You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cikkszám:MHMMC309K4

Ultrahangos ugatásgátló, ugatás leszoktató készülék kutyaugatás ellen MMC309-K4

Beépített intelligens mikrofonjával kutya ugatásra automatikusan agresszív, a legtöbb kutya számára kellemetlen ultrahangot bocsát ki. Mivel csak kutya ugatásra indul be, segíthet a kutyák ugatásról való leszoktatásában. Hatótája kb. 7-10 méter, így akár a szomszéd kutya ugatásának megszüntetésére, csökkentésére is használható.
- 3 különböző frekvencia móddal 
- Beépített akkumulátorral és USB töltőkábellel


15 100 Ft
Raktáron

MMC309-K4 Ultrahangos ugatásgátló, ugatás leszoktató készülék kutyaugatás ellen

  • 3 különböző frekvencia móddal 
  • Kutyaugatásra automatikusan beindul
  • Hatótáv kb. 7-10 nyílt terepen
  • Emberi fül számára nem, vagy csak alíg hallható
  • Falra szerelhető, cseppálló kivitel
  • Tápellátás: Beépített 3,7V 1500 mAh 18650 típusú akkumulátor
  • Töltés: USB töltőkábellel (a kábel tartozék, a töltő nem)

Figyelem! Mivel a különböző kutyák más-más képen reagálnak az ultrahangra, így a készülék hatásfoka kutyánként eltérő lehet. Nem használható öreg, nagyothalló kutyákhoz. Nem használható zajos környezetben. A készülék ideálisan nyílt terepen, a hangszórójával az ugató kutya irányába fordítva használható. A különböző tereptárgyak, kerítés, fák stb. jelentősen csökkenthetik a hatékonyságot és a hatótávolságot. A készülék hatása általában 3-5 nap után jelentkezik.

Csatolt dokumentumok

A használati útmutatók letöltése csak saját használatra megengedett. Kereskedelmi célú felhasználása, nyilvános közzététele interneten vagy nyomtatott formában tilos!

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1390 Ft-ért, vagy 100 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
Pick Pack Pont

Megrendelésedet 1050 Ft-ért, vagy 60 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted a 190 városban található, több mint 600 Pick Pack Pont egyikén.

Bővebben
GLS Csomagpont vagy GLS automata

Válaszd ki a Hozzád legközelebb található GLS CsomagPont-ot 1190 Ft-ért, vagy GLS csomag automatát 1050 Ft-ért, ahol kényelmesen, otthonodhoz közel, a neked megfelelő időpontban veheted át megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Hasonló termékek

 Nagy teljesítményű, két hangszórós, minőségi ultrahangos kézi kutyariasztó. Gombnyomásra agresszív ultrahangot bocsát ki, mely alkalmas a legtöbb vad kutya elriasztására. Beépített akkumulátora egyszerűen USB töltővel tölthető. 
- Beépített LED világítás
- Két fokozatú riasztási mód Elfogyott! Átmenetileg nem rendelhető.  

Megnézem
11 640 Ft
Nem rendelhető

 Ugatásról leszoktatást segítő nyakörv. Amint érzékeli a kutya ugatását először hangjelzéssel figyelmeztet, majd további ugatás esetén eleinte gyengébb, majd erősebb elektromos impulzusokat bocsát ki, míg a kutya az ugatást abba nem hagyja.
- Állítható érzékenység
- Állítható nyakörv 55 cm-ig

Megnézem
4 500 Ft
Raktáron

 Ugatásról leszoktatást segítő nyakörv. Amint érzékeli a kutya ugatását először hangjelzéssel figyelmeztet, majd további ugatás esetén eleinte gyengébb, majd erősebb elektromos impulzusokat bocsát ki, míg a kutya az ugatást abba nem hagyja.
- 7 erősségi fokozat
- VízállóIP67 védelem
- Beépítette akkumulátor USB töltéssel
- Állítható érzékenység
- Állítható nyakörv 60 cm-ig

Megnézem
16 900 Ft
Raktáron

A Weitech WK0055 kisállatriasztó kutya, macska, nyest, róka, gém, nyúl elriasztására alkalmas. Elemes tápellátásának köszönhetően kertben, teraszon is alkalmazható, időjárásnak ellenálló kivitel. A készülék infravörös érzékelővel rendelkezik, a mozgásra reagálva ultrahangot bocsát ki mely elriasztja a kártevőket.
- Maximális hatótávolsága: 200 m².
- 7 állítható ultrahang-frekvencia választható.
- Mozgásérzékelő hatósugara: 16 m, 90o.
- Tápellátás 4 db LR20 1,5 V-os góliátelem. (Nem tartozék.)
- Könnyen telepíthető.

Megnézem
17 990 Ft
Raktáron