You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cikkszám:MHMDVR200FHD

Autós kétkamerás DVR menetrögzítő és tolató kamera DVR 200 FHD

Autós kétkamerás DVR menetrögzítő és tolató kamera DVR 200 FHD

FULL HD digitális videórögzítés és fényképezőgép
Első és hátsó kamera felvétel rögzítés SD kártyára
Automatikus átkapcsolás tolatókamera üzemmódra tolatáskor

PIP, kép a képben kétkamerás 4" LCD kijelző
170 fokos széles látószög HDMI csatlakozás
Parkoló módban autós megfigyelő kamera funkció, mozgásra és ütközésre felvételt készít !
- Üveglencsés objektív, sávelhagyás és követési távolság figyelmeztetéssel
- Magyar nyelvű menürendszer


22 500 Ft
Kifutott, a továbbiakban nem rendelhető.
Megnézem a hasonlókat

DVR 200 FHD széles látószögű Full HD 2 kamerás autós menetrögzítő kamera tolatókamera funkcióval

A tolatókamera használata

A hátsó kamera lehetővé teszi nem csak tolatás, de közlekedés közben is a jármű mögötti események megfigyelését. A járművön belül elhelyezve pedig akár a hátul utazó gyermek vagy a raktér ellenőrizhető vele. Külön könyvtárban kerül folyamatos rögzítésre az első és a hátsó kamera képe. A két nézet gombnyomásra (UP) átváltható vagy egyidejűleg – kép a képben módon – együtt is ellenőrizhető.

A kamera időjárásnak ellenálló kivitelű és beépített 4 x LED világítással rendelkezik. Javasolt szakember segítségével, biztonságosan rögzíteni és meg- felelő polaritással csatlakoztatni a piros (+12 V) és fekete (GND) vezetéket a tolatólámpához. Ennek köszönhetően a tolatást érzékeli a készülék és a tolatókamera beépített LED-jei világítanak a manőver alatt. A tápfeszültséget a fő-kamerából kapja, ehhez csatlakoztatni kell a 4-pólusú, ∅2,5 mm dugót a kamera felső sarkában található aljzatba. Bedugása után a tolatókamera képe azonnal megjelenik a képernyő jobb felső sarkában. A teljes tolató nézet és a parkolást segítő színes segédvonalak megjelenítéséhez nyomja meg az UP gombot vagy kapcsolja hátramenetbe a sebességváltót.

Automatikus felvételindítás

E készülék automatikusan elindítja a felvételt, ha bekapcsolják. Ha pedig csatlakoztatják a tápellátást, akkor automatikusan bekapcsol és elindítja a felvételt. Működése járműtől függően változhat abból adódóan, hogy az indítókulcs eltávolítása után a szivargyújtó aljzat feszültségmentes lesz-e vagy sem. Egyes típusoknál az aljzat állandóan feszültség alatt marad, ilyenkor a kamerát manuálisan kell bekapcsolni.

Amennyiben a jármű aljzata nem lesz feszültségmentes a (parkolás) indítókulcs kivétele után, a felvétel tovább folytatódik vagy időzítve kikapcsol a menü beállításaitól függően. A vezetőnek kell csatlakoztatnia (ekkor a felvétel elindul) és kihúznia a szivargyújtó aljzatból a töltőkábelt, vagy az OK (5.) gomb rövid megnyomásával bekapcsolni, nyomva tartásával kikapcsolni. A bekapcsolt kamera az OK rövid megnyomására elindítja vagy megállítja a felvételt. A készülék bekapcsolása mindig a felvétel elindítását eredményezi és bekapcsol a tápellátás biztosításakor is. Ha a menüben a mozgásérzékelő mód aktiválva van, a felvétel mozgás hatására megkezdődhet.

Az adott memóriakártyára rögzíthető felvétel hossza függ a kiválasztott felbontástól, képminőségtől. Hozzávetőlegesen 60 perc FULL HD 1080p felvétel igényel 8GB tárhelyet. A felbontást csökkentve, jelentősen nő a felvételi idő. Folyamatos felvételi mód kiválasztása esetén a felvétel akkor is folytatódik, ha megtelik a memóriakártya. A készülék a legrégebbi felvételeket kezdi törölni a megadott ciklusoknak (pl. 2 percenként) megfelelően. A teljes kikapcsoláshoz húzza ki az USB csatlakozót és kapcsolja ki az OK gombbal.

Üzemmódok: 3 üzemmód választható ki az üzemmód választó MODE (3.) gombbal: videofelvétel, fényképezés, video és fénykép lejátszás. A hozzájuk tartozó piktogramok a bal felső sarokban jelennek meg. A különböző menüpontokban látható szimbólumok az alapképernyőn is láthatók, ha az adott funkciót aktiválta. A fel/le léptetéshez használja az UP/DOWN gombokat (4.,6.), a funkció megnyitásához az OK (5.) gombot, az almenükből történő kilépéshez a MENU (7.) gombot.

Felvételek ellenőrzése: válassza ki a lejátszás módot (filmszalag szimbólum a bal felső sarokban). A léptető gombokkal keresse meg a kívánt felvételt. Video esetén az OK gombbal indíthatja vagy szüneteltetheti a lejátszást, közben pedig szabályozhatja a hangerőt az UP/DOWN léptető (4.,6.) gombokkal. A MENU (7.) gomb egyszeri megnyomása után a törölheti vagy védheti későbbi törlés ellen az adott felvételt, vagy automatikus diavetítést indíthat el, az ön által kívánt késleltetéssel. A kívánt funkció kiválasztása a léptető gombokkal, majd az OK gombbal történik. Az almenükből a MENU gombbal léphet vissza a főmenübe.

Videofelvétel

Ez az üzemmód aktív a töltőkábel csatlakoztatása vagy a bekapcsoló gomb (OK) megnyomása után. A felvétel elindul, ha van memóriakártya helyezve a készülékbe. A képernyő bal alsó részén piros kör, jobbra fent kék LED is villog, az OK gombbal szüneteltethető és újra indítható a felvétel. A menüben beál- líthatja a háttérvilágítás késleltetett kikapcsolását, de ezt megteheti bármikor a MENU gomb nyomva tartásával is. Ekkor a kék LED mutatja az éppen folyó felvételt, de a képernyő sötét. A MENU újabb 2 sec-ig tartó nyomva tartásával visszakapcsol a kijelző háttérvilágítása. A hangfelvételt be- és kikapcsolhatja, ha videofelvétel közben röviden megnyomja a DOWN gombot. A képernyő felső sávjában piros X jelzéssel áthúzott mikrofon esetén a videofelvétellel együtt nem készül hangfelvétel. A MENU gomb 3 másodpercig tartó nyomva tartásával a képernyő ki- és vissza kapcsolható. Sötét képernyő mellett is tovább működik a kamera az előzőleg beállított módban.

Fényképezőgép

Válassza ki a fotó módot a MODE gombbal (fényképezőgép ikon a bal felső sarokban). Az OK gombbal fényképezhet. Videofelvétel közben nem lehet

átkapcsolni másik üzemmódba, először állítsa meg a felvételt!

Lejátszás

Válassza ki a lejátszás módot a MODE gombbal. A FEL/LE gombokkal (UP/DOWN) léptetheti a memóriakártyán található fotókat és videofelvételeket. A fényképek és videofelvételek megkülönböztethetők a bal felső sarokban látható .avi vagy .jpg fájl-kiterjesztéssel. A kiválasztott video lejátszásához vagy szüneteltetéséhez nyomja meg az OK gombot. A hangerőt a fel/le gombokkal szabályozhatja.

Rázkódás elleni védelem

A fényképezőgép menüben (Anti-Shaking) lehetőség van annak a beállítására, hogy a kamera erőteljes mozgása a felvételen kevésbé legyen zavaró. Próba felvétellel ellenőrizheti az ön számára kedvezőbb beállítást.

Éjszakai mód (NIGHTVISION) és WDR funkció

A kamera éjszaka látó funkciója, a szokásos LED megvilágítás alkalmazása nélkül is kiemelkedő érzékenységet biztosít, alacsony fényviszonyok mellett is. A sötét részletek a szokásosnál jobban láthatók. A WDR (Wide Dynamic Range) bekapcsolása a fényviszonyoktól függetlenül az elérhető legjobb képminőséget biztosítja.

Automatikus felvétel mozgásérzékelésre

A menüben (Motion Detection) lehetőség van annak a beállítására, hogy ha a kamera mozgást érzékel, akkor a felvétel automatikusan elinduljon és egy rövid időtartamot rögzítsen. Ha az objektív előtt nem történik változás, akkor a felvétel szünetel. Ez a funkció a látótérben történő jelentősebb változást érzékeli.

Automatikus felvétel „Parkolóőr” üzemmódban

A menüben (Parking Monitor) lehetőség van annak a beállítására, hogy ha ütközés történik, akkor a felvétel automatikusan elindul és 5-10-30 másod- percet rögzít. Ha a távollétében valaki sérülést okozott a parkoló járművén, azt jó eséllyel rögzítheti a kamera. A felvételt eredményező ütközés nagysága a giroszkóp (G-Sensor) érzékenységével szabályozható.

Sávelhagyás figyelmeztetés (LDWS; Lane Departure Warning System)

A készüléket előkészítették arra, hogy BIP-BIP hangjelzéssel jelezze a vezetőnek, ha figyelmetlenség miatt elhagyja a forgalmi sávját. A funkciót aktiválni az LDWS menüpontban lehet. A funkció megbízható működéséhez folyamatosan, egyenletesen, szabályosan és jól láthatóan felfestett útburkolati jelek szükségesek. Amennyiben a helyi úthálózat eltérései miatt ez nem biztosított – a téves figyelmeztetések megelőzése érdekében – javasolt ezt a funkciót kikapcsolni.

LDWS Setting: a fel/le gombokkal fel/le és jobbra-balra mozgatható a kalibrációhoz a képernyőn megjelenő színes ábra. A felső piros vonal jelképezi az előttünk haladó jármű távolságát, a zöld szaggatott vonalak pedig a sáv útburkolati jelzéseket. Egy parkolóban állva állítsa be a jármú adottságainak megfelelően a kívánt nézetet. Kilépés a MENU gombbal.

Követési távolság figyelmeztetés (FCWS; Forward Collosion Warning System)

A készüléket előkészítették arra, hogy BIP-BIP hangjelzéssel jelezze a vezetőnek, ha figyelmetlenség miatt túl kicsi, balesetveszélyes követési távolságot tart. A működés függ az előző pontban leírt kalibrációtól.

Ciklikus, de folyamatos felvételi lehetőség

Ha a MENU Loop Recording” funkciója aktív, akkor a beállítástól függő időtartamú felvételeket készít egymás után a kamera, amelyeket folyamatos felvétellé fűz össze. A memóriakártya teljes kapacitásának felhasználása után mindig csak a legrégebbi felvételi ciklus kerül törlésre, a kiválasztott időtar- tamnak megfelelően. Így biztosítható a lehető legkisebb információ vesztés a régi felvételek törlésekor. Nem működik az automatikus törlés, ha a Loop Recording ki van kapcsolva, vagy ha a Protect funkcióval védi a felvételeket törlés ellen.

A fontos felvételek automatikus zárolása (G-Sensor)

A beépített giroszkópnak köszönhetően a kamera képes érzékelni, ha ütközés történt. Ebben az esetben az éppen zajló felvételi ciklust zárolja, és nem törli le a felvétel hosszas folytatása esetén sem. Ha megtelik a memóriakártya, szakaszosan törli mindig a legrégebbi felvételeket, de a védett fájl megmarad. Az e funkcióval nem rendelkező kamerák gyakran automatikusan és észrevétlenül letörlik a fontos felvételt addigra, amikorra éppen szükség lenne rá. E funkció aktiválható és érzékenysége beállítható a G-Sensor menüpontban.

A járműtől és útviszonyoktól függően állítsa be egyedileg a G-Sensor érzékenységét. Túl érzékenyre állítva, feleslegesen sok felvételi ciklus kerülhet törlési védelem alá és esetleg megtelhet a memóriakártya a védett felvételek miatt.

Az automatikus zárolástól függetlenül manuálisan is bármikor védetté teheti a felvétel aktuális részét Nyomja 3 másodpercig felvétel közben a „UPgombot és az éppen felvett ciklus védetté válik automatikus törlés ellen. A gomb ismételt nyomva tartásával e funkció törölhető és a „kulcs” szimbólum eltűnik a képernyőről. A védett felvételek a DCIM mappán belüli EMERGENT mappában vannak elkülönítve.

A felvételek törlése vagy védelme

Lejátszás módban a léptető gombokkal válassza ki a törölni vagy törlés ellen védeni kívánt felvételt. Nyomja meg a MENU gombot, majd a UP/DOWN

gombokkal válassza ki a kívánt opciót, amit az OK gombbal erősíthet meg.

Delete: az adott felvétel vagy az összes törlése.

Protect: az adott felvétel vagy az összes zárolása törlés ellen, vagy a zárolás feloldása.

Slide Show: diavetítés módban a felvételek léptetése megadott késleltetéssel.

Természetesen számítógéppel összekötve is törölheti vagy másolhatja a felvételeket. Ha rendelkezik kártyaolvasóval, abba is áthelyezheti a memória- kártyát a felvételek rendezése céljából.

DVR 200 FHD 2 kamerás autós menetrögzítő kamera tolatókamera funkcióval tulajdonságai

• NAGYOBB BIZTONSÁG: 
• EGYIDEJŰLEG ELLENŐRIZHETŐK A JÁRMŰ KÖRÜLI ESEMÉNYEK
• 2in1: előre és hátrafelé is látó 2db kamera
• tolatáskor automatikus kijelző-átkapcsolás 
• kép a képben (PIP) megjelenítési lehetőség
• mindkét kamera képe folyamatosan rögzíthető
• beépített 4xLED világítás a tolatókamerában 
• parkolás asszisztens ábra a képernyőn 
• bizonyítékként szolgálhat baleset esetén
• FULL HD felbontású, magas részletezettségű felvételek
• videokamera vagy fényképezőgép mód
• megnövelt éjszakai érzékenység, dual LED
• rendkívül széles látószög, hogy mindent lásson
• extra minőségű, 6 üveglencsés objektív
• masszív, fém burkolat védi ütközés esetén is 
• nagyméretű, 4” (101mm) LCD képernyő 
• WDR: széles dinamika-tartomány
• LDWS: sávelhagyás figyelmeztetés 
• FCWS: követési távolság figyelmeztetés 
• folyamatos, ciklikus felvételi lehetőség; nem mulaszt el semmit
• automatikus felvételindítás mozgás érzékelésekor
• érzékeli az ütközést és zárolja a felvételt törlés ellen
• parkoló őr: ütközéskor felvételt készít
• állítható érzékenységű G-SENSOR
• rázkódás elleni védelem a jó képminőségért
• dátum, időpont és rendszám a felvételeken
• microSDHC kártya, Class 10+, 8-128GBmax. (nem tartozék)

A menetrögzítő kamera csomag tartozékai

  • Full HD VDR menetrögzítő kamera
  • Tolatókamera 5 méter vezetékkel
  • Tapadókorongos tartó
  • USB-miniUSB kábel
  • 3.5m szivargyújtó csatlakozókábel (12-24V)
  • Magyar nyelvű használati útmutató
Csatolt dokumentumok

A használati útmutatók letöltése csak saját használatra megengedett. Kereskedelmi célú felhasználása, nyilvános közzététele interneten vagy nyomtatott formában tilos!

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1390 Ft-ért, vagy 100 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
GLS csomagautomata - 24 órás kényelmes átvétel

Élvezd a csomagautomaták adta szabadságot, vedd át megrendelésed napközben vagy akár éjszaka! A csomagautomatába szállítás díja csupán 990 Ft, 60 ezer Ft felett pedig ingyenes.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a hozzád legközelebb található GLS csomagpontot 1190 ft-ért. Kényelmesen, az otthonodhoz közel, az üzlet nyitva tartási idejében tudod átvenni megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Hasonló termékek

HD 720x1280p. felbontású alapkategóriás, de rendkívül kedvező árú menetrögzítő kamera
automatikus felvételindítás gyújtás ráadáskor
4”  LCD monitor
- Beépített mikrofon

Megnézem
7 990 Ft
Raktáron

- 4,3"-os visszapillantóra rögzíthető tükör LCD monitorral
- Első és hátsó kamera felvétel rögzítés SD kártyára
- PIP, kép a képben kétkamerás LCD kijelző
- Automatikus átkapcsolás tolatókamera üzemmódra tolatáskor
- G-szenzor, Mozgás érzékelés, Full HD 1080 p. 
Parkoló módban autós megfigyelő kamera funkció, mozgásra és ütközésre felvételt készít!  

Megnézem
11 900 Ft
Rendelhető

Full HD felbontású menetrögzítő kamera, széles látószögű optikával
- TFT 2 hüvelyk kijelző
- Kis méret
- Parkolási mód az álló helyzetben történt események rögzítéséhez
- IR LED-ek az éjszakai felvételekhez
- G-szenzor funkció

Megnézem
19 500 Ft
Raktáron

Ha minden útját rögzíteni szeretné az Xblitz Trust kis méretű menetrögzítő kamerája lehet a tökéletes választás. Vezetés közben, baleset esetén, vagy akár parkoláskor is maximálisan a segítségére lesz.
- Full HD felbontás
Széles látókörű optika 
Parkolási mód 
- Folyamatos "hurokfelvétel" 
- G-szenzor
- Beépített mikrofon 

Megnézem
16 900 Ft
Rendelhető

Kétkamerás DVR menetrögzítő kamera, mely képes egyidejűleg az első kamerával a forgalom, a belső kamerával az utastér figyelésére és az események rögzítésére.
- 3,0 hüvelykes kijelző
- Forgatható belsőtérfigyelő kamera
- Parkolóőr üzemmód
- Felvételek rögzítése mikroSD kártyára
- A két kamera képe külön vagy akár egyszerre is megjeleníthető a monitoron.  

Megnézem
11 500 Ft
Raktáron