You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cikkszám:MHMK19AWINCH

Univerzális kapu és csörlő távirányító szett MK19AWINCH

 Speciális Univerzális távirányítós vezérlő, mely alkalmas nem csak kapuk, hanem csörlők, motorok, központi zárak és sok egyéb különböző eszköz távvezérlésére. 
- 3 különböző vezérlési mód
- Relézett NO/NC kimenetek, kontakt, negatív vagy pozitív és polaritás váltó vezérlés
- Bővíthető további távirányítókkal


8 450 Ft
Raktáron

MK19AWINCH univerzális kapu és csörlő távirányító szett

A váltó kapcsolású, COM-NO/NC relézett kimeneteknek köszönhetően kontakt, negatív vagy pozitív és polaritás váltó, így akár közvetlen motor vezérlési feladatokra is kiválóan alkalmas. A relék terhelhetősége max. 10 Amper és max. DC48 Volt.

A panelen található jumperrel állítható 3 különböző vezérlési mód:

1, Jumper eltávolítva: Csörlő és motorvezérlő, kapu vezérlő mód. A kimenet addig tart zárva, amíg a gombot nyomva tartjuk. 

2, Jumper 1-es állás: Monostabil üzemmód. A relé a távirányító gombjának egyszeri megnyomására meghúz, majd a még egyszeri megnyomásra elenged.

3, Jumper 2-es állás: Monostabil kimenet váltó mód.  A relé A gombjának lenyomásakor az 1-es relé meghúz, majd a B-gomb megnyomásakor az 1-es relé elenged és a 2-es relé meghúz. Ebben a módban gyakorlatilag az 1-es és 2-es relé között tudunk váltani az A vagy B gomb lenyomásával. Az egyik relé mindig behúzott állapotban marad.

A távirányítós modul bővíthető további távirányítókkal. A modul max. 20 db távirányító megtanulására alkalmas.

  • Tápfeszültség: DC12 Volt 
  • 2 db NO/NC Relézett kimenet
  • Relék max. terhelhetősége: 48 Volt 10 Amper
  • Frekvencia: 433.92 MHz 
  • Bővíthető további távirányítókkal
  • Távirányító elem: CR2016 (tartozék)

 

A vezérlővel kompatibilis további távirányító:

Távirányító MK19 sorozatú kapu és csörlővezérlőkhöz

Csatolt dokumentumok

A használati útmutatók letöltése csak saját használatra megengedett. Kereskedelmi célú felhasználása, nyilvános közzététele interneten vagy nyomtatott formában tilos!

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1390 Ft-ért, vagy 100 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
Pick Pack Pont

Megrendelésedet 1250 Ft-ért, vagy 60 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted a 190 városban található, több mint 600 Pick Pack Pont egyikén.

Bővebben
GLS Csomagpont vagy GLS automata

Válaszd ki a Hozzád legközelebb található GLS CsomagPont-ot 1190 Ft-ért, vagy GLS csomag automatát 1050 Ft-ért, ahol kényelmesen, otthonodhoz közel, a neked megfelelő időpontban veheted át megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Kapcsolódó termékek