le kell venni, majd egy kézi mobiltelefonba behelyezve a programozást a fentiek szerint elvégezni. Az újonnan vásárolt feltöltős kártyák esetén ellenőrizni kell, hogy a SIM-en engedélyezett-e SMS küldés funkció. (Egyes feltöltőkártyák tartalmazta keret csak lebeszélhető, sms küldés csak újabb összeg rátöltése után engedélyezett). Ha az SMS küldés a feltöltőkártyán nem engedélyezett, akkor kisebb összeg feltöltése lehetővé teszi az SMS küldést. Feltöltő kártyák esetén mindenképp szükséges a szolgáltatók önkiszolgáló ügyfélszolgálatán a hívószám kijelzést beállítani, a hívásátirányítást, a hangpostát és nemfogadott hívást jelző értesítő SMS-t letiltani vagy letiltatni. Előfizetéses kártyák esetében ezeket a beállításokat a szolgáltató ügyfélszogálatánál célszerű beállíttatni.
 

MobilHeat-1 Autós GSM állófűtés távirányító és GSM hőmérő műszaki adatok :

 • Tápfeszültség: 10–30 Vdc
 • Nyugalmi áramfelvétel (12V): 21 mA alatt
 • Átlagos áramfelvétel 24 mA
 • Bemenetek száma: 1 db
 • Hőmérők száma: 1 db
 • Max. (kommunikál) áramfelv.: 76 mA
 • Frekvenciasáv: 900/1800 MHz
 • Kommunikáció: SMS és hívás
 • Modul mérete fülek nélkül: 80 x 48 x 23 mm
 • Digitális hőmérő: -50 C fok ... +50C fok
 • Időzítés: 1 ... 9999 mp
 • Akkumulátor max.fesz.mérés: 25.5V

Önálló riasztóként használva, csak záró kontakttal működő érzékelők használhatóak, pl. autónál az ajtó zárásra.

A rendszer nem autós felhasználás esetén az alábbi érzékelőkkel is tud működni :

Infra mozgásérzékelő, kisállatvédelemmel, PA-4510PT

Infrasorompó, két sugaras, kültéri-beltéri, 100/200 méter, Mlogic ABT-100

Csatolt dokumentumok

A használati útmutatók letöltése csak saját használatra megengedett. Kereskedelmi célú felhasználása, nyilvános közzététele interneten vagy nyomtatott formában tilos!

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1390 Ft-ért, vagy 100 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
GLS csomagautomata - 24 órás kényelmes átvétel

Élvezd a csomagautomaták adta szabadságot, vedd át megrendelésed napközben vagy akár éjszaka! A csomagautomatába szállítás díja csupán 990 Ft, 60 ezer Ft felett pedig ingyenes.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a hozzád legközelebb található GLS csomagpontot 1190 ft-ért. Kényelmesen, az otthonodhoz közel, az üzlet nyitva tartási idejében tudod átvenni megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Hasonló termékek

  Diesel motor előmelegítő fűtőkészülék. Beépítésével elkerülhetjük az autó hidegindítását , ezáltal jelentősen nőhet a motor élettartama . Használatával elősegíthetjük az indítás utáni gyors utastér fűtést. A fűtés 230 Voltos hálózatról üzemel, használatához időkapcsoló vagy távirányítós vezérlő ajánlott.
- Szakszerű beépítés esetén -20Co -on is garantáltan előfűti motorját.
- TUV MEEI által bevizsgált !

Megnézem
35 900 Ft
Raktáron

Motor melegítést elősegítő 12 Voltos, fűtésgyorsító. A motor indítása után az autó akkumulátoráról képes a hűtővizet fűteni, ezzel jelentősen rövidül a motor hideg üzeme és felgyorsítja az utastér melegedését .
  Beépíthető bármilyen 12 Voltos autóba.
 

Megnézem
35 500 Ft
Raktáron

  Diesel motor előmelegítő fűtőkészülék. Beépítésével elkerülhetjük az autó hidegindítását , ezáltal jelentősen nőhet a motor élettartama . Használatával elősegíthetjük az indítás utáni gyors utastér fűtést. A fűtés 230 Voltos hálózatról üzemel, használatához időkapcsoló vagy távirányítós vezérlő ajánlott.
- Szakszerű beépítés esetén -20Co -on is garantáltan előfűti motorját.
- TUV MEEI által bevizsgált !

Megnézem
34 900 Ft
Raktáron

 Praktikus, könnyen telepíthető gázolajos fűtés autóba, lakókocsiba, hajóba, munkagépekbe vagy akár sátrakba, garázsokba stb. Az állófűtés beépített gázolajtartállyal rendelkezik. A fűtés gázolaj felhasználásával történik, de a működéshez szükséges egy 12V akkumulátor is.
- Fűtési teljesítmény: 5 KW
- Üzemanyag tartály : 5 liter
- LCD kijelzővel és távirányítóval

Megnézem
67 990 Ft
Raktáron