You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
 • Cikkszám:MHMPV02100W

Flexibilis napelem, félig hajlékony napelem GreenCell MPV02-100W

 Flexibilishajlítható napelem modul. A monokristályos napelem cellák és Intelligens ETFE anyagból készült solar panel rendkívül vékony, könnyű és ugyanakkor ellenáll a legnehezebb időjárási viszonyoknak is 
- Kimondottan ajánlott autókra, hajókra, lakókocsikra, lakóautókra és egyéb enyhén ívelt felületekre is kb. 30°-ig..
12 Voltos akkukhoz, max. 100 Watt teljesítménnyel

 


68 500 Ft
Kifutott, a továbbiakban nem rendelhető.
Megnézem a hasonlókat

GreenCell MPV02-100W Flexibilis napelem, félig hajlékony napelem

 A rugalmas 100 W-os Green Cell napelem egy olyan termék, amelyet a legújabb technológiájú monokristályos cellák és ETFE anyagok felhasználásával hozták létre. Ezáltal a GC panelek ultrakönnyűek, vékonyak és mindenekelőtt rugalmasak a szokásos napelemekhez képest. Ennek köszönhetően rendkívül széles körű lehet alkalmazásuk, hajókra, lakóautók tetejére történő felszereléstől a kis otthoni napelemes rendszerek telepítéséig.

Rendkívül rugalmas megoldás

A Green Cell napelemek rugalmas felépítése lehetővé teszi, hogy 30 fokig hajlíthatók legyenek és így bármilyen felületre jól illeszkedjenek. Ideális megoldás többek között csónak- vagy lakóautó tetőn, azaz ahol a felületek egyenetlenek és ütéseknek vannak kitéve.

Több energia ugyanarról a felületről

A Green Cell panel monokristályos cellákat használ, biztosítva a magas hatékonyságot. Ez azt jelenti, hogy a GC panel akár 25% -kal több energiát képes előállítani egyszerre, mint egy azonos méretű polikristályos panel. Ne a méretet, hanem a hatékonyságot válassza.

Minőség és design

Kémiai tulajdonságai miatt az ETFE anyag a Green Cell panelt sokkal ellenállóbbá teszi a szélsőséges hőmérsékleteknek és minden más külső tényezőnek, mint a hagyományos napelem bevonatok. Ez nem csak tartós, hanem intelligens anyag is, amely képes az öntisztításra, ennek köszönhetően az energia élettartama eléri a 20 évet is. Ellenállnak a korróziónak és a zord időjárási viszonyoknak, például az esőnek, a hónak és a jégesőnek is.

Kényelmes összeszerelés

A könnyű és stabil felszerelés biztosítása bármilyen felületen. A napelem panel 4 rögzítőfurattal rendelkezik és a készlet 2 méteres kábeleket tartalmaz, amelyek a szolár technikában általánosan használt MC4 csatlakozókkal vannak szerelve.

Lehetséges felhasználások

A napelemes töltő berendezések nemcsak alternatív energiaforrást jelentenek a háztartásokban. A rugalmas napelemek tökéletesek lesznek olyan helyeken, ahol nincs hozzáférésünk egy elektromos hálózathoz, vagy kényelmes és egyben zöld áramellátási módszerre van szükségünk. Tökéletesek lakóautók, kempingek áramellátásához és még kisebb hétvégi házakhoz is.

GreenCell MPV02-100W flexibilis napelem műszaki adatok:

 • A cellák típusa:monokristályos
 • Hatékonyság: 20%
 • Méretek :1200mm x 540mm, vastagság 3mm
 • Üzemi hőmérséklet: -20 ° C és 60 ° C között
 • Maximális teljesítmény: 100W
 • Maximális áram: 5,56A
 • Teljesítménytűrés: ± 5%
 • Maximális feszültség: 18V
 • Rövidzárlati áram: 6.11A
 • Üresjárati max feszültsége: 21,6V
 • Külső héj anyaga: ETFE - Ethylen-Tetrafluorethylen
 • Csatlakozó típusa: MC4

A 100W napelem MMC4 csatlakozós kábellel van szerelve! A csatlakozó ellendarabja nem tartozék, de külön webáruházunkban megvásárolható!

Szolár, Napelem csatlakozó szett, MMC4

Figyelem! Kisebb akkumulátorokhoz, vagy nagyobb akkuk tartós töltéséhez feszültségszabályzó szükséges!

 

Csatolt dokumentumok

A használati útmutatók letöltése csak saját használatra megengedett. Kereskedelmi célú felhasználása, nyilvános közzététele interneten vagy nyomtatott formában tilos!

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1390 Ft-ért, vagy 100 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
Pick Pack Pont

Megrendelésedet 1250 Ft-ért, vagy 60 000 Ft feletti rendelésnél ingyenesen átveheted a 190 városban található, több mint 600 Pick Pack Pont egyikén.

Bővebben
GLS Csomagpont vagy GLS automata

Válaszd ki a Hozzád legközelebb található GLS CsomagPont-ot 1190 Ft-ért, vagy GLS csomag automatát 1050 Ft-ért, ahol kényelmesen, otthonodhoz közel, a neked megfelelő időpontban veheted át megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Hasonló termékek

- 12 V / 50 Wattos Polikristályos napelem modul, masszív, eloxált alumínium kerettel
-
12V / 30 Amper 360 Wattos PWM digitális töltés vezérlő elektronika mely védi az akkumulátort a túltöltéstől és 120 Wattos fogyasztóig a teljes lemerüléstől
- Kitűnően használható háztetőkönlakókocsikon, lakóautókon, kempingezéshez, hajókon, hétvégi házakhoz, villanypásztorokhoz, világításokhoz stb.     

Megnézem
33 500 Ft
Raktáron

- 2 db 12 V / 60 Wattos Polikristályos napelem modul, masszív, eloxált alumínium kerettel
- 12 V
akkukhoz 120 Watt, vagy 24V akkukhoz 60 Watt teljesítménnyel
- 12V / 30 Amper 360 Wattos PWM digitális töltés vezérlő elektronika mely védi az akkumulátort a túltöltéstől és 120 Wattos fogyasztóig a teljes lemerüléstől
- Tartozék MMC4 szolár csatlakozóval
- Kitűnően használható háztetőkönlakókocsikon, lakóautókon, kempingezéshez, hajókon, hétvégi házakhoz, villanypásztorokhoz, világításokhoz stb.     

Megnézem
68 950 Ft
Raktáron

  Polikristályos napelem panel, masszív, eloxált alumínium kerettel. Kitűnően használható háztetőkön , lakókocsikon, lakóautókon, kempingezéshez, hajókon, hétvégi házakhoz, villanypásztorokhoz stb. 
- 12 Voltos akkukhoz, max. 20 Watt teljesítménnyel.

Megnézem
15 990 Ft
Raktáron

  Polikristályos napelem panel, masszív, eloxált alumínium kerettel. Kitűnően használható háztetőkön , lakókocsikon, lakóautókon, kempingezéshez, hajókon, hétvégi házakhoz, villanypásztorokhoz stb. 
12 Voltos akkukhoz, max. 180 Watt teljesítménnyel.

Megnézem
66 990 Ft
Raktáron