You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
 • Cikkszám:MHMMCMicro

Autó GSM távirányító és GSM hívó riasztóhoz nyomkövető funkcióval MobilCar-Micro

Autó GSM távirányító és GSM hívó riasztóhoz nyomkövető funkcióval MobilCar-Micro

A MobilCar-Micro GSM hívó és távirányító modul ingyenes ráhívással képes az autó központi zárjának nyitására és zárására, elektromos ablakemelő, ülésfűtés vagy állófűtés vezérlésére. 
 Használható önálló riasztóként vagy autóriasztóhoz is csatlakoztatva jelzést kaphatunk telefonunkra riasztáskor !
 Riasztás esetén SMS-ben és rácsengetéssel is értesít bennünket a behatolásról, így komoly védelmet jelenthet olyankor is, amikor a hagyományos riasztók hangjára nem figyel fel senki. A GSM hívó 2 db relés kimenettel és 2 db bemenettel rendelkezik.
 Nyomkövető funkció is ! Lekérdezésre SMS-ben google térkép linket küld, amivel egy okostelefonon vagy számítógépen megnézhetjük autónk helyzetét is.
- 12/24 Voltról is használható!


27 950 Ft
Raktáron

MobilCar-Micro Autó GSM központizár, elektromos ablak, állófűtés távirányító és GSM hívó autóriasztóhoz nyomkövető funkcióval 

Jellemzők: Egyszerű gépkocsi ajtózár-, ülésfűtés-, állófűtés-, ablakemelő- és riasztó működtető GSM modul, 12V/24-os tápfeszültséggel, szolgáltató független GSM modullal, antennával kompletten. Egyszerű programozás számítógépről USB-n keresztül ingyenes letöltő szoftverrel. 2 feszültségre aktív bemenettel, 2 db nagyáramú relé kimenettel, 4 telefonszámra felprogramozható, ráhívással és SMS-sel működtethető gépkocsiba szerelhető modul. A relés kimenetek állandó, vagy meghatározott időre történő távkapcsoltatása is lehetséges. Dobozolt verzióban, beépített antennával, okostelefonok és táblagépek alkalmazása esetén térképes helyzetmeghatározásra is alkalmas.
 

 Figyelem ! A helymeghatározó funkció nem nem GPS alapú, így nem olyan pontos, általában 100-500 méteren belüli eltérések lehetnek !
 

Javasolt felhasználás : A hagyományos rádiós távirányítóknál olcsóbb megoldás a gépkocsik ajtajának nyitás-zárására, az ablakok felhúzására, a riasztó távoli ki-be kapcsolására, ülésfűtés és állófűtés távvezérlésre. Alkalmas személy gépkocsikba, tehergépkocsikba, buszokra és munkagépekre egyaránt, ahol a jogosult felhasználók egyetlen GSM ráhívással, a hívószám azonosítás lehetőségével ingyenesen működtessenek tetszőleges eszközöket.

 • Autóriasztó távjelzésére, ajtózár és ablakemelő távvezérlésre ingyenes hívással
 • Gépkocsi ülésfűtés-, és állófűtés távvezérlésre SMS-ben vagy ingyenes ráhívással
 • Távkapcsolásra, távműködtetésre rádiós távirányítók helyett
 • 12V-os és 24V-os gépkocsi hálózatokra is alkalmas
 • Gépkocsi helyzetmeghatározás táblagépekre, okostelefonokra
 • Kizárólag Android és iOS operációs rendszerű eszközökre
 • Bármely gépkocsihoz, kisméretű dobozolt kivitelben, kábelekkel
 • Gépkocsi riasztó jelzésének továbbítására SMS-ben és hívással
 • Szolgáltatófüggetlen feltöltős és előfizetéses nanoSIM kártyával
   

 A MobilCar-Micro távjelzésre és távműködtetésre fejlesztett gépjárműriasztóközponti zárülésfűtés és állófűtés vezérlő modul mobilcellás helyzetmeghatározással, optocsatolt bemenetekkel és relés kimenetekkel. A helyzetmeghatározás okostelefonon, táblagépen történik, és az ott futtatott térképes alkalmazások lehetővé teszik a gépjármű pozíciójának közvetlen leolvasását. A modul két feszültségre aktíválódó bemenete 10-30V feszültség hatására aktiválódik, és két egy-áramkörös kisfeszültségű és nagyáramú relés kimenete van. A felhasználó az előzőleg felprogramozott hívószámok, relé működtetési idők, és egyéb paraméterek és beállítások alapján SMS-sel vagy egy-egy ráhívással tudja a modul kimeneteit működtetni. Számítógépről, laptopról a "Unified" univerzális programozó és letöltő szoftverünkkel programozható.

      A MobilCar-Micro modul autóriasztó kiegészítéseként max. 4 telefonszámra programozható fel, és GSM modulja révén helyzetmeghatározásra is alkalmas, a mobilcellák rendelkezésre álló pozícióinak alapján, korlátozott pontossággal. Gépjármű biztonságtechnikai jelző és távműködtető eszközként is használható, vagy alkalmas az autóban komfortérzetünk növelésére. Tápfeszültsége ipari tartományú, 10-30V egyenfeszültség minimum 500mA terhelhetőséggel. A szolgáltató felől érkező SMS-eket a beállításnak megfelelően adott telefonszámra továbbítja, illetve beállított életjel küldési funkcióval működése folyama-tosan ellenőrizhető. A modul beépített kétnormás, kisméretű bot antennával szerelt, 12 pontos ATX csatlakozóval, szines kábelekkel a gyors és kényelmes beköthetőség érdekében. A MobilCar-Micro GSM modulja szolgáltató-független nanoSIM kártyával működik, mely a helyzetmeghatározáshoz adatforgalomra (internet) is alkalmas kártyát igényel.

      A MobilCar-Micro gépkocsi pager dobozolt kivitelben szolgáltató-független GSM-el és beépített antennával rendelhető. Gépkocsiba építendő GSM moduljaink is számítógépről egy microUSB csatlakozón keresztül konfigurálhatók. Ingyenes működtető szoftverünk a "Unified" letöltő szoftver és annak leírása weblapunkról, www.metroman.hu-ról tölthető le. A mobilcellás helyzetmeghatározás csak abban az esetben ad koordinátát és okostelefonon, táblagépen térképes pozíciót, ha a SIM kártyán az adatforgalom (internet) is engedélyezett.

 A modul a tápfeszültség piros-fekete vezetékein +10-30V tápfeszültséget igényel, fordított polaritás ellen védett, és min. 500mA-es terhelhetőségű tápot igényel, melyet legalább 1A-es biztosítékon keresztül célszerű átadni. A MobilCar-Micro ülésfűtés-, állófűtés-, központi zár-, ablakemelő és riasztóvezérlő GSM modul mindkét bemenete zavar védett, a bemenetek 10-30V feszültség hatására kapcsolhatók. A két 30A-es kisfeszültségű, nagyáramú relés kimenet No-Nc-Com típusú, azaz a relék nyitó és záró kontaktusai is kivezetésre kerültek. A modul a külvilág felé egy 12 pólusú ATX csatlakozón keresztül, szines kábelekkel csatlakozik, mely gyors és egyszerű szerelhetőséget biztosít. A SIM kártya foglalata szabványos nanoSIM, és microUSB csatlakozón keresztül programoz-ható fel, tölthető le, olvastatható fel a számítógépre a modul aktuális beállítása, és minden beleírt felhasználói paramétere.

  A MobilCar - Micro GSM távjelző és távkapcsoló felprogramozható, letölthető a Unified néven futó univerzális és ingyenes letöltő szoftverünkkel, annak microUSB portján keresztül. A feszültség alá helyezett készüléket csatlakoztatva egy microUSB portra a "Unified" ingyenes letöltő szoftverünk automatikusan felismeri a teljes MobilCar készülékcsalád elemeit rácsatlakoztatás után Windows XP, Windows-7, Windows-8 vagy Windows-10 operációs rendszerek felismeri a modul típusát, melynek képe megjelenik a szoftverben a monitoron is. A hálózatra felcsatlakozott modul állapota, a ki- és a bemenetek, a GSM térerő, stb. az Állapot lekérdezése-re kattintással lekérdezhető. Az ingyenes "Unified" letöltő szoftverben a felhasználói beállításokat, azaz memóriahelyek tartalmát értelemszerűen szakmailag értelmezhető kitöltésével kell felprogramozni. Programozáskor a memória tábla minden mezőjéhez alul magyarázó szöveg tartozik segítségképpen. Ügyeljünk a mezők helyes kitöltésére, mindenképpen kerüljük az ékezetes betűk, speciális karakterek használatát! Szoftverben a telefonszámokat mindig nemzetközi formátumban kell beírni. A megszerkesztett adatok elmenthetők file-ba az ellenőrizhetőség vagy módosíthatóság érdekében. Az adatok a modulba letölthetők, feltölthetők. Az adatletöltés, és felolvasás sikeres voltát a szoftverben egy-egy felugró ablak jelzi. A sikertelen le- vagy feltöltés, vagy a számítógép és a GSM eszköz közötti kapcsolati hiba egy-egy felugró ablakban szintén megjelenítésre kerül. 

 Letöltés után működésekor, hívás hatására először azonosítja a hívót. Jogosult szám esetén a modul a hívást bontja és elkezdi végrehajtani az adott parancsot, azaz működteti a központi zárat, és felhúzza az ablakokatülésfűtést indítállófűtést indít, stb. Jogosulatlan hívószám esetén a hívás kicsörög, de a modul erre nem reagál, nem nyit és nem zár, és nem is kapcsol semmit. A MobilCar-Micro bemenete feszültséget igénylő bemenet, melyre 10...30V közötti feszültséget kapcsolva indítható. Az indítás hatására (melyet pl. az autóriasztó is generálhat pl. a sziréna vagy az autókürt kimeneten) kezdi el az SMS küldést és rácsengetést (vagy mindkettőt) a kijelölt telefonszámokra a kártyán lévő sorrend alapján. A modul a felhasználót a bemenetek változásairól az általa programozott SMS-ben és ráhívással értesíti. Opcionálisan beállítható nyugtázás funkciója is van. A felhasználó által programozott tartalmú SMS-sel, vagy a hívószám felismerésen alapuló ingyenes rácsengetéssel relék táv kapcsolhatók. A relék 2 féle üzemmódban működhetnek. Mode-1 esetén az 1-es relé ráhívásra monostabil vagy bistabil üzemmódban működik. A 2-es relé így csak SMS-sel kapcsolható monostabil vagy bistabil üzemmódban. Mode-2 üzemmódban a relék csak rácsengetéssel vezéreltethetők monostabil vagy bistabil üzemmódban. Bistabil üzemmódban a két relé alternál azaz minden híváskor mindkét relé állapotot változtat. Monostabil esetben ráhíváskor az 1-es relé húz be adott időre, majd a követke-ző ráhíváskor a 2-es relé teszi ugyanezt. A modul a feszültségmentesítése után is megtartja felprogramozott paraméterét. Szolgáltatói kimaradás, térerő hiánya, mélygarázs, és egyéb zavar esetén rövid időre kikapcsolja, majd visszakapcsolja a készüléket, visszajelentkezteti a hálózatra, üzemképes állapotba hozza azt. A modul dobozolt kivitelben szolgáltató-független GSM-mel és beépített antennával MobilCar-Micro néven rendelhető.

 A MobilCar-Micro szolgáltató független ipari GSM modulal, előfizetéses vagy feltöltős nanoSIM kártyával működik. A mobilcellás helyzetmeghatározás csak abban az esetben ad koordinátát és okostelefonon, táblagépen térképes pozíciót, ha a SIM kátyán az adatforgalom (internet) is engedélyezett.

       A modul a tápfeszültség piros-fekete vezetékein +10-30V tápfeszültséget igényel, fordított polaritás ellen védett, és min. 500mA-es terhelhetőségű tápot igényel, melyet legalább 1A-es biztosítékon keresztül célszerű átadni. A MobilCar-Micro ülésfűtés-, állófűtés-, központi zár-, ablakemelő és riasztóvezérlő modul mindkét bemenete zavarvédett, a bemenetek 10-30V feszültség hatására kapcsolhatók. A két 30A-es kisfeszültségű, nagyáramú relés kimenet No-Nc

-Com típusú, azaz a relék nyitó és záró kontaktusai is kivezetésre kerültek. A modul a külvilág felé egy 12 pólusú ATX csatlakozón keresztül, szines kábelekkel csatlakozik, mely gyors és egyszerű szerelhetőséget biztosít.       

MobilCar-Micro Autó GSM távirányító modul műszaki adatok

Tápfeszültség: 10–30 Vdc
Nyugalmi áramfelvétel (12V): 27 mA alatt
Átlagos áramfelvétel (24 óra alatt): 65 mA
Átlagos áramfelvétel behúzott relékkel: 38 mA
Max. áramfelvétel: 195 mA
   
Frekvenciasáv: 900/1800 MHz
Kommunikáció: SMS, voice
Üzemi hőmérséklet: -30 ... +70 C fok
   
Panelcsatlakozó.: ATX aljzat
Antenna: kétnormás, huzal
Panel h x sz x m: 40 x 37 x 18 mm
Doboz (MobilCar-8) méretei: 88 x 48 x 24 mm

 

Unified szoftver a MobilGate-Micro programozásához letölthető innen!

 

Csatolt dokumentumok

A használati útmutatók letöltése csak saját használatra megengedett. Kereskedelmi célú felhasználása, nyilvános közzététele interneten vagy nyomtatott formában tilos!

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1390 Ft-ért, vagy 100 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
Pick Pack Pont

Megrendelésedet 1250 Ft-ért, vagy 60 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted a 190 városban található, több mint 600 Pick Pack Pont egyikén.

Bővebben
GLS Csomagpont vagy GLS automata

Válaszd ki a Hozzád legközelebb található GLS CsomagPont-ot 1190 Ft-ért, vagy GLS csomag automatát 1050 Ft-ért, ahol kényelmesen, otthonodhoz közel, a neked megfelelő időpontban veheted át megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Hasonló termékek

Találja meg könnyen elhagyott tárgyait, pl. kulcsait, táskáját ennek a hasznos kis kulcskereső adó-vevőnek a segítségével. Egyetlen gombnyomás a távirányítón és az elveszett tárgyra rögzített kulcstartó szirénázó hanggal jelez. 
- ​2 db vevőkészülék és 1 db távirányító
- Kulcstartókarikával rögzíthető
- Kis méret
- Könnyű kezelés

Megnézem
4 950 Ft
3 950 Ft
Raktáron

 Könnyen szerelhető, vízálló hajó, munkagép autó GPS nyomkövető. Kitűnő választás autó, lakókocsi, munka és mezőgazdasági gépek, motorkerékpár, bérautók,  vagy hajók folyamatos online vagy Android, iPhone okostelefonos nyomkövetésére.
iPhone, Android APP  Folyamatos valós idejű nyomkövetés 
- Körzet elhagyás, Áramtalanítás, Alacsony Akku riasztás 
- Tápellátás : 12/24 Volt

Megnézem
19 500 Ft
Raktáron

 Beszerelést nem igénylő egyetlen mozdulattal az autó gyári OBD2 csatlakozójára csatlakoztatható GPS nyomkövető. Az autónk mozgása az ingyenes online felületen vagy vagy Android, iPhone okos telefonos applikációval nyomon követhető és visszanézhető.
- Körzet elhagyás, Áramtalanítás, Alacsony Akku és vibrációs riasztás 
- 12/24 Voltos autókhoz is használható
 

Megnézem
19 950 Ft
Raktáron

Praktikus bluetooth Smart kulcstartó, mellyel megakadályozhatja kulcsa, táskája elvesztését, vagy amennyiben mégis elhagyja, térképen rögzíti az utolsó pozíciót, így könnyen megtalálhatja.
- Jelzi, ha a kulcstartó és a mobiltelefon eltávolodik egymástól
- iOS és Android ingyenesen letölthető APP
- Fekete színben

Megnézem
1 690 Ft
Rendelhető

 Akkumulátoros hordozható GPS nyomkövető. A beépített erős mágnessel fém felületekre egyszerűen rögzíthető.
- Ingyenesen letölthető iPhone, Android APP 
- Folyamatos valós idejű nyomkövetés PC-ról vagy okostelefonról
- Körzet elhagyás,és ütés riasztás
- 1500 mA akku, USB töltővel tölthető

Megnézem
22 950 Ft
Raktáron