You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cikkszám:MHMES100

Hotel beléptető kártyás villany és áramtalanító kapcsoló ES100

Proxy beléptető kártyával működő 30 Amper terhelhetőségű kapcsoló, mely kitűnően használható hotelek, szállodák, panziók szobáinak áramtalanításához. Az EMC-05 típusú proxy beléptető kártya behelyezésekor be, a kihúzásakor pedig 15 másodperc késéssel lekapcsol, így lehetővé téve a szobából a kényelmes kilépést.
- Beépített háttérvilágítással


7 500 Ft
Raktáron

ES100 beléptető kártyával működő villany és áramtalanító kapcsoló

Villamosenergia-megtakarító

A PNI ES100 kapcsoló célja, hogy a szállodai szobát csak a vendég jelenlétében lássa el árammal. Amikor a vendég belép a szobába, behelyezi a kártyát az áram aktiválásához, és amikor elhagyja a szobát, az időzítő 15 másodpercet ad neki a kártya visszavonása után az áramellátás kikapcsolásához.

A kártya nem tartozéka a csomagnak!

PNI ES100 kártyakapcsoló

Opcionális: RFID proximity kártya 13,56 MHz

A kártyákat nem szükséges felprogramozni, bármely mifare 13,56 MHz-es kártya behelyezésével működik. A kapcsolónak a kártya nem tartozéka!

Kompatibilis proxy kártya:

 

Kártyakapcsoló funkciók
Kompatibilis kártya Mifare 13,56 MHz
Tápegység 230 V
Támogatott maximális fogyasztás 30A
Támogatott maximális teljesítmény 6000 W
Készenléti fogyasztás 0,01 W
Kikapcsolás késleltetés körülbelül 15 másodperc
Anyag Tűzálló PVC
Méretek / súly 86 x 86 mm / 200 g
Csatolt dokumentumok

A használati útmutatók letöltése csak saját használatra megengedett. Kereskedelmi célú felhasználása, nyilvános közzététele interneten vagy nyomtatott formában tilos!

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1390 Ft-ért, vagy 100 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
GLS csomagautomata - 24 órás kényelmes átvétel

Élvezd a csomagautomaták adta szabadságot, vedd át megrendelésed napközben vagy akár éjszaka! A csomagautomatába szállítás díja csupán 990 Ft, 60 ezer Ft felett pedig ingyenes.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a hozzád legközelebb található GLS csomagpontot 1190 ft-ért. Kényelmesen, az otthonodhoz közel, az üzlet nyitva tartási idejében tudod átvenni megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Hasonló termékek

 PC-ről programozható komplett irodai panzió hotel beléptető rendszerkártyás beléptető ajtózár csomag balos ajtókhoz. A ajtózár proxy kártya érintéssel nyitható vagy vész esetben a tartozék kulccsal is. A kártyák felprogramozásához az RFID-FLH60 programozó modul és szoftver készlet szükséges, mely nem tartozéka a csomagnak, de áruházunkban megvásárolható.
- Kompatibilis kártya típus: MIFARE 13,56MHz-es
- Elemes működés, nem igényel hálózati tápellátást.
- Balos nyílású ajtókhoz

Megnézem
31 900 Ft
Raktáron

 PC-ről programozható komplett irodai panzió hotel beléptető rendszerkártyás beléptető ajtózár csomag jobbos ajtókhoz. A ajtózár proxy kártya érintéssel nyitható vagy vész esetben a tartozék kulccsal is. A kártyák felprogramozásához az RFID-FLH60 programozó modul és szoftver készlet szükséges, mely nem tartozéka a csomagnak, de áruházunkban megvásárolható.
- Kompatibilis kártya típus: MIFARE 13,56MHz-es
- Elemes működés, nem igényel hálózati tápellátást.
- Jobbos nyílású ajtókhoz

Megnézem
31 990 Ft
Raktáron