You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
 • Cikkszám:MHMM5501A-DUAL-Solar

Multifunkciós Napelemes Ultrahangos kisállatriasztó MM5501A-DUAL-Solar

Ultrahangos kisállat riasztó, mely a dupla hangszórónak és PIR mozgásérzékelőnek köszönhetően 2 irányú riasztással, tartja távol a kártevőket. Alkalmas Kutya, Macska, Madár, Róka, Borz, Vaddisznó, Egér, Patkány és egyéb kisebb rágcsálók riasztására, de a riasztó üzemmód használatával behatolásjelzőként is alkalmazható.
4 állítható üzemmóddal 
Piros-kék LED villanófény, és erős, hallható sziréna hang
- Napelemes töltővel és beépített lítium akkumulátorral.
- Földbe szúrható kivitel


19 500 Ft
Raktáron

MM5501A-DUAL-Solar Napelemes Ultrahangos nagyteljesítményű multifunkciós kisállatriasztó

A napelemes multifunkciós kisállatriasztó hatékonyan távol tartja a kutyákat, macskákat, madarakat, rókákat, borzokat, vaddisznókat, egereket, patkányokat és egyéb kisebb rágcsálókat. A mozgásérzékelő automatikusan kapcsolja a kiválasztott riasztást. Nemcsak ultrahangot, hanem hallható szirénahangot is kibocsájt és piros-kék villogással fokozza a riasztást, így akár behatolás jelzőként is alkalmazható.

4 választható üzemmóddal riaszt:
1. 24 órás mozgásra aktiválódó ultrahang és piros-kék villogó LED
2. Nappali mozgásra aktiválódó ultrahang és kék villogó LED. Éjszaka folyamatos piros villogás (tűz imitáció, mely félelmet kelt az állatokban), mozgásra kék villogó és ultrahang.
3. Nappal hallható erős szirénahang mozgást követően, éjszaka folyamatos piros-kék villogó LED és mozgást követően szirénahang.
4. 24 órás vegyes üzemmód maximális riasztáshoz

 • Kültéri használatra
 • Alkalmazás: kertek, udvarok, gyümölcsösök, és egyéb helyek védelmére
 • Napelem specifikáció: 5 V 150 mA monokristályos szilícium napelem
 • Frekvencia: 12.9KHz.-20.5KHz/2K-5KHz
 • Sziréna hang: 90 – 129  dB
 • Akkumulátor specifikáció : 3.7 V 2200 mAh
 • Mozgásérzékelő érzékelési szög: 180°
 • Érzékelő hatótávolság: 16 méter
 • Tápellátás: napelemes töltés/USB töltés/beépített lítium akkumulátor
 • Névleges feszültség: 5 V
 • Anyag: ABS
 • Méret: 37.8 x 16 x 9.6 cm
Csatolt dokumentumok

A használati útmutatók letöltése csak saját használatra megengedett. Kereskedelmi célú felhasználása, nyilvános közzététele interneten vagy nyomtatott formában tilos!

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1390 Ft-ért, vagy 100 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
GLS csomagautomata - 24 órás kényelmes átvétel

Élvezd a csomagautomaták adta szabadságot, vedd át megrendelésed napközben vagy akár éjszaka! A csomagautomatába szállítás díja csupán 990 Ft, 60 ezer Ft felett pedig ingyenes.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a hozzád legközelebb található GLS csomagpontot 1190 ft-ért. Kényelmesen, az otthonodhoz közel, az üzlet nyitva tartási idejében tudod átvenni megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Hasonló termékek

Beépített intelligens mikrofonjával kutya ugatásra automatikusan agresszív, a legtöbb kutya számára kellemetlen ultrahangot bocsát ki. Mivel csak kutya ugatásra indul be, segíthet a kutyák ugatásról való leszoktatásában. Hatótája kb. 10-15 méter, így akár a szomszéd kutya ugatásának megszüntetésére, csökkentésére is használható.
- 4 különböző frekvencia móddal és 4 érzékenység fokozattal 
- Beépített akkumulátorral és USB töltőkábellel
 

Megnézem
14 990 Ft
Raktáron

A Weitech WK0055 kisállatriasztó kutya, macska, nyest, róka, gém, nyúl elriasztására alkalmas. Elemes tápellátásának köszönhetően kertben, teraszon is alkalmazható, időjárásnak ellenálló kivitel. A készülék infravörös érzékelővel rendelkezik, a mozgásra reagálva ultrahangot bocsát ki mely elriasztja a kártevőket.
- Maximális hatótávolsága: 200 m².
- 7 állítható ultrahang-frekvencia választható.
- Mozgásérzékelő hatósugara: 16 m, 90o.
- Tápellátás 4 db LR20 1,5 V-os góliátelem. (Nem tartozék.)
- Könnyen telepíthető.

Megnézem
17 990 Ft
Raktáron

Védje meg kertjében a madarakat és a madárfészkeket a fosztogató macskáktól és más ragadozóktól. A Gardigo macska elleni távoltartó tüskés gallérral most elzárhatja az utat az állatok előtt. Elemekből álló felépítésének köszönhetően a hosszúsága állítható egészen 21 cm törzsátmérőig. Könnyen, gyorsan felszerelhető.  

Megnézem
4 790 Ft
Raktáron

  Ugatásról leszoktatást segítő nyakörv. Amint érzékeli a kutya ugatását először hangjelzéssel figyelmeztet, majd további ugatás esetén eleinte gyengébb, majd erősebb elektromos impulzusokat bocsát ki, míg a kutya az ugatást abba nem hagyja. Az impulzusok kellemetlenek, de nem veszélyesek az állatra.
- Állítható érzékenység
- Állítható nyakörv 55 cm-ig
 

Megnézem
4 500 Ft
Raktáron

Beépített intelligens mikrofonjával kutya ugatásra automatikusan agresszív, a legtöbb kutya számára kellemetlen ultrahangot bocsát ki. Mivel csak kutya ugatásra indul be, segíthet a kutyák ugatásról való leszoktatásában. Hatótája kb. 10-15 méter, így akár a szomszéd kutya ugatásának megszüntetésére, csökkentésére is használható.
- SMART változat 3 erősség, 9 érzékenység fokozattal és auto móddal
- 9 Voltos elemről üzemel
 

Megnézem
19 950 Ft
Raktáron