You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
 • Cikkszám:MHMMZ128

Víz Zöldség Gyümölcs fertőtlenítő ózongenerátor készülék MZ128

Víz Zöldség Gyümölcs fertőtlenítő ózongenerátor készülék MZ128

 Elsősorban folyadékok, ivóvíz, medencék és zöldség, gyümölcs fertőtlenítésére optimalizált ózongenerátor készülék, mely használható kisebb helyiségek fertőtlenítésére is
- A tartozék szilikoncső és habkő segítségével a vizek, tartályok, hordók, üvegballonok, Ruhás szekrények, Klímák és egyéb nehezen hozzáférhető helyek ózonkezelése egyszerűen megoldható.
- Asztali és falra is szerelhető kivitel


29 500 Ft
Kifutott, a továbbiakban nem rendelhető.
Megnézem a hasonlókat

MZ128 Víz Zöldség Gyümölcs fertőtlenítő ózongenerátor készülék

Egy készülék, amely egyaránt működtethető a hozzá tartozó szilikoncsővel és anélkül is. A cső nélkül a levegő, a különböző felületek ózonkezelése valósítható meg 10 m2-ig. A csövet és habkövet alkalmazva max. 200 literes edénybe, tárolóba bevezetve az ózon a vízbe is juttatható.

A készülék LCD kijelzővel rendelkezik. A mellette található gombok segítségével könnyen választhatunk a 10-30 perces kezelési idők közt.

Az ózongenerátor igény szerint falra szerelhető, így praktikusan kezelhető, nem foglal helyet a konyhapulton, és mindig kéznél van.

 
 • Zöldségek, gyümölcsök és húsok tisztítása: a kezelni kívánt élelmiszereket helyezze egy edénybe és a szilikoncsövet vezesse a vízzel megtöltött edénybe.
 • Klíma tisztítás épületekben: ebben az esetben a készüléket helyezzük minél közelebb illetve feljebb, mint a beltéri egység, hogy hatásos legyen a kezelés és a csövet vezessük a lamellák közé.
 • Klíma tisztítás gépjárműben: a csövet vezesse be a légbefúvó rendszer nyílásán keresztül minél mélyebbre és kapcsolja a rendszert  belső keringetésre, közepes fokozaton úgy, hogy a levegőt a szélvédőre vagy a felső részre fújják a légbefúvók! A motornak  nem kell feltétlen járnia és nem kell bekapcsolni a klímát, de hosszú kezelés alatt érdemes akkumulátor töltőt kapcsolni a gépjármű akkumulátorára.
 • Mobiltelefon, ruha, maszk stb. fertőtlenítése: A kezelni kívánt eszközöket helyezze egy zárható szekrénybe vagy zárható tetejű dobozba, lehetőleg úgy, hogy a levegő köztök és körülöttük minél jobban áramolhasson. Vezesse be a csövet a dobozba és zárja a doboz tetejét, nagyjából légmentesen.

Miért fontos a konyhai ózonkezelés?

A konyhában kiemelten fontos a higiénia, hogy az étel elkészítése, vagy tálalása közben ne jussanak kórokozók a tányérra, az evőeszközökre, vagy magára az ennivalóra, komoly betegséget okozva. A Salmonella, Staphylococcus, vagy Coli- törzsek nem kívánatosak a konyhában. Ennek ellenére pl. a nyers húsok, tojás feldolgozása közben sajnos előfordulhat, hogy megérintjük a kilincset, a fiókok fogantyúit, csaptelepet, ezáltal útjára bocsátva a baktériumokat, vírusokat. Alapos, rendszeres fertőtlenítésre van szükség. Erre nyújt tökéletes megoldást a konyhai ózongenerátor készülék.

A berendezés alkalmazásával az ételek kezelése is megoldható. Az ózon nagy előnye, hogy a gyümölcsökön, zöldségeket kialakuló, rothadást elősegítő mikroorganizmusokat is elpusztítja, így azok sokkal tovább megőrzik frissességüket, tovább fogyaszthatóak. A húst vízbe helyezve ózonkezeléssel kimoshatóak a különböző kórokozók.

Fontos, hogy az ózonnal történő fertőtlenítés és szagtalanítás vegyszermentes eljárás. A készülék a levegőből állítja elő a szükséges ózonkoncentrációt, amely a kezelés végeztével visszaalakul oxigénné. Nincs vegyszermaradvány, csak tiszta, friss, fertőtlenített levegő.

Miért hatásos az ózonkezelés?

Az ózon 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Nincs olyan kórokozó, mely ellen tud állni az ózon fertőtlenítő erejének, így a levegőben, felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penészgombák elleni harcban hatékony megoldást jelent.
 
MZ128 ózongenerátor műszaki adatai:
 
 • Áramellátás: AC 220-240V / 50-60Hz
 • Áramfogyasztás: 15W
 • Aktív ózonkibocsátás: 600mg/h
 • Ózoncső élettartama: 1000 munkaóra vagy 1 év
 • Vízfertőtlenítés: max 200l
 • Termék mérete: 27*16,5*6 cm
 • Tartozékok: szilikon cső, habkő
 • Garancia: 1 év
Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1390 Ft-ért, vagy 100 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
GLS csomagautomata - 24 órás kényelmes átvétel

Élvezd a csomagautomaták adta szabadságot, vedd át megrendelésed napközben vagy akár éjszaka! A csomagautomatába szállítás díja csupán 990 Ft, 60 ezer Ft felett pedig ingyenes.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a hozzád legközelebb található GLS csomagpontot 1190 ft-ért. Kényelmesen, az otthonodhoz közel, az üzlet nyitva tartási idejében tudod átvenni megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Hasonló termékek

 Autó, lakás vagy akár iroda fertőtlenítésére, szagtalanítására, gombák és penész elpusztítására valamint klíma fertőtlenítésre is kiváló ózongenerátor. Rendkívül hatékony fertőtlenítő, mindenhova odafér, átjárja a nehezen elérhető felületeket ráadásul vegyszermentes.
- Házilag is könnyen cserélhető ózonkazettával
- 4 g/h ózonkibocsátás, ajánlott 96 m2-ig
- 180 percig állítható időzítővel
- 3 év garanciával!  

Megnézem
44 900 Ft
Raktáron

Az ózonlap segítségével termelődik az ózon, ez a lap egy kiegészítő alkatrész. Amennyiben az ózonkezelés során csökken a tisztítás hatásfoka, akkor javasolt cserélni az ózonlapot. Az ózonlap javasolt élettartama 1 év vagy 1000 munkaóra.
Ez a fajta ózonlap a HE-250 típusú ózongenerátorba használható. Figyelem, a HE-250 készülék duplalapos, azaz két ózonlapot tartalmaz!
Az ár 2 db-ra értendő.

Megnézem
14 500 Ft
Rendelhető

 A HE-154 típusú nagy teljesítményű ózongenerátor egy időzítővel ellátott, 2 nagy ózonlapos, 14 g/h ózonkibocsátással rendelkező lég- és klímatisztító, amelyet már ipari célra, lakásfelújítások, festések, tűz- és vízkárok utáni szagtalanításra is lehet használni a gépjárművek belső terének és klímájának szagtalanításán és fertőtlenítésén kívül.
14 g/h ózonkibocsátás, ajánlott 224 m2-ig    

Megnézem
99 000 Ft
Nem rendelhető

 Csere ózonlap MHL-150-5G ózongenerátorokhoz. Ennek a porcelán ózonlapnak a segítségével termelődik az ózongáz, mely kiegészítő alkatrész ózongenerátorokhoz. Amennyiben az ózonkezelés során csökken a tisztítás hatásfoka, akkor javasolt cserélni az ózonlapot.

Megnézem
13 500 Ft
Rendelhető

Elsősorban folyadékok, ivóvíz, medencék és zöldség, gyümölcs fertőtlenítésére optimalizált ózongenerátor készülék, mely használható kisebb helyiségek fertőtlenítésére is
- A tartozék szilikoncső és habkő segítségével a vizek, tartályok, hordók, üvegballonok, Ruhás szekrények, Klímák és egyéb nehezen hozzáférhető helyek ózonkezelése egyszerűen megoldható.
Asztalra helyezhető vagy falra is szerelhető kivitel
- Érintőgombos kezelés, digitális kijelző  

Megnézem
13 900 Ft
9 950 Ft
Raktáron