You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
 • Cikkszám:MHMPyramid3000

macAudio Pyramid 3000 Autós Mélynyomó láda

Nem rendelhető
89 990 Ft

macAudio Pyramid 3000 Autós Mélynyomó láda

  A macAudio Pyramid 3000 egy speciális autós mélynyomóláda, 1.500W zenei, maximális teljesítménnyel, 1 db 30cm-es mélynyomóval és 2db 30cm-es passzív membránnal.
 A kialakításnak köszönhetően egy megfelelő erősítővel hajtva, hihetetlen teljesítményt és erős mélyhangokat szólaltathatunk meg.


A termék jelenleg nem rendelhető!

macAudio Pyramid 3000 Autós Mélynyomó láda

 

 A macAudio mérnökeinek zseniális fejlesztése a Pyramid 3000. A mélynyomóláda alakja nem véletlen, vagy egyszerű design miatt néz ki így. A piramis rendszer, a hangszórók elhelyezése, tervezése kiváló akusztikai előnyöket jelent, hiszen nem alakulnak ki állóhullámok. A stabil MDF házba három darab mélynyomót látunk, de ebből csak az egyik meghajtott mélynyomó, a másik kettő passzív 30cm-es membrán. A kialakításnak köszönhetően egy megfelelő erősítővel hajtva, hihetetlen teljesítményt és erős mélyhangokat szólaltathatunk meg.

 A macAudio Pyramid 3000 egy speciális mélynyomóláda, 1.500W zenei, maximális teljesítménnyel, 1 db 30cm-es mélynyomóval és 2db 30cm-es passzív membránnal.

 Gondos tervezés, speciális kialakítás, sikeres termék. A Német szakemberek nem a design alakították ki ezt a ládát. Céljuk az állóhullámok megszüntetése volt. Ezt a legjobban a piramis alakkal tudták elérni, ami jelentős akusztikai előnyöket jelentett.

 Kíváló minőségű alkatrészek a maximális teljesítmény érdekében. A Pyramid 3000 ládának lelke a 30cm mélysugárzó és a 2 db hosszú kilengésű, passzív membrán. Ebben a ládában nincsenek áramlási zajok, mint egy bass reflex láda esetében, mégis a reflex ládák erejét hozza, de még annál is többet, hiszen a passzív membránok a meghajtott mélynyomó mozgásának megfelelően mozognak, így olyan hatást érünk el, mintha több mélynyomó lenne az autóban.

 Elegáns, mégis funkcionális elemek. Amellett, hogy a piramis alak nem véletlen, a passzív membránok és a hangszóró is védelemmel ellátott. Tömör, alumínium rudak védik meg őket a sérülésektől és adnak további stabilitást a ládának. A dobozt csúszásmentes kárpitozással látták el hímzett, HD minőségű logóval. A hangszóróláda csatlakozója kettős csavarozású, kiváló minőségű.

 A mélynyomó, ami az erőről gondoskodik. Nagy teljesítményű hangszórót találunk a ládába építve, amely inverz kónusszal, 2 colos dupla lengőtekerccsel rendelkezik, amelyet húzott acél kosárba helyeztek. A kosárra kiegészítő szellőzést tettek a jobb hőelvezetés és a nagyobb terhelhetőség érdekében. A hangszóró membránja többszörösen préselt, bevonatos papír, amelyet a membránszélhez dupla varrással rögzítettek a nagyobb terhelhetőség és tartósság érdekében.

Főbb jellemzők:

 • Mélynyomóláda 1db 30cm-es mélynyomóval és 2db 30cm passzív radiátorral
 • Piramis kialakítás az állóhullámok csökkentése érdekében
 • Tömör MDF ház
 • Nagy teljesítményű hangszóró inverz kónusszal, duplán varrott peremmel, tömör, húzott acélkosárral, 2 colos dupla lengőtekerccsel, kiegészítő hűtéssel és 67oz súlyú mágnessel
 • Kiváló minőségű dupla csatlakozó terminál
 • Tömör alumínium védő pálcák
 • Csúszás mentes kárpitozás, hímzett HD minőségű logóval és felirattal
 • Többszörösen préselt, szabad levegőn szárított papír membrán


Technikai adatok:

 • Mélynyomóláda 1 db 30cm mélynyomóval és 2 db 30cm kisúlyozott membránnal
 • Zenei teljesítmény: 1.500W
 • RMS teljesítmény: 500W
 • Impedancia: 2 x 4 Ohm
 • Frekvencia átvitel: 20-500Hz
 • Érzékenység: 91dB
 • Méretek (Szélesség x Magasság x Mélység): 500/300 x 380 x 500/300mm
 • Súly: 17 kg

 

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és megrendelésedet mindössze 800-1200 Ft-ért vagy 60 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
Pick Pack Pont

Megrendelésedet csak 990 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a Hozzád legközelebb található GLS CsomagPontra-ot, ahol kényelmesen, otthonodhoz közel, az általad választott időpontban veheted át megrendelt termékeidet.

Bővebben