You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cikkszám:MHUTPPOEP2

POE tápfeladó adapter kábel szett IP kamerákhoz POE-P2

POE tápfeladó adapter kábel szett IP kamerák, LAN eszközök részére. Segítségével IP kamerákhoz a tápfeszültség ugyanazon az UTP kábelen továbbítható.
- A csomag tartalmazza a ki és bemeneti csatlakozókat is
- RJ 45 és DC táp csatlakozókkal

 


1 790 Ft
Raktáron

POE tápfeladó adapter kábel szett IP kamerákhoz POE-P2

Passzív POE-elosztó megfigyelő rendszerekhez. Használatával a videó jel és a tápfeszültség ugyanazon az UTP kábelen keresztül továbbítható.  Az UTP kábel minősége / árnyékolása / szakasza olyan tényező, amely befolyásolja / javítja az adat- és betáplálási átvitelt, valamint nagyobb kábelhossznál figyelembe kell venni a feszültség csökkenését.

POE-P2 tápfeladó IP kamerákhoz video

 

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1390 Ft-ért, vagy 100 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
GLS csomagautomata - 24 órás kényelmes átvétel

Élvezd a csomagautomaták adta szabadságot, vedd át megrendelésed napközben vagy akár éjszaka! A csomagautomatába szállítás díja csupán 990 Ft, 60 ezer Ft felett pedig ingyenes.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a hozzád legközelebb található GLS csomagpontot 1190 ft-ért. Kényelmesen, az otthonodhoz közel, az üzlet nyitva tartási idejében tudod átvenni megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Hasonló termékek