You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cikkszám:MHMM58108

Autós ultrahangos nyestriasztó akusztikus és vaku funkcióval MM58108

Az MM58108 autóba szerelhető nyestriasztó, villanófényt és egy 12 kHz-es kalibrációs hangot generál, amely 15 mp-es intervallumonként 5 mp-ig tart. A készülék segítségével hatékonyan elűzhetők, távol tarthatók a gépjárművek elektromos rendszereit és egyéb alkatrészeit károsító nyestek és rágcsálók.
- Tápegység: 12V DC
- Hangnyomás: 85 dB


6 990 Ft
Raktáron

MM58108 Autós nyestriasztó akusztikus és vaku funkcióval

 Nyest és patkányriasztó, mely autó akkumulátorához csatlakoztatható. A nyest- és patkányriasztó 15 másodpercenként 12 kHz-es hangot ad ki.
A nagyon magas gyakoriság miatt a rágcsálók, például nyest, patkány és más rágcsálók távol maradnak a járműtől. Ezt a rágcsálóriasztót egyszerűen csatlakoztathatja autója akkumulátorához. A kisállatriasztó megfelelő felszereléséhez először csavarokkal vagy kétoldalas ragasztószalaggal kell rögzítenie az autó motorházteteje alá. A készülék közvetlenül az autó akkumulátorához csatlakozik, amelyet meg akarunk védeni a hívatlan vendégek ellen.
 Először is csatlakoztassa a piros kábelt a pozitív pólushoz, a barna kábelt a negatív pólushoz.
Ha szürke kábelt csatlakoztatnak az autó akkumulátorának 15-ös kivezetéséhez (gyújtászár, autórádió), a vezérlő automatikusan bekapcsolja a készüléket a gyújtás kikapcsolásakor, és automatikusan kikapcsolja, amikor a a gyújtás be van kapcsolva. Ez növeli az eszköz tartósságát, mert csak leállított motor mellett működik.

MM58108 Autós nyestriasztó tulajdonságai:

  • Tápfeszültség: 12V DC
  • Energiafogyasztás körülbelül 0,1 W
  • Kb. 30 cm hosszú tápkábelek
  • Frekvencia: 12 kHz
  • Hangnyomás: 85 dB
  • Működési szög: 160 fok
  • Vaku: 15-ször / 5 másodperc, intervallum 25 másodperc
  • Mikro biztosíték: 0,2A

A magas frekvencia és a villanások távol tartják a rágcsálókat az autótól. A riasztó csavarokkal vagy kétoldalas szalaggal rögzíthető.

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1390 Ft-ért, vagy 100 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
GLS csomagautomata - 24 órás kényelmes átvétel

Élvezd a csomagautomaták adta szabadságot, vedd át megrendelésed napközben vagy akár éjszaka! A csomagautomatába szállítás díja csupán 990 Ft, 60 ezer Ft felett pedig ingyenes.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a hozzád legközelebb található GLS csomagpontot 1190 ft-ért. Kényelmesen, az otthonodhoz közel, az üzlet nyitva tartási idejében tudod átvenni megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Hasonló termékek

12 V-os motortérbe felszerelhető agresszív ultrahangot kibocsátó nyestriasztó , kimondottan autós használatra.
A készülék beépítésével jelentős károktól kímélheti meg autóját , melyet a nyestek egy kábelköteg elrágásával okozhatnak.
- IP 65 vízálló kivitel.
 

Megnézem
12 150 Ft
Raktáron

12 V-os motortérbe felszerelhető agresszív ultrahangot kibocsátó nyestriasztó , kimondottan autós használatra.
A készülék beépítésével jelentős károktól kímélheti meg autóját , melyet a nyestek egy kábelköteg elrágásával okozhatnak.

Megnézem
7 510 Ft
Raktáron

Nagyméretű, erősebb hangerejű Ultrahangos figyelmeztető hangjelet kibocsátó vadriasztó síp A figyelmeztető hangjeleket a levegőáramlás segítségével bocsátja ki, így nem igényel semmilyen tápfeszültséget. - nagyobb méretű kivitel
- Felszerelése : öntapadós ragasztóval vagy csavarozva
- Hatótávolság : 400 méter
- Méretei : 61 x 36 x 25 mm

Megnézem
3 440 Ft
Raktáron

 Ultrahangos figyelmeztető hangjelet kibocsátó vadriasztó síp.
 A figyelmeztető hangjeleket a levegőáramlás segítségével bocsátja ki , így nem igényel semmilyen tápfeszültséget .
- Felszerelése : öntapadós ragasztó
- Hatótávolság : 400 méter
- Dupla síppal

Megnézem
1 190 Ft
Raktáron

12 V-os motortérbe felszerelhető nyestriasztó, kimondottan autós használatra, mely erős agresszív ultrahang és LED villanófény segítségével tartja távol a kártevőket.  A készülék beépítésével jelentős károktól kímélheti meg autóját, melyet a nyestek egy kábelköteg elrágásával okozhatnak.

Megnézem
8 950 Ft
Raktáron