You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
 • Cikkszám:MHMG351A

Digitális üzemóra számláló és fordulatszám mérő MG351A

 Elektromos üzemóra mérő, számláló készülék, mely használható minden gyújtógyertyás 2 vagy 4 ütemű benzinmotorhoz. Beépítése rendkívül egyszerű, a működéshez elég csupán a vezetéket néhányszor a gyújtókábel köré tekerni.
- A motor indításakor automatikusan indul
- 0,1 órás felbontás
- Beépíthető, Vízálló kivitel
- Beállítható szerviz idő intervallum
- Fordulat szám mérés


3 950 Ft
AKCIÓ: 3 490 Ft

Akció időtartama: 2024-03-05 - 2024-04-30

Raktáron

Mennyiségi kedvezmény
MennyiségKedvezményTermék ára
1 db vagy több3 490 Ft/db
5 db vagy több4 %3 355 Ft/db
10 db vagy több8 %3 216 Ft/db

MG351A Digitális üzemóra számláló

Elektronikus üzemidő mérő műszer benzinmotorokhoz. Minden 2T és 4T szikragyújtású motorral működik. Nemcsak autókban, hanem minden benzinmotorral hajtott járműben és eszközben is tökéletes lesz, mint például motorkerékpárok, aggregátumok és fűnyírók, hajók stb. Jelentősen megkönnyíti a munkaidő kiszámítását és a folyadékok, olajok, gyertyák és a szelep beállításának esetleges cseréjéről való döntést. Az egyszerű telepítés még kezdők számára is hatékony használatot garantál. Elég, ha az üzemidő számláló vezetékéből néhány fordulatot teker a gyújtógyertyához vezető gyújtókábelre. Amíg a motor jár, a mérőműszer információkat jelenít meg az üzemidőről és egy homokóra ikont, amely jelzi, hogy az üzemidő mérés aktív és jól működik.

Az üzemóra számláló tulajdonságai:

 • Bármilyen 2T és 4T szikragyújtású motorral működik (benzin).
 • Tökéletes motorkerékpárokhoz, fűnyírókhoz, áramfejlesztőhöz, hajókhoz, motorcsónakokhoz és egyéb benzinmotoros gépekhez.
 • Az üzemidő számlálónak köszönhetően mindig tudni fogja, mikor kell gyertyát, olajat cserélni vagy szelepeket beállítani.
 • Egyszerű telepítés: csak tekerje a mérővezetéket néhány fordulattal a gyújtókábel köré.
 • Működés közben egy homokóra jelenik meg az LCD képernyőn, jelezve, hogy a készülék megfelelően működik.
 • A készülék 0,1 órás felbontással 9999,9 órát számol. A motor indításakor automatikusan elindul.
 • Vízálló
 • Ellenáll a magas hőmérsékletnek - akár 85 Celsius fokig.
 • SZERVIZ időintervallum beállítás
 • Méretek: 4,1 cm x 4,6 cm x 7,3 cm
 • Kábel hossza: 190 cm

 

Csatolt dokumentumok

A használati útmutatók letöltése csak saját használatra megengedett. Kereskedelmi célú felhasználása, nyilvános közzététele interneten vagy nyomtatott formában tilos!

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1390 Ft-ért, vagy 100 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
GLS csomagautomata - 24 órás kényelmes átvétel

Élvezd a csomagautomaták adta szabadságot, vedd át megrendelésed napközben vagy akár éjszaka! A csomagautomatába szállítás díja csupán 990 Ft, 60 ezer Ft felett pedig ingyenes.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a hozzád legközelebb található GLS csomagpontot 1190 ft-ért. Kényelmesen, az otthonodhoz közel, az üzlet nyitva tartási idejében tudod átvenni megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Hasonló termékek

 Elektromos üzemóra mérő, számláló készülék, mely használható minden gyújtógyertyás 2 vagy 4 ütemű benzinmotorhoz. Beépítése rendkívül egyszerű, a működéshez elég csupán a vezetéket néhányszor a gyújtókábel köré tekerni.
- A motor indításakor automatikusan indul
- 0,1 órás felbontás
- Beépíthető, Vízálló kivitel

 

Megnézem
3 990 Ft
Rendelhető

Tisztítsa meg, újtsa fel autójának fényszóróit. Az egyszerűen elvégezhető karbantartási műveletet követően a megrongálódott, kopott, karcos lencsék újra fényesek lesznek, mely a fényerő jelentős javulását eredményezi. Az autó más műanyag alkatrészeinek tisztítására is alkalmas. Elfogyott! Átmenetileg nem rendelhető!

Megnézem
4 450 Ft
Nem rendelhető