You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cikkszám:MHMPT802PTUYA

Wifi Tuya Smart okos automata biztosíték MPT802P 100A

Okos automata biztosíték, mely a TuyaSmart APP segítségével okostelefonról bármikor ki/be kapcsolható. Beállíthatunk különböző ki és bekapcsolásokat vagy napi vagy heti időzítéseket is.
100 Amper kacsolási árama révén alkalmas irodák, üzletek, műhelyek, családi házak távoli vagy időzített, akár teljes áramtalanítására is.
TuyaSmart és SmartLife App-okkal is használható
- Kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Home szolgáltatással


27 500 Ft
Raktáron

MPT802P 100A Wifi Tuya Smart okos automata biztosíték

Távirányítás okostelefonról

A PNI SafeHome PT802P egy intelligens automatikus megszakító, amelyet lakossági vagy ipari használatra terveztek egy áramkör távoli indítására vagy leállítására, egy adott tápegység késleltetésére vagy programozására. Ezenkívül a termék rendelkezik az automatikus kapcsoló klasszikus funkcióival: túlterhelés és rövidzárlat elleni védelem. Egy intelligens automatikus biztonság, amely az otthoni WiFi-hez (2,4 GHz) csatlakozik, lehetővé teszi bizonyos általános vagy másodlagos tápegységek, aljzatok vagy világítás vezérlését a Tuya Smart alkalmazáson keresztül. Mindenféle napi be- és kikapcsolási ütemtervet készíthet. A leállítást a visszaszámlálás után ütemezheti. 

A vezérléshez letölthető Android és iOS Applikációk:

Tuya Smart Android

Tuya Smart iOS

PNI SafeHome PT802P WiFi, 3P, 100A intelligens automatikus biztonság

Szakszerű telepítés

Az intelligens automatikus biztosítékot villanyszerelő telepíti a régi biztosíték helyére vagy egy új biztosítékként is. 100 Amper lekacsolási árama révén alkalmas irodák, üzletek, műhelyek, családi házak főkapcsolójának is.  A telepítéshez be kell tartani a kézikönyvben szereplő fázis- és nullvezeték-csatlakozási vázlatot. Használja a kézikönyv és a mobilalkalmazás utasításait a beállításhoz és a telepítéshez

PNI SafeHome PT802P WiFi, 3P, 100A intelligens automatikus biztonság

Kompatibilitás

A PNI SafeHome PT802P biztosíték használható egy általános áramkör független kapcsolójaként, és integrálható Tuya Smart intelligens otthonba más intelligens eszközökkel együtt, mint például: riasztórendszerek, intelligens termosztátok, intelligens kapcsolók, intelligens érzékelők, intelligens relék, intelligens kamerák a dedikált TuyaSmart alkalmazáson keresztül.

PNI-Smart-Home-PT802p

MPT802P wifi biztosíték tulajdonságai
Tápegység 230V váltóáram, 50Hz/60Hz
Kommunikációs protokoll WiFi 2,4 GHz
Standard vezeték nélküli 802.11 b/g/n
Wi-Fi Igen
Frekvencia 2,4 GHz
Méretek 55 X 75 X 85 mm
Anyag PC+ABS
Átlagos használati hőmérséklet -20 ~ 60 °C
Környezeti páratartalom használata 5% - 95%
Aramkorlát 100A
Pólusok száma 2
Kompatibilis telefonok Android vagy iOS
Csatolt dokumentumok

A használati útmutatók letöltése csak saját használatra megengedett. Kereskedelmi célú felhasználása, nyilvános közzététele interneten vagy nyomtatott formában tilos!

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1390 Ft-ért, vagy 100 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
GLS csomagautomata - 24 órás kényelmes átvétel

Élvezd a csomagautomaták adta szabadságot, vedd át megrendelésed napközben vagy akár éjszaka! A csomagautomatába szállítás díja csupán 990 Ft, 60 ezer Ft felett pedig ingyenes.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a hozzád legközelebb található GLS csomagpontot 1190 ft-ért. Kényelmesen, az otthonodhoz közel, az üzlet nyitva tartási idejében tudod átvenni megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Hasonló termékek

 Vezeték nélküli átjáró, gateway ZigBee vezeték nélküli okos kapcsolók, LED-ek, hőmérők, hangszórók és egyéb ZigBee okos eszközök vezérléséhez. A ZigBee gateway vezérlőegység egy vezeték nélküli technológián alapuló protokoll, amely megkönnyíti az  összekapcsolást több eszköz között.
- TuyaSmart és SmartLife APP, Google Home és Alexa kompatibilis
-  max. 50 db eszköz vezérléséhez

Megnézem
12 500 Ft
Raktáron

Vezérelje televízióját, infravörös vezérlésű légkondicionálóját, bármely IR-vezérelt termékét Android vagy iPhone okostelefonnal, internetes alkalmazáson keresztül ezzel az Intelligens távvezérlővel. Lehetővé teszi, hogy a világ bármely pontján átvegye az irányítást az eszközei felett, és többé ne kelljen a távvezérlő után kutatnia.
- Beállítása a nagy méretű adatbázisnak köszönhetően egyszerű, és számos márkájú televízióval, légkondicionálóval, ventilátorral és set top boxszal kompatibilis. 
- Lehetőség bármely IR-eszköz manuális megtanítására, a kevésbé ismert márkák és egyéb termékek támogatása érdekében.

Megnézem
8 990 Ft
Raktáron

 Ezzel a praktikus Wifis elektromos szelepelzáró modullal, Android vagy iOS okostelefonról távirányíthatod és bármikor könnyedén elzárhatod vagy megnyithatod víz, gáz vagy egyéb elzáró csapodat, de használhatod öntöző rendszerek távvezérlésére is. A Tuya Smart alkalmazással szinte bármilyen időzített program szerinti Nyitás/Zárás beállítható, mellyel öntöző rendszerek, állat itatók, szelepek stb. vezérlése is egyszerűen megoldható.

Megnézem
19 750 Ft
Raktáron

 Vezeték nélküli átjáró, gateway ZigBee vezeték nélküli okos kapcsolók, LED-ek, hőmérők, hangszórók és egyéb ZigBee okos eszközök vezérléséhez. A ZigBee gateway vezérlőegység egy vezeték nélküli technológián alapuló protokoll, amely megkönnyíti az  összekapcsolást több eszköz között.
- TuyaSmart és SmartLife APP, Google Home és Alexa kompatibilis
-  max. 128 db eszköz vezérléséhez

Megnézem
13 500 Ft
Raktáron

Vezérelje televízióját, infra vezérlésű légkondicionálóját, bármely IR-vezérelt termékét Android vagy iPhone okostelefonnal Tuya Smart alkalmazáson keresztül ezzel az Intelligens távvezérlővel. Lehetővé teszi, hogy a világ bármely pontján átvegye az irányítást az eszközei felett, és többé ne kelljen a távvezérlő után kutatnia.
Beállítása a nagy méretű adatbázisnak köszönhetően egyszerű, és számos márkájú televízióval, légkondicionálóval, ventilátorral és set top boxszal kompatibilis. 
- Párosítható az Amazon Alexa és Google Assistant alkalmazásokkal is.

Megnézem
7 990 Ft
Raktáron