You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cikkszám:MHMDP012

Audio kaputelefon szett 2 beltéri egységgel DP 012

Audio kaputelefon szett 2 beltéri egységgel DP 012

A kaputelefonszett két beltéri egységből és egy kültéri egységből áll, melyen két LED világítású névtábla található. Alkalmas a hagyományos kétvezetékes kaputelefon-rendszerek vagy ajtócsengők kiváltására, bővítésére, de akár újként is könnyen üzembehelyezhető. Lehetővé teszi, hogy két különböző lakásból fogadhassuk a látogatókat. A kapunyitó elektronika plusz tápellátás nélkül működtethető.


16 390 Ft
Raktáron

- kétvezetékes kaputelefon rendszer
- két beltéri egység és egy kültéri egység
- 12 V DC max. 500 mA elektromos zárkimenet
- hagyományos ajtócsengők kiváltására
- fém, falba süllyeszthető külső egység 2 névtáblával
- a névtáblák háttérvilágítással rendelkeznek
- kiváló minőségű hangátvitel a két egység között
- kapunyitó elektronika plusz tápellátás nélkül
- fektethető vagy falra szerelhető belső egység
- 2 + 2 eres vezetékezés
- méret: beltéri: 87 x 227 x 45 mm, kültéri: 200 x 116 x 55 mm
- tápellátás: 230 V~ / 50 Hz

Csatolt dokumentumok

A használati útmutatók letöltése csak saját használatra megengedett. Kereskedelmi célú felhasználása, nyilvános közzététele interneten vagy nyomtatott formában tilos!

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1350 Ft-tól, vagy 100 000 Ft felett ingyenesen házhoz szállítja a futárszolgálat.

Bővebben
GLS csomagautomata - 24 órás kényelmes átvétel

Élvezd a csomagautomaták adta szabadságot, vedd át megrendelésed napközben vagy akár éjszaka! A csomagautomatába szállítás díja csupán 990 Ft, 60 ezer Ft felett pedig ingyenes.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a hozzád legközelebb található GLS csomagpontot 1190 ft-ért. Kényelmesen, az otthonodhoz közel, az üzlet nyitva tartási idejében tudod átvenni megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Hasonló termékek

A kaputelefonszett egy beltéri egységből és egy kültéri egységből áll, melyen LED világítású névtábla található. Alkalmas a hagyományos kétvezetékes kaputelefon-rendszerek vagy ajtócsengők kiváltására, de akár újként is könnyen üzembehelyezhető. A kapunyitó elektronika plusz tápellátás nélkül működtethető.

Megnézem
12 490 Ft
Raktáron

A kaputelefonszett egy beltéri egységből és egy kültéri egységből áll, melyen LED világítású névtábla található. Alkalmas a hagyományos kétvezetékes kaputelefon-rendszerek vagy ajtócsengők kiváltására, bővítésére, de akár újként is könnyen üzembehelyezhető. A kapunyitó elektronika plusz tápellátás nélkül működtethető.  

Megnézem
11 190 Ft
Rendelhető