You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cikkszám:MHMRFV13

GSM / GPRS nyomkövető és riasztó Mlogic RF-V13

Kifutott, a továbbiakban nem rendelhető.
14 900 Ft

GSM / GPRS nyomkövető és riasztó Mlogic RF-V13

 Autók, Hajók , Motorok, személyes tárgyak és egyéb eszközök  helymeghatározására , valós idejű nyomon követésére használható GPRS nyomkövető és GSM riasztó.
- Ütés érzékelés, Hang érzékelés ( 45dB ) Alacsony Akku riasztás
- Lehallgatás funkció
- Nyitás érzékelés vagy elmozdulás riasztás
- Ingyenes online nyomkövető felület és Android App.
- Nem GPS, hanem GPRS, melynek előnyeiről és hátrányairól olvashat a részletekben.


A termék jelenleg nem rendelhető!

Mlogic RF-V13 GSM / GPRS nyomkövető és riasztó

 

Nyitás érzékelő riasztás :

A nyomkövetőhöz tartozék egy mágneses nyitásérzékelő. Amennyiben bekapcsolja a nyitás érzékelő riasztást és a nyomkövető elmozdul a nyitás érzékelő mellől, az riasztást küld a beállított módon ( SMS vagy Telefonhívás vagy SMS+Telefonhívás )
  Ha a nyomkövetőt valamilyen tárgyra rögzítjük úgy, hogy annak eltulajdonításakor az elmozduljon a mágnes kapcsoló mellől, akkor az elmozdításkor szinten jelzést kapunk és az eltulajdonított tárgy mozgását SMS lekérdezéssel vagy az online nyomkövető felülettel is figyelemmel tudjuk kísérni.

További beállítható riasztási módok :

- Ütés érzékelés

- Hang riasztás

 GPRS : A nyomkövető funkció nem GPS, hanem GPRS alapú. Sajnos sok helyen találkozhat hasonló készülékkel, amit GPS nyomkövetőnek árulnak, de valójában más a működése. Nem GPS alapon, hanem a GSM adótornyok helyzete alapján tájékozódik. Nagy előnye, hogy jobban elrejthető, megfelelő GSM térerő esetén akár a mélygarázsokban is működik, míg a GPS alapú társai csak akkor, ha optikailag is látják a műholdat.
 Ezzel szemben a helymeghatározása kevésbé pontos. Minél sűrűbben találhatóak a közelben adótornyok, vagyis minél több adóhoz tud csatlakozni, annál pontosabb. Adótornyokkal sűrűbben lefedett helyeken 100-300 méter, más helyeken akár 1-2 kiló méteres eltérés is lehetséges.

A GPRS nyomkövető töltése :

 Ez a GPRS nyomkövető rendelkezik egy beépített akkumulátorral, mellyel gyári beállítás mellett kb. 5-8  óra üzemidőre képes. Ez a készenléti idő meghosszabbítható, ha a pozíció adatintervallumot hosszabb időre állítjuk, pl. 20 percenkénti jeladás esetén ez kb. 2 napra növelhető. Fix beépítés esetén a tápellátás USB töltővel 12 V vagy 230 Voltról is megoldható. (USB töltőkábel a csomagban, de a töltő nem tartozék ) Gépjárművekben a javasolt bekötés 12 Voltos fix. bekötésű töltővel. ( nem tartozék )

Mlogic RF-V13 GSM / GPRS nyomkövető csomag tartalma :

- 1 db RF-V13 GPRS nyomkövető
- 1 db mágneses nyitás érzékelő
- 1 db USB töltőkábel
- 1 db öntapadós ragasztó a rögzítéshez
- 1 db magyar nyelvű használati útmutató

 

 Az online nyomkövető oldal használata ingyenes, azonban az oldal esetleges későbbi fizetőssé válása vagy megszűnése esetén a forgalmazó felelősséget nem vállal és kártérítésre nem kötelezhető !

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és megrendelésedet mindössze 800-1200 Ft-ért vagy 60 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
Pick Pack Pont

Megrendelésedet csak 990 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a Hozzád legközelebb található GLS CsomagPontra-ot, ahol kényelmesen, otthonodhoz közel, az általad választott időpontban veheted át megrendelt termékeidet.

Bővebben