You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cikkszám:MHRFIDM4WIFIPROFPEX6

Komplett Ujjlenyomat olvasós Kódos Kártyás beléptető mágneszárral TuyaSmart WIFI távirányítással RFID-M4-WIFI-PRO-FP-EX6

 Érintőgombos Ujjlenyomat felismerős kódos és/vagy kártyás, valamint WIFI mobiltelefonos Tuya Smart APP-al is bárhonnan nyitható beléptető csomag elektromos mágneszárral.  A WIFI moduljának köszönhetően TuyaSmart APP-on keresztül távolról vezérelhető, beállításai egyszerűen elvégezhetőek.
 Okostelefonunkról egyszerűen elküldhető ideiglenes belépési kódok és a megadott idő intervallumra beállítható belépési jogosultságoknak köszönhetően nem csak otthon, de irodába, munkahelyekre, edzőtermek és apartmanok beléptetéséhez is kiválóan használható, a személyhez kötött belépések monitorozhatóak, visszanézhetőek vagy bármikor letilthatóak. 
Masszív, fémházas vandálbiztos és IP66 vízálló kivitel. 
- Max. 98 db ujjlenyomat tárolása
1000 felhasználóig bővíthető (kód vagy kártya)
- Háttér világítás
- Beléptetési, nyitási módok: Kód/Kártya/Ujjlenyomat./Mobiltelefon
-   A csomag tartalmazza a beléptető elektronikát10 db kulcstartó beléptető kártyát, elektromos ajtózárat, tápegységet és a kiléptető nyomógombot.


59 950 Ft
Raktáron

RFID-M4-WIFI-PRO-FP-EX6 Komplett Ujjlenyomat Kódos Kártyás és Mobiltelefonról Tuya APP-al WIFI-n keresztül távolról működtethető és programoztató beléptető rendszer elektromos mágneszárral

 A komplett beléptető csomag 10 db kulcstartó formájú Proxy beléptető kártyát ( változó színben ) tartalmaz, mely egészen 1000 db-ig bővíthető. A csomagban található 2000 mA-es tápegység alkalmas a rendszer működtetése mellett a csomagban található elektromos ajtózár vezérléséhez is.
 A mellékelt nyomógomb segítségével a kilépés is egyszerűen megoldható.

 Az RFID-M4-WIFI-PRO-FP beléptető elektronika különlegessége, hogy nem csak kóddal és kártyával, hanem ujjlenyomattal, valamint a WIFI hálózatra csatlakoztatva az ingyenesen letölthető Tuya Smart alkalmazással mobiltelefonról távolról, bárhonnan nyitható és programozható.
Az APP-on keresztül bármilyen funkciót és belépési jogosultságot beállíthatunk távolról.

A TUYA SMART alkalmazásban távolról beállítható funkciók:

- Távoli nyitás okostelefonról: Nyomja le és tartsa kb. 2 másodpercig a képernyőn megjelenő  gombot és az ajtó kinyílik. Az ajtó a beállított időzítés szerint visszazár, de beállíthatjuk manuális zárásra is.

- Ideiglenes belépési kód küldés: egyszerűen egy ideiglenes belépési kódot generálhat és az APP-ból Emailben vagy SMS-ben is elküldhet bárkinek. Ez a kód egyszeri belépésre jogosít max. 6 órán keresztül. 

- Megadott idősávban érvényes belépés: Megadhat személyhez rendelhető, dátum óra/perc alapú belépési időintervallumot kezdeti és lejárati idővel, kódhoz, kártyához és ujjlenyomathoz is. Ez a funkció kitűnően alkalmassá teszi nyaralók, apartmanok beléptetésére is.

- Ismétlődő idősávban érvényes belépés: Ezt funkció főként edző és konditermek  stb. beléptetésére javasoljuk. A fentiekhez hasonlóan megadott személyhez beállítható egy érvényességi intervallum, vagy akár örökös jogosultság is. További funkciója, hogy beállíthatóak munkanapok, vagy akár az, hogy csak keddtől-csütörtökig legyen jogosult valaki a belépésre. Külön megadhatóak tiltásra kerülő, pl. munkaszüneti napok, ünnepnapok, amikor nem lesz jogosult a belépésre.

- Munkaidő vagy nyitvatartási idő szerinti belépés jogosultság szerint. Ez a funkciót főleg munkahelyek, irodák, üzemek beléptetéséhez javasoljuk, mellyel alkalmas arra, hogy különböző csoportoknak, különféle időintervallumokban legyen lehetősége a belépésre vagy akár kilépésre is.
Példa: Főnök: beléphet minden nap 00:01-23:59-ig, korlátozás nélkül.
Dolgozók beléphetnek Hétfőtől-Péntekig 8:00-16:10-ig, vagy akár a takarító beléphet minden hét kedd és péntek 8-12-ig. Az ünnepnapok, leállások, vagy üzletek különleges zárva tartásainak időpontjai külön megadhatóak.

- Mobiltelefonos, APP-on keresztüli nyitás engedélyezése további felhasználóknak: A TUYA SMART alkalmazásban további felhasználóknak engedélyezheti a mobiltelefonról történő vezérlést, különböző jogokkal. A meghívott felhasználó admin szinten a beállításokat is, normál felhasználót beállítva pedig csak a nyitásokat vezérelhetik.

- Ki és belépések monitorozása, naplózása: A TUYA SMART applikációban folyamatosan figyelemmel kísérhetjük a nyitásokat valamint bármikor vissza nézhetjük azokat, akár felhasználóra keresve is. 
 Az esemény listában szűrhetünk riasztásra, sikertelen nyitási próbálkozásokra, idősávra és felhasználókra (pl. valamelyik dolgozóra, takarítóra stb.), így könnyedén ellenőrizhetjük a mozgásukat. (a kilépések ellenőrzéséhez további segédolvasóra is szükség van)

 

További tulajdonságok:

- Wifi modullal, mellyel internetes hálózatra csatlakoztatva távolról vezérelhető

- Tuya Smart APP kompatibilis

- Kültérre is szerelhető teljesen vízálló beléptető rendszer, mely könnyedén programozható a mellékelt használati útmutató alapján.

- A szett alkalmas elektromos zárak vezérlésére. Tápellátása 12 Voltos akkumulátorról vagy 12V tápegységgel oldható meg, mely külön megvásárolható.

- Keskeny kivitel, ezáltabb szűkebb ajtó tokokra is felszerelhető

- Az RFID-M4-WIFI-PRO-FPképes további segédolvasó fogadására, így igény esetén a nemcsak a beléptetés, hanem a kártyás kiléptetés is megoldható.


RFID-M4-WIFI-PRO-FP WIFI beléptető tulajdonságai:

- Kültéri, önálló működésű kódzár
- Tápfeszültség : 12-18V DC
- Elektromos zár vezérlés
- Belépési módok : Ujjlenyomat, Kártya, Kód, Kártya, Kód WIFI
- Kompatibilis Smart Tuya APP-al
- Távoli vezérlés és beállítás
- 98 ujjlenyomat és 1000 egyéb (kártya vagy kód)felhasználóig programozható
- Kártyák felprogramozása nyomógombról
- Elvesztés  vagy jogosultság megszűnése esetén kártya törlési lehetőség
- Bemenetek: Nyitógomb
- Memória típusa: Nem kivehető, nem másolható
- Masszív Fém házzal
- Vízálló IP66 védettség
- Méret: 148x44x22 mm

Kompatibilis minden EM4100 típusú 125Khz-es kártyával!

Az S-Cloud MYS-800 Elektromos mágneszár használata:

 Az ajtó zárnyelvvel szembe, az ajtó tokba építhető. A kilincset egy ajtó gombbal kell helyettesíteni. Elektromos áram hatására nyit, ilyenkor az ajtó kézzel nyitható. 
 Vezérlése nyomógombbal, kártyás vagy kódos vezérlővel, de akár távirányítóval is egyszerűen megoldható.
 Ajánlott kerti kis kapukhoz vagy irodák, műhelyek nappali belépés védelméhez.
 Használható szinte minden ajtóhoz jobbos és balos zárakhoz is!

Yala elektromágneses SilverCloud YS800

 

S-CLOUD MSY800 mágneszár tulajdonságai  
Tápfeszültség 12 V-os impulzus típus
Áramfelvétel 1.2A
Meghajtó típusa Fail Secure (Feszültségre nyitó)
Kompatibilis kaputelefon és beléptető rendszerekkel Igen
Záró erő 250 kg
Méretek / Súly 110 x 25 x 31 mm / 214 g Test: 75 x 20 mm
Alkalmazási mód Bal jobb
Üzemelési idő 0,3 s - 4 s 12 V-on max. 5 sec
Zárpajzs tartozék
Zárnyelv Állítható
Üzemhőmérséklet -26 °C ~ + 60 °CAjánlott kiegészítők:

 Bár az elektromos mágneszár a legtöbb ajtó eredeti zárpajzsára felfogatható, egyes esetekben az alábbi zárpajzsokra lehet szükség:

Hosszú zárpajzs elektromos mágneszárakhoz GX-PF

Az RFID-M4-WIFI-PRO-FP-EX6 Bluetooth beléptető beléptető csomag tartalma:

- 1 db RFID-M4-WIFI-PRO-FP WIFI-s kültéri beléptető elektronika
- 1 db S-Cloud MYS-800 elektromos mágneszár
- 1 db 12V tápegység + DC csatlakozó
- 1 db kiléptető nyomógomb
- 10 db kulcstartó formájú beléptető kártya
- Magyar nyelvű használati és telepítési útmutató

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1390 Ft-ért, vagy 100 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
GLS csomagautomata - 24 órás kényelmes átvétel

Élvezd a csomagautomaták adta szabadságot, vedd át megrendelésed napközben vagy akár éjszaka! A csomagautomatába szállítás díja csupán 990 Ft, 60 ezer Ft felett pedig ingyenes.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a hozzád legközelebb található GLS csomagpontot 1190 ft-ért. Kényelmesen, az otthonodhoz közel, az üzlet nyitva tartási idejében tudod átvenni megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben
Spóroljon: 6 440 Ft-ot!

A csomag tartalma


DC aljzat, szerelhető, 2,1/5,5 mm

DC aljzat, szerelhető, 2,1/5,5 mm

Cikkszám: MHMGNI0510

Raktáron

1x 350 Ft


Tápegység kapcsolóüzemű hálózati adapter 12V/2A M2020

Raktáron

1x 2 890 Ft


Proxy Kártya Kulcstartóra EM4100 125KHz

Raktáron

10x 400 Ft


Ajtó nyitó kiléptetőgomb beléptető rendszerekhez MCMK11-EXIT

Raktáron

1x 1 750 Ft


Elektromos zár, mágneszár S-Cloud MYS-800

Raktáron

1x 7 450 Ft

Hasonló termékek

Ragasztható, matrica kivitelű, kártyamásolóval írható, újraírható RFID Proxy beléptető kártya. Könnyedén elrejthető, felragasztható pl. mobiltelefon tokba is, így biztosan mindig kéznél lesz.
- EM proximity szabványú.
EM4305 chip, 125 KHz
- Mérete: átmérő: 35 mm, vastagság kb. 1,5 mm
- Az ár 1 db-ra értendő!  

Megnézem
1 250 Ft
Rendelhető

Karóra formájú proximity RFID kártya 125kHz EM típusú olvasókhoz. 
 Szilikon karkötő kivitelének köszönhetően mindig magunknál tarthatjuk, vízálló, így akár uszodák, strandok szekrénynyitójaként is tökéletes lehet.
- EM4100 chip , 125 KHz

Megnézem
1 490 Ft
Raktáron

 Könnyen szerelhető vezeték nélküli komplett beléptető és ajtónyitó szett elektromos zárral, mely nem igényel hálózati tápellátást. Az elektromos mágneszár szinte bármilyen ajtóra rögzíthető. A csomag tartalmazza a beléptető elektronikát, elektromos zárat, vezeték nélküli exit nyitógombot, 2 db távirányítós nyitógombot és 5 db proxy beléptető kártyát is. Komplett Ujjlenyomat olvasós Kártyás és kódzáras Beléptető szett mágneszárral
- 100 ujjlenyomat és 900 kártya tárolása és felismerése
IP65 védettség, kültéren is használható
Strapabíró, masszív, vandál biztos fém ház
- Beléptetési módok: Kód/Kártya/Ujjlenyomat.
- Tartozék 2 db távirányító távoli nyitáshoz
- 5 db Proxy kártya

Megnézem
69 950 Ft
Raktáron