You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
 • Cikkszám:MHMG351A

Digitális üzemóra számláló és fordulatszám mérő MG351A

 Elektromos üzemóra mérő, számláló készülék, mely használható minden gyújtógyertyás 2 vagy 4 ütemű benzinmotorhoz. Beépítése rendkívül egyszerű, a működéshez elég csupán a vezetéket néhányszor a gyújtókábel köré tekerni.
- A motor indításakor automatikusan indul
- 0,1 órás felbontás
- Beépíthető, Vízálló kivitel
- Beállítható szerviz idő intervallum
- Fordulat szám mérés


4 950 Ft
Raktáron

MG351A Digitális üzemóra számláló

Elektronikus üzemidő mérő műszer benzinmotorokhoz. Minden 2T és 4T szikragyújtású motorral működik. Nemcsak autókban, hanem minden benzinmotorral hajtott járműben és eszközben is tökéletes lesz, mint például motorkerékpárok, aggregátumok és fűnyírók, hajók stb. Jelentősen megkönnyíti a munkaidő kiszámítását és a folyadékok, olajok, gyertyák és a szelep beállításának esetleges cseréjéről való döntést. Az egyszerű telepítés még kezdők számára is hatékony használatot garantál. Elég, ha az üzemidő számláló vezetékéből néhány fordulatot teker a gyújtógyertyához vezető gyújtókábelre. Amíg a motor jár, a mérőműszer információkat jelenít meg az üzemidőről és egy homokóra ikont, amely jelzi, hogy az üzemidő mérés aktív és jól működik.

Az üzemóra számláló tulajdonságai:

 • Bármilyen 2T és 4T szikragyújtású motorral működik (benzin).
 • Tökéletes motorkerékpárokhoz, fűnyírókhoz, áramfejlesztőhöz, hajókhoz, motorcsónakokhoz és egyéb benzinmotoros gépekhez.
 • Az üzemidő számlálónak köszönhetően mindig tudni fogja, mikor kell gyertyát, olajat cserélni vagy szelepeket beállítani.
 • Egyszerű telepítés: csak tekerje a mérővezetéket néhány fordulattal a gyújtókábel köré.
 • Működés közben egy homokóra jelenik meg az LCD képernyőn, jelezve, hogy a készülék megfelelően működik.
 • A készülék 0,1 órás felbontással 9999,9 órát számol. A motor indításakor automatikusan elindul.
 • Vízálló
 • Ellenáll a magas hőmérsékletnek - akár 85 Celsius fokig.
 • SZERVIZ időintervallum beállítás
 • Méretek: 4,1 cm x 4,6 cm x 7,3 cm
 • Kábel hossza: 190 cm

 

Csatolt dokumentumok

A használati útmutatók letöltése csak saját használatra megengedett. Kereskedelmi célú felhasználása, nyilvános közzététele interneten vagy nyomtatott formában tilos!

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1390 Ft-ért, vagy 100 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
Pick Pack Pont

Megrendelésedet 1250 Ft-ért, vagy 60 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted a 190 városban található, több mint 600 Pick Pack Pont egyikén.

Bővebben
GLS Csomagpont vagy GLS automata

Válaszd ki a Hozzád legközelebb található GLS CsomagPont-ot 1190 Ft-ért, vagy GLS csomag automatát 1050 Ft-ért, ahol kényelmesen, otthonodhoz közel, a neked megfelelő időpontban veheted át megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Hasonló termékek

Autós dekor csík, mellyel most egyszerűen feldobhatot autód kárpitját és műszerfalát. Az 5 méteres vágható szalag igényes és vagány megjelenést biztosít.
- Fényes kék színben
- 5 méteres csík hossz

Megnézem
1 950 Ft
Raktáron

Tisztítsa meg, újtsa fel autójának fényszóróit. Az egyszerűen elvégezhető karbantartási műveletet követően a megrongálódott, kopott, karcos lencsék újra fényesek lesznek, mely a fényerő jelentős javulását eredményezi. Az autó más műanyag alkatrészeinek tisztítására is alkalmas.

Megnézem
4 650 Ft
Raktáron

Autós dekor csík, mellyel most egyszerűen feldobhatot autód kárpitját és műszerfalát. Az 5 méteres vágható szalag igényes és vagány megjelenést biztosít.
- Fényes Piros színben
- 5 méteres csík hossz

Megnézem
2 500 Ft
Raktáron