You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cikkszám:MHMMC-08d

GSM hívó és vezérlő modul autóriasztóhoz, Mobilcar-8D

Kifutott, a továbbiakban nem rendelhető.
17 900 Ft

GSM hívó és vezérlő modul autóriasztóhoz, Mobilcar-8D

A MobilCar-08d GSM hívó és távirányító modul ingyenes ráhívással képes az autó központi zárjának nyitására és zárására , valamint a riasztó funkció aktiválására .
 Használható önálló riasztóként vagy autóriasztóhoz is csatlakoztatható !
 Riasztás esetén SMS-ben és rácsengetéssel is értesít bennünket a behatolásról, így komoly védelmet jelenthet olyankor is, amikor a hagyományos riasztók hangjára nem figyel fel senki. A GSM hívó 2 db relés kimenettel és 1 db bemenettel rendelkezik.
 Nyomkövető funkció is ! Lekérdezésre SMS-ben google térkép linket küld, amivel egy okostelefonon vagy számítógépen megnézhetjük autónk helyzetét is.

Újabb nagyobb tudású típusa itt található:

Autó GSM távirányító és GSM hívó riasztóhoz nyomkövető funkcióval MobilCar-Micro

 


A termék jelenleg nem rendelhető!

  A MobilCar-08d autó központi zár-, ablak, és riasztó vezérlő GSM pager , ingyenes ráhívással nyit és zár gépjárművet, valamint ki-, és bekapcsolja a riasztót, és riasztás esetén SMS-ben és rácsengetéssel értesíteni a tulajdonost a riasztásról, és Android vagy iOS operációs rendszerek alatt működő okos telefonokon a google-maps vagy egyéb térkép programok segítségével megjeleníti a gépkocsi pozícióját a GSM cellainformációk segítségével . Okostelefon hiányában hagyományos telefonokra numerikus formában küldi el a gépkocsi helyzetét koordináták formájában.
  Figyelem ! Ez a funkció nem GPS alapú, így nem olyan pontos, általában 100-300 méteren belüli eltérések lehetnek !

  A gépkocsi GSM pager 2 db egyáramkörös relés kimenettel, és 1 db egyszerű bemenettel rendelkezik, mely kontaktus (0V) hatására aktiválható. A felhasználó az előzőleg a SIM kártyára felprogramozott hívószámok, relé működtetési idők, és relé működtetési szekvenciák alapján egy ráhívással tudja a modult működtetni. A GSM távirányító 8 db telefonszámot ismer fel. A hívószám felismerésen alapuló GSM pager csak az előre felprogramozott telefonszámokról érkezett hívásokra kapcsol, és a SIM kártyára felvitt programnak megfelelően működteti a reléket, melyek közül praktikusan egyik a központi zárat, a másik az ablakfelhúzást vezérli. Tápfeszültség igénye 10-30V között van, mely egyaránt alkalmassá teszi személygépkocsik, tehergépkocsik, kamionok, motorkerékpárok, autóbuszok és hajók számára.
 
 A MobilCar-08d ráhívásra a hívószám kijelzés alapján először azonosítja a hívót . Jogosult szám esetén elkezdi végrehajtani a SIM kátyán szereplő programot, azaz működteti a központi zárat, és felhúzza az ablakokat . Jogosulatlan hívószám esetén a hívás ugyan kicsörög, de a modul erre egyáltalán nem reagál.

 Bekötés autóriasztóhoz :A pager bemenetére +10V... +30V feszültséget kapcsolva indítható a riasztás. Az indítás hatására (melyet a pl. a riasztó generál, a sziréna vagy az kürt kimeneten) a SIM kártyán lévő számokhoz rendelt tennivalók alapján kezdi el az SMS küldést és/vagy rácsengetést a kijelölt telefonszámokra a SIM-en lévő sorrendben.

  A telefonszámokat, a relék működtető programjait és az egyéb adatokat a panel a hátulján lévő microSIM kártyán tárolja, melyeket üzembe helyezéskor egy kézi mobiltelefonnal 2-3 perc alatt lehet felprogramozni . A GSM távirányító szolgáltató független ipari GSM modult tartalmaz , és üzemelhet előfizetéses, vagy feltöltő kártyával.

Műszaki adatok :

 

Tápfeszültség:
Nyugalmi áramfelvétel (12V):
Átlagos áramfelv. elengedett relékkel:
Áramfelvétel behúzott relékkel:
Max. (kommunikál) áramfelv.:

Kommunikáció:
Frekvenciasáv:
Üzemi hőmérséklet:

Panelcsatl.:
Antenna
Panel h x sz x m
Doboz ( MobilCar-08d ) méretei:

 

 

10–30 V DC
22 mA alatt
23 mA
38 mA
78 mA

SMS, voice
9 00/1800 MHz
-30 ... +70 C fok

SMA
kétnormás, huzal
40 x 37 x 18 mm

48 x 42 x 22 mm

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást és megrendelésedet mindössze 800-1200 Ft-ért vagy 60 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
Pick Pack Pont

Megrendelésedet csak 990 Ft-os díjért vagy 20 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted 190 városában található, több, mint 600 Pick Pack Pont egyikében.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a Hozzád legközelebb található GLS CsomagPontra-ot, ahol kényelmesen, otthonodhoz közel, az általad választott időpontban veheted át megrendelt termékeidet.

Bővebben