You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Cikkszám:MHMCT60

Programozható vezeték nélküli termosztát MCT60

 A lakáson belül könnyedén hordozható vezeték nélküli rádiós szoba termosztát, melynek segítségével mindig az éppen használni kívánt helyiség hőmérsékletét szabályozhatjuk. Nem csak kellemes hőérzet elérésében segítség, hanem az optimális elhelyezéssel és beállíthatóságával a gázszámlánkat is csökkenthetjük.
- Napi és heti programok
- Fagyőr funkció
- Nyitott ablak érzékelés
- 0.2 C° érzékenység (hiszterézis)
- Érintőgombos
LCD képernyő háttérvilágítással


21 750 Ft
AKCIÓ: 19 990 Ft

Akció időtartama: 2023-11-30 - 2023-12-20

Raktáron

MCT60 Rádiós vezeték nélküli programozható szoba termosztát

Vezeték nélküli termosztát, 0,2 °C hiszterézissel

A PNI CT60 vezeték nélküli termosztáttal Ki/Be kapcsolhatjuk fűtési rendszerünket a hőmérsékletkorlát és az előre beállított időtartam alapján. A termosztátnak 3 üzemmódja van: ProgramozottKézi és Fagyőr funkciók. Programozott módban a hét minden napjára 4 különböző működési periódus állítható be
 

PNI CT60 vezeték nélküli termosztát hőerőművekhez

Napi ütemezés

A hét minden napjára 4 időtartamot állíthat be és mindegyik időponthoz egy külön megadott hőmérsékletet. Így minden napra különböző programokat állíthatunk be, a távozás  vagy a hazaérkezés időpontjától függően.

Példa egy napi 4 időszakra:
06:00-tól: 22 C°
08:00-tól: 19 C°
16:00-tól:23 C°
23:00-tól: 21 C°

PNI CT60 vezeték nélküli termosztát hőerőművekhez

Speciális paraméter beállító menü

A speciális beállítások menü lehetővé teszi a különböző funkciók paramétereinek beállítását: hiszterézis, fagyálló hőmérséklet, gyermekvédelmi funkció, nyitott ablak funkció, visszaállítás stb.

PNI CT60 vezeték nélküli termosztát hőerőművekhez

 

Billentyűzár funkció

gyermek védelmi funkció a speciális beállításokból aktiválva, a termosztát gombjai a képernyő háttérvilágításának kikapcsolásakor lezárnak, hogy megakadályozzák a hőmérséklet véletlen változtatását.

PNI CT60 vezeték nélküli termosztát hőerőművekhez

Fagyásgátló funkció

 A fagygátló vagy más néven fagyőr funkcióval a meggátolja a használaton kívüli rendszer elfagyását. Ez a funkció különösen hasznos lehet hétvégi házakban vagy amikor hosszabb ideig nem használjuk az ingatlanunkat. A speciális beállítások menüben  5 ° C és 15 ° C közötti hőmérséklet állatható be, ami alatt a termosztát elindítja a fűtést.

PNI CT60 vezeték nélküli termosztát hőerőművekhez

Nyitott ablak funkció (OWD

Ha a QWD funkciót a speciális beállításokból aktiválta, a termosztát kikapcsolja a fűtést, ha a helyiség hőmérséklete hirtelen lecsökken (beállítható szint). Ez a hirtelen hőmérséklet csökkenés akkor fordul elő, amikor a kazán működése közben kinyit egy ablakot vagy ajtót. Az OP ikon megjelenik a képernyőn. A készülék 30 perc múlva visszatér eredeti üzemmódjába.

PNI CT60 vezeték nélküli termosztát hőerőművekhez

Beüzemelés

A két egység, az adó és a vevő vezeték nélkül, rádióhullámokon keresztül kapcsolódik egymáshoz, míg a vevő vezetékkel csatlakozik a kazánhoz. Mivel a termosztát 230 V -os hálózati tápegységhez és kazánhoz csatlakozik, a telepítést az áramütés elkerülése érdekében szakképzett személlyel kell végeztetni! A két egység gyárilag párosítva érkezik.

PNI CT60 vezeték nélküli termosztát hőerőművekhez

MCT60 intelligens programozható vezeték nélküli termosztát bemutató videó

 

A CT60 vezeték nélküli termosztát tulajdonságai:
Terméktípus Vezeték nélküli termosztát
Ajánlott felhasználás Központi fűtés, gázkazánokhoz
Elhelyezés Asztal / falra szerelhető
Anyag ABS
Szín fehér
Kapcsolódás - Vezeték nélküli  868 MHz rádió jel
Tápellátás Hordozható termosztát egység (adó): AAA elem  Vevő egység: 230V hálózat
Funkciók - Napi program menü : napi 4 időzóna - Heti ütemezés: Hétfő - Vasárnap - Helyi hőmérséklet szabályozás - Mobil központi egység - Fagyőr - Nyitott ablak érzékelés - Gyermekvédelem
Működési paraméterek - Beállított hőmérséklet tartomány: 5 - 35 ° C - A kívánt hőmérséklet beállítási lépés: 0,5 ° C - Mért hőmérséklet tartomány: 0 - 50 ° C - Mértékegység: Celsius fok - Érzékelő érzékenysége: ± 0,1 ° C - Hiszterézis (holt zóna) : 0,1 °C
Konfigurálható paraméterek - Belső hőmérséklet érzékelő kalibrálása - Minimális és maximális beállítható hőmérséklet - Fagyálló hőmérséklet - Hiszterézis - Paraméterek - nyitott ablak
Kommunikáció 868 Mhz
A vezeték nélküli termosztát egység jellemzői
Képernyő LCD megvilágítással
Tápellátás 2 db LR3 / AAA elem (nem tartozék)
Kijelzőn megjelenő  paraméterek - Mért hőmérséklet (a helyiségből) - Beállított hőmérséklet - Aktuális idő - Aktuális ütemezés - A hét napja - Üzemmód
Szerelési felület Fal / asztal
Kommunikáció Vezeték nélküli / rádió - 868 MHz
A vevőegység jellemzői
Szerelési felület Fal
Tápellátás 230VAC 50 / 60Hz
Központi vezérlés típusa NO / NC relé potenciál nélkül (nem feszültség alatt)
Relé vezérlőáramkör paraméterei (maximum) 12-240 V AC / DC, 10 A
A vezeték nélküli termosztát csomag tartalma
Hordozható termosztát 1 db
Vevő egység 1 db
Szerelési tartozékok Csavarok
Használati utasítás Magyar nyelvű

 

 

Csatolt dokumentumok

A használati útmutatók letöltése csak saját használatra megengedett. Kereskedelmi célú felhasználása, nyilvános közzététele interneten vagy nyomtatott formában tilos!

Otthon maradnál?

Szeretnéd kényelmesen, otthonodban átvenni a megrendelt terméket? Válaszd a házhoz szállítást, és megrendelésedet mindössze 1390 Ft-ért, vagy 100 000 Ft felett a GLS futárszolgálat ingyenesen házhoz szállítja.

Bővebben
GLS csomagautomata - 24 órás kényelmes átvétel

Élvezd a csomagautomaták adta szabadságot, vedd át megrendelésed napközben vagy akár éjszaka! A csomagautomatába szállítás díja csupán 990 Ft, 60 ezer Ft felett pedig ingyenes.

Bővebben
GLS Csomagpont

Válaszd ki a hozzád legközelebb található GLS csomagpontot 1190 ft-ért. Kényelmesen, az otthonodhoz közel, az üzlet nyitva tartási idejében tudod átvenni megrendelésed. 60 000 Ft feletti rendelésnél a szállítás ingyenes.

Bővebben

Hasonló termékek

energiatakarékos TPI szabályzás
• fejlett öntanuló szabályzás alkalmazkodik a környezethez és biztosítja a pontos hőmérséklet-szabályzást, minimális energiafelhasználással
NVRAM tárolja a beállítási paramétereket, biztosítva azok megőrzését
nagyméretű , magas kontrasztú LCD kijelző könnyen olvasható karakterekkel


 

Megnézem
15 290 Ft
Rendelhető