You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
 • Cikkszám:MHMMV2-FACE-LCD

Arcfelismerő beléptető esemény memóriával MMV2-FACE-LCD

 Masszív, fémházas, dupla HD kamerás érintésmentes arcfelismerős beléptető. Rendkívül egyszerű nyitás, csak a kamera elé kell állnia és 1 másodpercen belül nyílik az ajtó. Az egyes elmentett kártyákhoz és arcokhoz beállítható a belépési jogosultság időintervalluma napi szinten valamint a lejárat dátuma is. A ki és belépések listája visszanézhető és PenDrive-ra letölthető.
- 1000 felhasználó arc felismerés
- 3000 kártya felismerés
- 2,4"-os LCD képernyő


64 500 Ft
Kifutott, a továbbiakban nem rendelhető.
Megnézem a hasonlókat

MMV2-FACE-LCD Arcfelismerő és kártyás beléptető esemény memóriával és beállítható jogosultságokkal

 Egyszerűen a mellékelt távirányítóval az LCD képernyőn megjelenő menürendszerben programozható kártyás és arcfelismerő beléptető rendszer. A névvel elmenthető felhasználókhoz napi szinten megadható a belépési jogosultság időintervalluma és beállítható a belépési jogosultság kezdő és záró dátuma is. Felhasználókon belül 10 különböző csoport hozható létre. Munkahelyi rendszerek, konditermek stb. esetén megadható 24 különböző műszak idő intervallum, melyben korlátozhatjuk a ki és belépés időintervallumát napi szinten délelőttre és délutánra is megadva. A felhasználók névvel, jogosultsággal valamint a ki és belépési időpontok egyszerűen PenDrive-ra lementhetőek exel táblázatban.
 A beléptető 1000 db felhasználói arcot és 3000 db kártyát képes eltárolni.

A menüben beállítható nyitási lehetőségek:

 • Arcfelismerés vagy kártya ( bármelyik )
 • Arcfelismerés és kártya ( itt a kettő együtt szükséges )
 • Csak Arcfelismerés
 • Csak kártya

Arcfelismeréses nyitás: Csak álljon kb. 30-40 cm-re a beléptető elé, úgy, hogy az LCD kijelzőn megjelenő körben megjelenjen az arca. Az arcfelismerést a szemüveg, sapka, mosoly vagy akár grimasz nem befolyásolja. 

További segédolvasó csatlakoztatásával egy második helyről is nyithatjuk kártyáinkkal a vezérelni kívánt ajtót. (a segédolvasó nem tartozék, de áruházunkban megvásárolható). 

 Riasztás kimenettel is rendelkezik mely riasztó rendszerbe köthető vagy akár sziréna is csatlakoztatható hozzá. A riasztás annak ideje a  menüben programozható. A riasztás a jogosulatlan ajtó nyitás esetén történik.

Felszerelési hely: Beltér, vagy kültéren eső védett helyen, pl. félig fedett teraszokon, eresz alatt stb. de ilyenkor a készülék hátlapját szigetelni kell.


MMV2-FACE-LCD kártyás és arcfelismeréses beléptető műszaki adatok:

 • 1000 db felhasználói arc eltárolása
 • 3000 db kártya tárolása
 • 2 db HD arcfelismerő kamera
 • 2 db infra LED
 • Használható kártya: 125 kHz EM
 • Kártya olvasási távolság: 1 cm
 • 2,4" színes LCD képernyő
 • LCD menü rendszerben programozható a tartozék távirányítóval
 • 10 különböző felhasználói csoport
 • Felhasználóhoz beállítható ki/belépés időintervallum, kezdő és lejárati dátum, munkaidő stb.
 • 24 beállítható műszak, munkaidő intervallum
 • Visszanézhető esemény memória mely Exelben menthető PenDrive-ra
 • Csatlakoztatható segédolvasó: Wiegand 26 vagy 34 bites
Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1390 Ft-ért, vagy 100 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
GLS csomagautomata - 24 órás kényelmes átvétel

Élvezd a csomagautomaták adta szabadságot, vedd át megrendelésed napközben vagy akár éjszaka! A csomagautomatába szállítás díja csupán 990 Ft, 60 ezer Ft felett pedig ingyenes.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a hozzád legközelebb található GLS csomagpontot 1190 ft-ért. Kényelmesen, az otthonodhoz közel, az üzlet nyitva tartási idejében tudod átvenni megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Kapcsolódó termékek

 Kisméretű, könnyen telepíthető elektromos mágneszár. A meglévő ajtózárral szemben az ajtótokba a kilincs nyelvvel szemben beépítve jól alkalmazkodik szinte minden zárhoz. Nyitható nyomógombbal, távirányítóval, kártyás és kódzáras nyitóval valamint kaputelefonnal is.
- Méretei: 67 x 20,5 x 28 mm
- Nyitó feszültség :8-12V 700mA AC/DC

Megnézem
7 990 Ft
Rendelhető

 Érintés nélküli, infra érzékelős ajtó nyitó gomb tartozék távirányítóval, mellyel az ajtó távolról is nyitható. A nyomógombot nem kell megérinteni, elég ha kezünket 4-5 centiméterre elé helyezzük. 
 Igényes, dekoratív kivitel.
- Bővíthető további távirányítókkal Elfogyott! A várható beérkezés 2024. januárjában.

Megnézem
14 750 Ft
Rendelhető