You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cikkszám:MHMSIREN7

Autós Motoros Vadriasztó síp Siren 7

Autós Motoros Vadriasztó síp Siren 7

Népszerű vadgázolás elleni rendszer, ultramodern formavilágú és tervezésű vadriasztó síp, amely segít megelőzni az akár milliós kárt azzal, hogy távol tartja a vadakat és valamennyi állatot járművünktől utazásaink során. Áramforrást nem igényel, egyszerűen felszerelhető!
- Hatótávolság: akár 300 m
- Méretek (H x SZ x M): 60 x 45 x 25mm
- Súly: 50g


14 990 Ft
Kifutott, a továbbiakban nem rendelhető.
Megnézem a hasonlókat

Autós Motoros Vadriasztó síp Siren 7

- Természetesen nem csak a dúvadat (pl. róka, aranysakál), apróvadat (nyúl, fácán), nemes vadakat (pl. szarvast és őzet) riaszthatja megfelelő távolságból, hanem a háziállatokat is, megelőzve a kutya, macska gázolást is. Úgy hangolták, hogy értsen az állatok nyelvén!
- 120 dB-es hangerőt meghaladó hangon hívja fel magára a figyelmet, jelezve számukra az érkező járművet. Ez a decibel érték, egy vonatkürt hangerejének felel meg 10 méter távolságból.
- A vadakat elriasztó rendszert a jármű elejére kell felilleszteni, ahol is majd a légáramlat kelti életre menet közben.
- Hangereje 70 km/óra felett növekszik meg, használata városi környezetben lehúzott ablaknál sem zavaró, feltűnő. Országúti környezetben a szabályos sebességgel haladva megnövekszik a hangerő, de ez is csak kívülről, az állatok számára észlelhető, 90 km/h sebességnél akár 300 méterről is. Szerencsére a frekvenciatartománya olyan, hogy az emberi fül számára az autó hangszigetelése miatt nem észlelhető, motorkerékpáron használva pedig a menetzaj okán nem halljuk. Az állatok által jól érzékelhető szegmensben viszont harsog, végrehajtva vadriasztó küldetését: segít elkerülni a vadkárt.
- A termék ára eltörpül egy vaddal történő ütközés költségeihez mérten, hiszen a legkisebb karosszéria javítás is sokszorosa a vadriasztó árának, nem beszélve a kiesett időről, míg a vadkáros autó a szerelőnél, lakatosnál, fényezőnél áll.
- Vonzó külsővel rendelkezik, melyet időtálló nano carbon, speciális szénszálas műanyag alkot. A dizájn fenomenális, rendkívüli, mint egy formatervezett meteorit, és bár észrevétlen, a legszebb autókon is díszként funkcionál. Tervezésénél az aerodinamikai alapelveket is figyelembe véve dolgoztak a mérnökök.
- A rögzítés másodpercek kérdése: egy kis zsírtalanítás a tökéletes tapadás érdekében az autód légbeömlő rácsain, a rendszám környékén és már fel is helyezhető. A nagyon magas kötésű, kétoldalas 3M VHB ragasztóval az eszköz azonnal rögzül maradandó nyomot később sem hagyva. Száradnia nem kell.
Akkumulátort vagy elektromos energiát nem használ a készülék - nem igényel áramforrást -, a gépjármű haladása során keletkező torlónyomás működtet!
- Teljesen magyar fejlesztésű termék, így a megvásárlással magyarországi szakemberek fejlesztését támogatja.

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1350 Ft-tól, vagy 100 000 Ft felett ingyenesen házhoz szállítja a futárszolgálat.

Bővebben
GLS csomagautomata - 24 órás kényelmes átvétel

Élvezd a csomagautomaták adta szabadságot, vedd át megrendelésed napközben vagy akár éjszaka! A csomagautomatába szállítás díja csupán 990 Ft, 60 ezer Ft felett pedig ingyenes.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a hozzád legközelebb található GLS csomagpontot 1190 ft-ért. Kényelmesen, az otthonodhoz közel, az üzlet nyitva tartási idejében tudod átvenni megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Hasonló termékek

 Ultrahangos figyelmeztető hangjelet kibocsátó vadriasztó síp.
 A figyelmeztető hangjeleket a levegőáramlás segítségével bocsátja ki , így nem igényel semmilyen tápfeszültséget .
- Felszerelése: öntapadós ragasztó
- Hatótávolság: 400 méter
- Dupla síppal
- Fekete
színben

Megnézem
1 190 Ft
Raktáron

12 V-os motortérbe felszerelhető nyestriasztó, kimondottan autós használatra, mely erős agresszív ultrahang és LED villanófény segítségével tartja távol a kártevőket.  A készülék beépítésével jelentős károktól kímélheti meg autóját, melyet a nyestek egy kábelköteg elrágásával okozhatnak.

Megnézem
8 950 Ft
Rendelhető

12 V-os motortérbe felszerelhető agresszív ultrahangot kibocsátó nyestriasztó , kimondottan autós használatra.
A készülék beépítésével jelentős károktól kímélheti meg autóját , melyet a nyestek egy kábelköteg elrágásával okozhatnak.

Megnézem
7 510 Ft
Raktáron

 12/24 Voltos autós ultrahangos nyestriasztó. Egyszerűen a motortérbe szerlhető és közvetlenül az akkumulátorra csatlakoztatható. Beépített rezgésérzékelővel rendelkezik, járó motornál lekapcsol, megállás után pedig automatikusan elindul a riasztó mód.

Megnézem
7 500 Ft
Raktáron

 Rendkívül univerzális ultrahangos nyest egér és patkány riasztó, mely tápellátása biztosítható 12 Voltról, USB töltőről vagy 3 db AA elemmel is, így szinte bárhol használható, legyen az autó, garázs, padlás vagy akár lakásunk.
- frekvencia: 12-24 kHz
- hangnyomás: kb 80dB
- 20 másodpercenkén ultrahang + villanó fény
- Álló motor mellett automatikus bekapcsolás

Megnézem
8 990 Ft
Raktáron

Nagyméretű, erősebb hangerejű Ultrahangos figyelmeztető hangjelet kibocsátó vadriasztó síp A figyelmeztető hangjeleket a levegőáramlás segítségével bocsátja ki, így nem igényel semmilyen tápfeszültséget. - nagyobb méretű kivitel
- Felszerelése : öntapadós ragasztóval vagy csavarozva
- Hatótávolság : 400 méter
- Méretei : 57 x 30 x 24 mm

Megnézem
3 440 Ft
Raktáron