You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cikkszám:MHM55853

LED szalag érintőkapcsolóval 55853

LED szalag érintőkapcsolóval 55853

Ez az egyszerűen beüzemelhető LED szalag bármely helyiségnek - hálószobáknak, közlekedőknek, lépcső feljáróknak stb. - modern és szembetűnő kiegészítője lehet. Szabályozható fényerő, érintőkapcsoló teszi kényelmesebbé a használatot. LED-ek száma: 30 db, melegfehér, 3000 K-es színhőmérséklet.




4 380 Ft
Kifutott, a továbbiakban nem rendelhető.
Megnézem a hasonlókat

Használata:
Csatlakoztassa a tápegységet, a kapcsolót és LED szalagot; majd a tápegységet csatlakoztassa az elektromos hálózathoz.
Az érintőkapcsolón kék jelzőfény jelzi az üzemkész állapotot. Érintésre a fény bekapcsol (50%-os fényerőn), újabb érintésre kikapcsol.

Fényerő beállítás:
Tartsa az ujját az érintőkapcsolón a kívánt fényerő eléréséig.

Telepítés:
1. Először tisztítsa meg a kívánt telepítési felületet.
2. A LED szalag a kívánt méretre vágható az ollószimbólumok mentén.
3. Csatlakoztassa a tápegységet, a kapcsolót és LED szalagot.
4. A LED szalag hátoldalán található kétoldalas ragasztó segítségével ragassza a kívánt helyre.
5. A szalag 3 LED-enként szabható és tetszőleges alakzatba formálható kötőcsatlakozók segítségével.

Névleges teljesítmény: 4,8 W
LED-ek típusa: SMD 2835
LED-ek száma: 30 db
Tápfeszültség: DC 12 V
Áramerősség:  max. 0,5 A
Frekvencia: 50-60 Hz
Színhőmérséklet: 3000 K
Fényerősség: 360 lumen
Hossz: 200 cm
Adapter: 100-240 V AV/50-60Hz, 12 V DC (max. 1.5 A)

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1390 Ft-ért, vagy 100 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
GLS csomagautomata - 24 órás kényelmes átvétel

Élvezd a csomagautomaták adta szabadságot, vedd át megrendelésed napközben vagy akár éjszaka! A csomagautomatába szállítás díja csupán 990 Ft, 60 ezer Ft felett pedig ingyenes.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a hozzád legközelebb található GLS csomagpontot 1190 ft-ért. Kényelmesen, az otthonodhoz közel, az üzlet nyitva tartási idejében tudod átvenni megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Hasonló termékek

Különleges fényhatásokat érhet el az otthonában, az irodában vagy akár üzlethelységekben is ezzel az innovatív LED szalaggal. Az RGB technológiának köszönhetően bármilyen szín beállítható a mellékelt távirányító segítségével. Önálló és kiegészítő világításként egyaránt megállja a helyét. A fényszalagot tetszőlegesen lerövidítheti vagy a tápegység függvényében meghosszabbíthatja. Hossza: 5 m.
- SMD 5050 LED-del Nézze meg videónkat a részletekre kattintva!

Megnézem
7 650 Ft
Raktáron

Ennek a melegfehér színű LED szalagnak a segítségével bárhol hangulatos fényt varázsolhat, még ott is ahol nem áll rendelkezésre hálózati csatlakozás. Az SMD LED technológiának köszönhetően alacsony energiaigénnyel rendelkezik, amit tökéletesen biztosít a 3 db AA elem, mégis nagy fényerővel világít. Öntapadós hátoldala megkönnyíti a felhelyezést.  

Megnézem
1 150 Ft
Raktáron

Rádiófrekvenciás távirányító modul 12/24 Voltos LED-ek, LED szalagok távirányítására, Ki/Be kapcsolására, valamint fényerő szabályozásra.
- LED szalag fokozatmentes fényerő szabályzás: 1% -100%
- 4 előre meghatározott fényerőszint: 25% / 50% / 75% / 100%
- 3 késleltetési lehetőség: 10 másodperc / 30 másodperc / 1 perc
- 8 Amper terhelhetős

Megnézem
2 890 Ft
Raktáron

Az RGB LED szalag tökéletes dekorációs megoldás 24-60" képátmérőjű TV, monitor háttérvilágításának. A sötét szobában a televíziót néző szeme később fárad el, dekoratív megjelenést biztosít, kellemes fénnyel tölti el nappaliját vagy hálószobáját! A műsornak vagy hangulatának megfelelően a beépített mini kontroller segítségével könnyen változtathajta a világítás színét, erősségét, módját.

Megnézem
1 890 Ft
Rendelhető

Az innovatív LED szalaggal különleges fényhatásokat érhet el az otthonában, az irodában vagy akár üzlethelységekben is. Az RGB technológiának köszönhetően bármilyen szín beállítható a mellékelt távirányító segítségével. Hossza 4,5 m. Igény szerint méretre vágható.

Megnézem
2 190 Ft
Raktáron