You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cikkszám:MHMMW02

OBD2 HUD Display projektor fedélzeti komputer MW02

OBD2 HUD Display projektor fedélzeti komputer MW02

 Ezzel a praktikus eszközzel az autó szélvédőjére vetíthetjük ki a sebesség, fordulatszám, fogyasztás és egyéb adatokat is. Beépítése egyszerű, csupán az autó OBD2 portjára kell csatlakoztatnunk és máris üzemkész.
- 5,5"-os HUD kijelző
- Két színű megjelenítés
- Tartozék 2 m csatlakozó kábellel


21 040 Ft
Kifutott, a továbbiakban nem rendelhető.
Megnézem a hasonlókat

MW02 OBD2 HUD Display projektor, autós szélvédő kivetítős fedélzeti komputer

 A készülék üzembe helyezése egyszerű, csupán az autó OBD2 portjára kell csatlakoztatnunk, és a műszerfalon úgy elhelyeznünk, hogy a kijelző szélvédő felé vetítse az mért adatokat. A kettős látás és egyéb zavaró jelenségek miatt használhatjuk a csomagban található szélvédőre ragasztható fóliát.

- OBD2 kompatibilis
- 5,5"-os kétszínű HUD kijelző
- Tartozék OB2 csatlakozó kábel
- Tükröződés mentes szélvédő fólia
- Méretek : 15 cm x 8.5 cm x 1.4 cm

 

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1350 Ft-tól, vagy 100 000 Ft felett ingyenesen házhoz szállítja a futárszolgálat.

Bővebben
GLS csomagautomata - 24 órás kényelmes átvétel

Élvezd a csomagautomaták adta szabadságot, vedd át megrendelésed napközben vagy akár éjszaka! A csomagautomatába szállítás díja csupán 990 Ft, 60 ezer Ft felett pedig ingyenes.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a hozzád legközelebb található GLS csomagpontot 1190 ft-ért. Kényelmesen, az otthonodhoz közel, az üzlet nyitva tartási idejében tudod átvenni megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Hasonló termékek

 OBD2 autó diagnosztikai és hibakód olvasó / törlő interface , mely bluetooth-al kapcsolódik Laptophoz vagy Androidos okos telefonokhoz .
 A Play áruházból letölthető az Vgate iCar saját alkalmazással, de egyéb más, akár magyar nyelvű App-okkal is az autóból rengeteg információ kiolvasható. Pl. sebesség, fordulatszám, vákuum, hőmérséklet, töltés stb. A hibakód lista nem csak olvasható, hanem törölhető is.
 Mini méretű !

Megnézem
14 500 Ft
Rendelhető