You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cikkszám:MHM55646

Elektromos kártevő és rovar riasztó 55646

Elektromos kártevő és rovar riasztó 55646

A készülékkel vegyszer és csapda használata nélkül, ultrahang segítségével tarthatja távol a kártevőket és rovarokat. Három frekvencia közül választhat, aszerint, hogy milyen kártevőt kíván elriasztani. Használható egér, patkány, nyest és különböző rovarok ellen. Beltéri használatra alkalmas 40 -es területen. Piros LED jelzi a készülék működését.


5 200 Ft
Raktáron

  • Variálható frekvencia: kb. 7000 Hz, 10000 Hz, 12000 Hz.
  • Tápfeszültség: 230V / 50Hz
  • Hatótávolság: kb. 40 m²
  • Teljesítményfelvétel: kb. 1 W
  • Védelmi osztály: II (beltéri használatra!)
  • LED visszajelzés
Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1390 Ft-ért, vagy 100 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
GLS csomagautomata - 24 órás kényelmes átvétel

Élvezd a csomagautomaták adta szabadságot, vedd át megrendelésed napközben vagy akár éjszaka! A csomagautomatába szállítás díja csupán 990 Ft, 60 ezer Ft felett pedig ingyenes.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a hozzád legközelebb található GLS csomagpontot 1190 ft-ért. Kényelmesen, az otthonodhoz közel, az üzlet nyitva tartási idejében tudod átvenni megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Hasonló termékek

Praktikus élvefogó egércsapda, egérfogó, mellyel humánus módon élve foghatjuk meg a kellemetlenkedő egereket. Az egerek a csapdába bekerülve már nem tudnak kijutni. Egyszerre több, egér megfogására is képes. Horganyzott acél kivitel, átlátszó műanyag kémlelő ablakkal.   

Megnézem
4 750 Ft
Raktáron

 Praktikus egérfogó, mellyel humánus módon élve foghatjuk meg a kellemetlenkedő egereket. Az egerek a csapdába bekerülve már nem tudnak kijutni. Egyszerre több, akár 8-10 egér megfogására is képes. Horganyzott acél kivitel, átlátszó műanyag kémlelő ablakkal.

Megnézem
4 190 Ft
Raktáron

 10-40 KHz-ig állítható komplett ultrahangos kisállatriasztó csomag. A megfelelő frekvencia beállításával használhatjuk Nyest, Róka, Kutya, Macska, Vadak és madarak riasztására is. 4 hangszórójával nagyobb szögben és hatásfokkal képes működni, mint az egy hangszórós kivitelek.
 - Nyest, Patkány, Egér, Kutya, Macska, Róka, Vadak és Madarak riasztására.

Megnézem
19 390 Ft
Raktáron

Rendkívül erős, váltakozó frekvenciájú ultrahangot kibocsátó kisállatriasztó.
Kutya, Macska, Madár, Nyest, Őz, Szarvas, Vaddisznó, Róka, Egér, Patkány és Madarak riasztására
- Mozgásra induló riasztás
- Tápellátás: 3 db AA elem vagy akkumulátor
- Földbe szúrható vagy falra szerelhető
- Kültéren és beltéren is használható

Megnézem
8 490 Ft
Raktáron