You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cikkszám:MHPNIFLH60

Hotel szoftver csomag és USB programozó készlet hotel beléptető zárakhoz RFID-FLH60

 PC-re csatlakoztatható USB-s programozó készlet és szállodai szoftver csomag RFID-CH2000 típusú kártyás hotelzárak üzemetetéséhez.
- Kompatibilis kártya típus: MIFARE 13,56MHz-es


49 950 Ft
Raktáron

RFID-FLH60 Hotel szoftver csomag és USB programozó készlet hotel beléptető zárakhoz

MIFARE 13,56MHz kártyákhoz

Az FLH60 programozó szett csak a CH2000R / CH2000L hotel beléptető zár és 13,56MHz proximity kártyákkal (Mifare) együtt használható. Csatlakoztassa a kártyaprogramozót a számítógéphez az USB-porton keresztül. A dedikált szoftver segítségével különböző típusú kártyákat konfigurálhat: rendszerkártya, felhasználói kártya, személyi kártya stb, akár lejárati idő megadásával is.

 

Kompatibilis kártyák:

beléptető kártya MIFARE 13,56MHz-es PNI-EMC05

Yala hotel beléptető PNI CH2000L

Tartozék szállodai szoftvercsomag

A szoftver lehetővé teszi nem csak a beléptető rendszer és a kártyák konfigurálását, hanem az üres vagy foglalt szobák kezelését, jelentések exportálását, foglalások és ügyfelek kezelését is.

PNI FLH60

 

 

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1390 Ft-ért, vagy 100 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
GLS csomagautomata - 24 órás kényelmes átvétel

Élvezd a csomagautomaták adta szabadságot, vedd át megrendelésed napközben vagy akár éjszaka! A csomagautomatába szállítás díja csupán 990 Ft, 60 ezer Ft felett pedig ingyenes.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a hozzád legközelebb található GLS csomagpontot 1190 ft-ért. Kényelmesen, az otthonodhoz közel, az üzlet nyitva tartási idejében tudod átvenni megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Kapcsolódó termékek

 PC-ről programozható komplett irodai panzió hotel beléptető rendszerkártyás beléptető ajtózár csomag jobbos ajtókhoz. A ajtózár proxy kártya érintéssel nyitható vagy vész esetben a tartozék kulccsal is. A kártyák felprogramozásához az RFID-FLH60 programozó modul és szoftver készlet szükséges, mely nem tartozéka a csomagnak, de áruházunkban megvásárolható.
- Kompatibilis kártya típus: MIFARE 13,56MHz-es
- Elemes működés, nem igényel hálózati tápellátást.
- Jobbos nyílású ajtókhoz

Megnézem
31 990 Ft
Raktáron

 PC-ről programozható komplett irodai panzió hotel beléptető rendszerkártyás beléptető ajtózár csomag balos ajtókhoz. A ajtózár proxy kártya érintéssel nyitható vagy vész esetben a tartozék kulccsal is. A kártyák felprogramozásához az RFID-FLH60 programozó modul és szoftver készlet szükséges, mely nem tartozéka a csomagnak, de áruházunkban megvásárolható.
- Kompatibilis kártya típus: MIFARE 13,56MHz-es
- Elemes működés, nem igényel hálózati tápellátást.
- Balos nyílású ajtókhoz

Megnézem
31 900 Ft
Raktáron